Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)

Distribuie!by Teroare pe străzile unui oraș din Germania, unde autoritățile au decretat stare de urgență. Poliția germană a fost nevoită să recurgă la gaze lacrimogene pentru a opri o confruntare de stradă, între aproximativ 80 de persoane înarmate cu macete și răngi de fier. Violențele au avut loc în orașul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Teroare pe străzile unui oraș din Germania, unde autoritățile au decretat stare de urgență. Poliția germană a fost nevoită să recurgă la gaze lacrimogene pentru a opri o confruntare de stradă, între aproximativ 80 de persoane înarmate cu macete și răngi de fier. Violențele au avut loc în orașul german Duisburg, în cartierul Artmark, locuit în special de migranți.

loading...

Duisburg este de altfel cunoscut în Germania pentru așa numitele no-go zone, dominate de imigranți.


50 de persoane au fost arestate, iar ulterior treizeci dintre acestea au fost eliberate. Majoritatea celor arestați sunt de origine libaneză.

„Este vorba de trei grupuri rivale”, a spus un reprezentant al  poliției locale.  „Cel mai parobabil a fost vorba de un conflict între turci, libanezi și kurzi”, a adăugat acesta, potrivit site-ului express.co.uk

Poliția a raportat că incidente similare au avut loc cu o noapte înainte și cu o săptămână înainte. Anchetatorii vor să verifice acum o posibilă legătură între aceste episoade.

Imagini cu violențele de la Duisburg

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cataramă, la depunerea candidaturii: Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale. Eu sunt un mic Trump al PNL
Poliția din Iași, prinsă cu minciuna: Filmul unui accident din urmă cu 4 luni arată mușamalizarea cazului și aruncarea vinovăției asupra șoferului accidentat (VIDEO)
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol
Dinescu dă din casa lui Iohannis și a liberalilor: Mircea Ionescu-Quintus nu a fost doar turnător la Securitate, ci și criminal de război!
Oamenii lui SOROS din Parlamentul European au organizat Conferința lui Kovesi de la Bruxelles
Cine a comandat spionarea șefei DNA. Este un personaj foarte bogat și influent din România
ANTIROMÂN. Tokes Laszlo: „Acum e momentul autonomiei teritoriale şi al independenţei totale a Ardealului şi a Partiumului!”
Pas DECISIV pentru întreg mapamondul: Mişcarea lui Donald Trump în faţa lui Vladimir Putin
Foarte ocupat să facă politică ca şi SRI-ul la noi, FBI-ul nu a făcut nimic deşi fusese avertizat de atacul celui ce a ucis 17 copii. Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri"
Vrăjeala secolului cu fondurile europene
Un producător român de preparate din carne a spus NU supermarketurilor: Nu vrem să ne listăm pentru că nu sunt condiții avantajoase
Căncescu: Klaus, intre 2000-2004, ai primit de la Guvernul Adrian Năstase sume de 10 ori mai mari decât Brașovul. Numai pentru modernizarea aeroportului din Sibiu ai primit sume mai mari decât aveam noi nevoie să facem un aeroport nou la Brașov.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro