Bursele globale între Apocalipsă și Armageddon

Distribuie!by Să fie clar, principalii indici bursieri joacă rol de indicatori lideri ai respectivelor economii. De aceea, pare destul de clar că suntem amenințați de o recesiune globală, în cel mai fericit caz…și o apocalipsă economică în cel mai rău caz. loading... Cineva trebuie să plătească pentru datoria globală masivă, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Să fie clar, principalii indici bursieri joacă rol de indicatori lideri ai respectivelor economii. De aceea, pare destul de clar că suntem amenințați de o recesiune globală, în cel mai fericit caz…și o apocalipsă economică în cel mai rău caz.

loading...

Cineva trebuie să plătească pentru datoria globală masivă, dezastrul din sistemul bancar ce a rezultat și bula speculativă care s-a creat.


Mama tuturor crizelor financiare (BEAR MARKET) pare că tocmai s-a născut…și piețele se prăbușesc una după alta (efect de domino declanșat de China). Investitorii panicați abandonează activele de risc…peste tot în lume (vezi Dow Jones, SP500 sau Dax în platforma de tranzacționare).

Statistic, luna Septembrie este una oribilă. Istoria nu se repetă întotdeauna, dar poate “rimează” așa cum a mai făcut-o în ultimii 40 de ani. Graficul de mai jos arată performanța celui mai important indice bursier global, SP500…și arată că luna actuala este cea mai negativă, dar este urmată de o revenire spectaculoasă.


Așa numita intersecție mortală din punct de vedere tehnic (DEATH CROSS explicat și ilustrat) continuă să se extindă în toate piețele, precum o epidemie globală…

Chiar inaintea celui mai așteptat moment al anului…MOMENTUL ADEVĂRULUI (dezbătut la webinarul de luni, 14 septembrie, ora 18.30)

Sunt deja luni bune de speculații privind un nou ciclu de politică monetară în SUA. Normalizarea acesteia după criza financiară din 2007-2008 ce a făcut ca FED-ul să ducă dobânda la 0 și apoi să apeleze la politici neconvenționale pentru a stimula economia…sau mai bine zis, pentru a umfla prețurile activelor de risc.

Rezerva Federală ar fi preferat o piață calmă și stabilă în fața deciziei de a întări sau NU politica monetară după foarte mulți ani de relaxare…

Intreg articol : sursa

 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro