Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Bunicul uneia dintre cele două adolescente dispărute din judeţul Olt ete convins că dedesubturile acestui caz sunt mai mult complicate decât se credea iniţial. Potrivit Observator, bărbatul crede că fetele ar fi fost răpite pentru trafic de organe şi că suspectul Gheorghe Dincă ar fi doar un pion al unei reţele mult mai complexe. „Sufletul meu îmi spune că este vorba despre trafic de persoane, trafic de organe. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om. Nu îl ajută pe el mintea să facă aşa ceva. Este doar un nenorocit pe care l-au scos în faţă”, spune bunicul Luizei.

loading...

Bărbatul este extrem de afectat de situaţie, în special pentru că a fost ultima persoană care a vorbit la telefon cu nepoata sa. Acesta a povestit şi că a primit mai multe apeluri ciudate, în care o voce de bărbat îi spunea că fata a fugit din ţară alături de iubitul ei, cu destinaţia Elveţia.


Domnule, mai bine aş fi murit. Cu dânşii nu am avut probleme, cu cei de la DIICOT. Probleme au fost cu ăştia de la poliţie. Ăştia făcuţi la apelul de seară. Oameni corupţi, murdari. Procurorii ne-au ajutat, au fost înţelegători, am fost mulţumiţi de demersurile pe care le-au făcut. În schimb cu ciobanii ăştia nu se poate, domnule. Aşteptau să le dăm noi informaţii. Nu veneau cu nimic. Aşteptau totul de la noi”, a mai spus bunicul fetei dispărute din aprilie.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/diverse/fetele-din-caracal-ucise-pentru-trafic-de-organe-ipoteza-socanta-18252325?utm_source=capital&utm_medium=referral&utm_campaign=articolCapital


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Penibil: Familia Regală se ploconește la ducesa Viorica-Vasilica pentru niște bani!
Sorina despre familia din America: „Îi urăsc, că vor să mă ia de la mami și de la tati”
Erdogan avertizează că s-ar putea ca operațiunea armatei turce să se extindă în Irak
GUVERNUL MONDIAL EXISTA DE MULT TIMP ! GUVERNUL MONDIAL NU A FOST INCA RECUNOSCUT IN PUBLIC !
PENTRU O MINCIUNA NORMALA – Busit din toate partile de romani sa iasa in fata natiunii, Klaus Iohannis a trantit o minciuna cat toate cele sase case: “Nu am avut niciodata un dosar penal in sensul sa fiu cercetat penal”. Lumea Justitiei publica din nou documentul care dovedeste ca Iohannis a fost urmarit penal de procuroarea DNA Claudia Rosu pentru abuz in serviciu. Werner a avut calitatea de invinuit, echivalentul suspectului de azi (Adresa)
Polonia amenință cu ieșirea din Uniunea Europeană, dacă Bruxellesul nu încetează presiunea: 'Ar putea avea un efect nedorit'
Războiul rece s-a mutat în România. Prima bătălie pe interesele austriece din industria lemnului
Bucurați-vă! Drujbele vor hurui mai sprintene începând de azi, asfaltul autostrăzilor va reintra în pământ, iar o halcă din Portul Constanța se va mai pierde în Mare.
Nicolae Ceaușescu - memoria de neucis a unui român genial
Big Brother a fost INSTITUIT în mod OFICIAL pe rețelele de socializare. Totul va fi CENZURAT
SUNTEM RUSINEA LUMII !!! Gabon, Ciad, Zimbabwe sau Cambodgia sunt inaintea noastra…
Fostul ginere al lui Ceauşescu ACUZĂ! | Băsescu a închiriat un vapor cu banii statului să facă bişniţă. Avea mare trecere la Elena Ceauşescu. Probabil că oamenii care au ceva rău în ei se apropie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro