Canada INTERZICE cuvintele „Mamă” și „Tată”, „Doamnă” și „Domnule”

Distribuie!by Plângerea unui cuplu de homosexuali, întrebat de funcționarii publici cine este „mama” și cine „tatăl”, întoarce Canada cu fundul în sus. loading... „Guvernul canadian a decis să folosească genul neutru în toate formularele sale”, a declarat pentru AFP Mathieu Filion, director de comunicare al ministrului Familiei, Jean-Yves Duclos. Service […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Plângerea unui cuplu de homosexuali, întrebat de funcționarii publici cine este „mama” și cine „tatăl”, întoarce Canada cu fundul în sus.

loading...

„Guvernul canadian a decis să folosească genul neutru în toate formularele sale”, a declarat pentru AFP Mathieu Filion, director de comunicare al ministrului Familiei, Jean-Yves Duclos.


Service Canada, organismul care răspunde de serviciile federale pentru cetățeni, „a decis să refacă toate formularele, deoarece acestea nu sunt adaptate realităținor de astăzi”, a explicat Filion.

Hotărârea guvernului canadian a fost luată după ce ministrul Duclos a relatat în ianuarie „necazurile” unui cuplu de homosexuali din Noua Scoție, care au dorit să i se elibereze copilului lor o carte de asigurări sociale și „au fost întrebați cine este tatăl și cine este mama”.


„Acum, vor fi solicitate doar numele părinților”, a explicat oficialul canadian.

Actualizarea în conformitate cu Corectitudinea Politică a formularelor electronice necesită o muncă uriașă de codificare, scrie AFP.

Iar termenii „Mamă” și „Tată” nu sunt singurii care sunt proscriși. Odată cu ei, se va renunța și la „Domnul” sau „Doamna” în scrisorile și comunicatele statului canadian către cetățenii săi.

„Nu va mai exista gen, scrisoarea va fi trimisă doar pe numele persoanei”, a spus Filion.

În convorbirile telefonice, funcționarii federali vor începe prin a întreba: „Cum doriți să vi se spună astăzi? Unii vor răspunde Domnul X, alții Doamna X sau doar prenumele lor…”, a explicat purtătorul de cuvânt al ministrului Familiei.

Această măsură se înscrie pe linia politicilor guvernului lui Justin Trudeau, a cărui deviză este egalitatea cu orice preț.

https://evz.ro/canada-interzice-cuvintele-mama-si-tata-doamna-si-domnule.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Propaganda lumii noi
USR e noul UNPR, partidul balama prin care serviciile vor sa controleze majoritatea politica.
ALIANȚA VESTULUI. Se rupe Ardealul?PSD e de acord, Iohannis și mai și
Papa de la Roma : „Nu există iad, toate religiile într-una singură, acceptăm orice…”
Protestatarii rezistă în frig prin Piața Victoriei. Klaus Iohannis se relaxează la ski
Deci am fost minţiţi de DNA, CEDO condamnă România şi Lituania în cazul presupuselor centre de detenţie secrete ale CIA !
Încă o dovadă că nu le pasă | Parlamentul a dat o lege care risca sa transforme Romania intr-o mare de betoane
George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă
Laura Kovesi a iesit pentru prima data intr-o conferinta ca sefa DNA trantind o miciuna de s-au spart geamurile: “Nu am iesit sa-i raspund inculpatului, ci sa va spun ca nu falsificam probe... Nu se falsifica probe in DNA”. Iata hotararea definitiva a ICCJ data de fostul ei consilier Horia Valentin Selaru ca procurorii de la DNA Brasov au comis falsuri: “Mijlocul de proba, respectiv procesul verbal de transcriere este falsificat” (Documente)
Regele Mihai si ambasadorul SUA Alan Green l-au numit pe Mugur Isareascu Guvernatorul BNR
O „felicitare” pentru fostul Rege Mihai din 23 august 1986: Îmi amintesc, cu câtă mândrie purtaţi pe piept «Ordinul Victoria» dat de Stalin, şi cum ciocăneaţi ouă roşii cu Vîşinski,
Legea vaccinării obligatorii ne aruncă iar în iadul dictaturii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro