Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)

Distribuie!by Teroare pe străzile unui oraș din Germania, unde autoritățile au decretat stare de urgență. Poliția germană a fost nevoită să recurgă la gaze lacrimogene pentru a opri o confruntare de stradă, între aproximativ 80 de persoane înarmate cu macete și răngi de fier. Violențele au avut loc în orașul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Teroare pe străzile unui oraș din Germania, unde autoritățile au decretat stare de urgență. Poliția germană a fost nevoită să recurgă la gaze lacrimogene pentru a opri o confruntare de stradă, între aproximativ 80 de persoane înarmate cu macete și răngi de fier. Violențele au avut loc în orașul german Duisburg, în cartierul Artmark, locuit în special de migranți.

loading...

Duisburg este de altfel cunoscut în Germania pentru așa numitele no-go zone, dominate de imigranți.


50 de persoane au fost arestate, iar ulterior treizeci dintre acestea au fost eliberate. Majoritatea celor arestați sunt de origine libaneză.

„Este vorba de trei grupuri rivale”, a spus un reprezentant al  poliției locale.  „Cel mai parobabil a fost vorba de un conflict între turci, libanezi și kurzi”, a adăugat acesta, potrivit site-ului express.co.uk

Poliția a raportat că incidente similare au avut loc cu o noapte înainte și cu o săptămână înainte. Anchetatorii vor să verifice acum o posibilă legătură între aceste episoade.

Imagini cu violențele de la Duisburg

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

2007 - Situatia principalelor ONG-uri ce formau asa-zisa "Societate Civila". Dana Gârbovan membru principal în ONG SoJust, ONG care-i avea printre membri ei Dumbravă și Danileț, ONG prin care MACOVEI a declanșat așa zisa luptă împotriva corupției
Digi 24! Încă un jurnalist și-a dat demisia: ”Jurnalistul nu este un reportofon care înregistrează o prostie..”
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
A început și în România: Americani au intrat cu avocat și poliție să ia copiii cu forța din casa unor români /asta se va întâmpla și dacă se va aproba căsătoria homosexualilor, vă vor lua copiii din case!
Pădurarii din Mehedinți puși să strângă voturi pentru PNL
Savaliuc: "Iată dovada "Planului Minerva" de preluare a controlului României"
Airbus Helicopters amenință Guvernul cu închiderea uzinei din Brașov: "Răbdarea noastră are limite!”
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”
„Privatizarea“ şi falimentarea industriei bucureştene (1990-2010). Ce aveam în decembrie 1989
Procurorul vinovat de uciderea fetei e de tip iohanisto-rezist ca si procuroarea Piturca care a batut-o pe Sorina
MISTER: UNDE A DISPARUT ARMATA CELOR 140.000 DE LUPTATORI ANTICORUPTIE PLATITI DE SUA?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro