Camera de Război a Cenzurii Digitale – 20.000 de Cenzori Angajați Facebook Suprimă Opinii În Preajma Alegerilor

Distribuie!by Camera de Război a Cenzurii Digitale loading... Hai să vedem cum funcționează Facebook în preajma alegerilor din Statele Unite ale Americii. Un individ extrem de soios care vorbește ca Lucian Dunăreanu ne prezintă o încăpere denumită “Camera de Război” din clădirea Facebook. Apoi îi dă cuvântul unui indian care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Camera de Război a Cenzurii Digitale

Camera de Război a Cenzurii Digitale

loading...

Hai să vedem cum funcționează Facebook în preajma alegerilor din Statele Unite ale Americii.


Un individ extrem de soios care vorbește ca Lucian Dunăreanu ne prezintă o încăpere denumită “Camera de Război” din clădirea Facebook.

Apoi îi dă cuvântul unui indian care cică e  “director of project management”. Acesta explică cu nonșalanță cum 20.000 de oameni au fost angajați să lupte împotriva “fake news political advertising”. Adică împotriva opiniilor incorect politice, care nu corespund narativei mainstream. Aceștia sunt experți în detectarea și răspunderea la “amenințări”.


De cine încearcă să ne protejeze? Care sunt amenințările? “Spikes in hate speech”. Discursul urii, care înseamnă discursul conservator, este principala amenințare.

Pe șleau; 20.000 indieni și soioși primesc salariu mare, comfort și beneficii de la multinațională ca să fie niște cozi ordinare de topor ce se ocupă activ cu cenzura, curmând orice idee noncomformistă, conservatoare și incorect politică de pe Facebook.

Au folosit asta și pentru alegerile din Brazilia.

Putem răsufla ușurați. Suntem în siguranță pe Facebook, adică nu suntem expuși la persoane care au păreri proprii.

Ca în anii precedenți, Facebook și-a asumat responsabilitatea de a influența alegerile democratice din lume prin suprimarea discursului conservator.

Camera de Război a Cenzurii Digitale

Sursa: incorectpolitic.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se impun măsuri urgente: grupul infracțional Băsescu, Coldea, Kovesi, Bogdan, arestat preventiv!
UNDE E PROCURATURA? Mușamalizarea Cauzei Morții Bebelușilor. Plus Manipularea și Minciuna Sistemului. NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE E-COLI, NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE BACTERIE UCIGAȘĂ. Rafila: "Bebelușii NU au o tulpină de eColi care să explice boala"
SUA: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana. Dezvelirea s-a făcut pe muzică punk și cu scene homosexuale. Oamenii sunt invitați să se așeze în "poala lui Satan pentru inspirație"
Situatia se schimba în Siria, avioanele rusesti luate la tinta de rachetele sol-aer ale ISIS
PUSTIIREA României: în trei ani am pierdut peste jumătate de milion de oameni. Un român pleacă din ţară la fiecare 5 minute. CIFRELE dezastrului
Rusia a AMENINȚAT România: Avioanele de luptă au fost ridicate de 4 ori
Majoritatea PSD+ALDE împreună cu minoritatea PNL+USR au votat în unanimitate să se taie cât mai multe păduri ca să exportăm lemnul brut la austrieci şi la alții ca ei
Ultima dorință a românului condamnat la MOARTE în Malaezia | „Ionut a plâns continuu, l-a întrebat pe psiholog cum să facă să accepte ideea”
Copil mort de la gaz de sonda. Dorind sa dea OMV Petrom in judecata, tatal este batut si terorizat
USR îl Susține pe Consilierul Anei Paucker, Mihai Șora -doar neobolsevicii atei pot sustine astfel de oameni
Dupa 28 de ani de prapad si jaf, Mucur Isarescu , var prin alianta cu Regele Mihai, se retrage din functie de GUVERNATOR al BNR !!
Romania se umple de imigranti sirieni. Cele 9 localitati unde vor sta acestia
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro