Bulgaria vrea referendum pentru ieșirea țării din NATO

Distribuie!by   Bulgarii ar putea organiza un referendum prin care să decidă dacă mai vor sau nu în NATO. Liderul formațiunii politice Volia (Voința), un cunoscut om de afaceri, face toate demersurile pentru organizarea acestui referendum, pentru că, spune el, Alianța Nord Atlantică nu oferă nimic Bulgariei, ci doar o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Bulgarii ar putea organiza un referendum prin care să decidă dacă mai vor sau nu în NATO. Liderul formațiunii politice Volia (Voința), un cunoscut om de afaceri, face toate demersurile pentru organizarea acestui referendum, pentru că, spune el, Alianța Nord Atlantică nu oferă nimic Bulgariei, ci doar o jefuiește.

loading...

Veselin Mareșki, liderul partidului Volia, a declarat joi la postul de radio național că formațiunea sa politică va merge înainte cu ideea privind organizarea unui referendum de retragere a Bulgariei din NATO, relatează agenția BTA.


„Va fi una dintre marile noastre inițiative din campania pentru alegerile europene din 2019. În opinia noastră, NATO nu ne oferă practic nimic, ci doar ne jefuiește. În prezent, se vorbește despre câteva miliarde de euro care trebuie luate de la poporul bulgar și cheltuite pe o grămadă de vechituri inutile, de pe urma cărora poporul bulgar nu va avea nici un fel de beneficii. Dacă NATO dorește să fie partenerul nostru, atunci poate să ne dea gratis mai multe aeronave în loc să-i ia ultimii bani celei mai sărace țări din Europa și practic să arunce poporul într-o sărăcie și mai mare”, a afirmat Mareșki, informează Agerpres.

El spune că ‘o Europă cu adevărat puternică și unită poate fi un partener al SUA și nu un apendice al lor’. „În prezent, alte țări provoacă tulburări în lume și Europa trebuie să achite nota de plată. De ce nu achită SUA nota de plată a Turciei, în loc să plătească Europa acele miliarde ?”, s-a întrebat politicianul bulgar.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ȘOCANT: Sarkozy, fostul președinte al Franței: Metisarea populației trebuie să devină obligatorie!!! VIDEO
Slugărnicie Maximă. După ce Departamental de Stat a dat ordine Parlamentului României mai rău ca-n coloniile africane, Deputații și senatorii PNL cer convocarea unui plen pentru o declarație care să reafirme angajamentul față de SUA
Gheorghe Funar: ”Iohannis nu are niciun obiectiv, decât să dispară PSD-ul, adică milioane de români”
#COLECTIV – Noaptea când adevărul s-a făcut scrum, împreună cu viaţa a 64 de oameni. ÎN CULISELE AFACERII – ANALIZĂ
Unde au DISPARUT cele peste 80 de mari UZINE romanesti?
Pr. Argatu: „La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine”
Decizie cutremurătoare în justiţia din Finlanda! Închisoare pentru doctorița din Piatra-Neamț Camelia Smicala !! Drama doctoriței Camelia Smicală. Româncă amenințată cu închisoarea în Finlanda, după ce copiii i-au fost luați și aruncați în orfelinate !!
Rectorul celei mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”
Ouăle roșii, batjocorite de TFL-iști. Ce au scris pe ele
"ISIS și Al Qaeda cer afilierea la Hexi-Pharma....A ucis mai mulți creștini decât noi!”
Liviu Pleșoianu catre Americani: România nu e nici țară de IDIOȚI, nici COLONIA voastră!
Guvernatorul Texasului: Casatoria a fost definita de Dumnezeu, nici un om nu o poate schimba
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro