Căncescu: În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orban, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orban a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!”

Distribuie!by Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, ex-liberalul Aristotel Căncescu, proaspăt lansat în cursa pentru un nou mandat, a declarat că, pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis l-a implorat să nu facă aeroport în Brașov. Căncescu a mai spus că nici Traian Băsescu (ca ministru al Transporturilor, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul președinte al Consiliului Județean Brașov, ex-liberalul Aristotel Căncescu, proaspăt lansat în cursa pentru un nou mandat, a declarat că, pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis l-a implorat să nu facă aeroport în Brașov. Căncescu a mai spus că nici Traian Băsescu (ca ministru al Transporturilor, dar și ca președinte) nu dorea ca Brașovul să aibă aeroport, dar nici Radu Berceanu, pe când era ministru de resort.
Declarațiile (video) au fost făcute sâmbătă la prezentarea candidaturii sale la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov din partea Partidului Ecologist Român (PER).

loading...

Imobiliare.ro
Căncescu a adus în discuție problemele pe care le are cu justiția, considerând că tocmai proiectul aeroportului i-a adus necazurile. Pe 3 octombrie 2014, era inaugurată pista, iar pe 6 octombrie a fost reținut de procurorii DNA, într-un prim dosar de corupție deschis pe numele său. El a făcut și o analogie cu Victor Ponta, care declarase în 2016 că nu a făcut autostrada Comarnic – Brașov, pentru că ar fi fost arestat.


„Eu, după ce am inaugurat pista, la o săptămână după, am început să am probleme. O pistă pe care n-o dorea Traian Băsescu, a și declarat pe la televiziuni treaba asta, pe care nu o dorea ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, nu o dorea Clujul și nu o dorea mai ales Klaus Johannis, care m-a implorat să nu facem aeroport în Brașov și să facem un tren de mare viteză. Pe vremea când era primar”, a declarat Aristotel Căncescu.

De altfel, în noiembrie 2019, fostul președinte al CJ Brașov timp de patru mandate, Aristotel Căncescu, i-a adresat o (nouă) scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis, fost coleg de partid, în care critică ofensiva DNA dezlănțuită în perioada 2014 – 2016 asupra șefilor de consilii județene, fapt reamintit și sâmbătă: „Am rupt legătura cu politica în anul 2014, din cauza unei instituţii care a reuşit în acel an să scoată din viaţa politică 38 din 41 de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ, adică peste 90%, şi tot atâţia preşedinţi de consilii judeţene. A fost vânătoare. Una este să prinzi un om că greşeşte, una este să îl prinzi cu un om cu mită, alta este să faci tot felul de speculaţii. Sunt şi aici în sală tot felul de colegi pentru care am fost acuzat şi eu, dar şi ei, că suntem prieteni. Dacă faci dosare pe prieteni şi nu le faci pe probe, nu vei ajunge nicăieri”.


Printre altele, în scrisoarea deschisă adresată lui Klaus Iohannis, Căncescu a scris:

„Și apropo de aeroport, Klaus… În 2008, la inaugurarea investiției a participat unul, Orban, care era atunci Ministrul Transporturilor. Ne-a promis sprijin financiar. Nu am primit nimic. Și cum nenorocirile se repetă, același Orban a revenit, după 11 ani, la Brașov și a promis din nou sprijin de la Guvern, pentru aeroport. Tu îl mai crezi, Klaus? Eu, NU!”, a încheiat Aristotel Căncescu.

Sursa video: bvtv.ro

https://www.mytex.ro/stiri/177-politic/613169-brasov-klaus-iohannis-m-a-implorat-sa-nu-facem-aeroportul.html?fbclid=IwAR2m6eg5FdyFEtikaClZwoQuv4f_muHW25v2uF1aqEWuQR8i89ghwiL1KhI

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV Detaliile care aruncă în aer cazul Dan Condrea: MĂRTURIE din interiorul firmei / VIDEO
Mama care a crescut fetița susține că nu a refuzat adopția copilei și a fost obligată să semneze o declarație gata scrisă.
Lucruri mai puțin știute despre Dacian Cioloș. Legătura cu MISA a lui Bivolaru
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache | A dat rachete rușilor!
Cum a inventat Kovesi un miliard de euro
Suedia sub OCUPAȚIE: Legea NU se mai APLICĂ. JUSTIȚIA o fac IMIGRANȚII
Cum arată un server de UN MILIARD de euro | Compania selectă în care se află spionii SRI
Documentar șocant din Germania despre exportul de copii români prin adoptii internationale.Ce presiuni colosale au fost pe România, ca mulți copii români sa ajungă chiar la pedofili
Democrația vine și trece prin tine
EXCLUSIV. Decizie CNCD: cotidianul covăsnean Székely Hírmondó incită la ură și discriminează români pe criterii etnice
Franta: GIGANTIC FISIER de date biometrice, adrese, e-mailuri, etc, pentru 60 milioane de cetateni (toti francezii de la 12 ani in sus). Adica buletinul, pasaportul si toate informatiile despre fiecare vor fi intr-un singur fisier
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro