Bulgaria va ancheta toate privatizările de după căderea comunismului! Alo Iohannis, Orban?

Distribuie!by Toate privatizările făcute în Bulgaria după căderea comunismului vor fi anchetate. Investigația va viza inclusiv controlul ulterior al ministerelor, agențiilor și al altor instituții de stat responsabile pentru privatizările de după 1989. Și asta după ce noul procuror general al Bulgariei a ordonat miercuri revizuirea întregului proces de privatizare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Toate privatizările făcute în Bulgaria după căderea comunismului vor fi anchetate. Investigația va viza inclusiv controlul ulterior al ministerelor, agențiilor și al altor instituții de stat responsabile pentru privatizările de după 1989.
Și asta după ce noul procuror general al Bulgariei a ordonat miercuri revizuirea întregului proces de privatizare care a urmat căderii comunismului.
Biroul procurorului general Ivan Gheșev a precizat că acesta a încredințat ancheta Agenției Naționale de Securitate (DANS).După 1989, activele statului bulgar au fost estimate la circa 40 de miliarde de dolari. Procesul de privatizare a fost rapid asociat cu corupția, din cauza suspiciunilor privind neregulile, potrivit presei bulgare, scrie Agerpres.
Agenția bulgară pentru privatizare a înregistrat până la sfârșitul lui 2018 venituri de 18,7 miliarde de leva (circa 10,4 miliarde de dolari), consemnează ziarul 24 Ceasa.
În momentul respectiv, fuseseră privatizate 66% din proprietățile de stat, iar noii proprietari mai datorau peste 1 miliard de leva. Au fost încheiate 174 de contracte de privatizare cu investitori din Austria, Belgia, Germania, Grecia, Rusia, Spania și alte țări.
Decizia lui Gheșev a fost salutată atât de guvernul conservator de la Sofia, cât și de Partidul Socialist și partidul DPS al etnicilor turci, aflate în opoziție.
„Continuăm să punem întrebări despre faptul că statul a fost jefuit în mod barbar”, a declarat Krasimir Velcev, vicepreședintele partidului de guvernământ GERB.
Noul procuror general, care și-a preluat funcția în decembrie anul trecut, a decis revizuirea privatizării după mai multe percheziții și alte operațiuni împotriva unui magnat al jocurilor de noroc, a unor vameși și a altor suspecți.
SURSA: https://www.activenews.ro/externe/Bulgaria-va-ancheta-toate-privatizarile-de-dupa-caderea-comunismului-160077?fbclid=IwAR02vqyyCSVUuq1ydvTblUbhgw_rKfpXPirEDbby4kOU0SH8udVQUnGvCiY

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ROMANIA TRADATA DE IOHANNISTI – Iata cutremuratoarea inregistrare in care premierul Ludovic Orban a recunoscut la Congresul PPE din Zagreb ca Guvernul Dancila a fost dat jos pentru ca “Guvernul meu” sa asigure Partidului Popular European majoritatea in Comisia Europeana. Cerem PICCJ anchetarea imediata a vanzatorilor de tara, inclusiv a sefilor SRI care au fost complici ori incapabili sa previna atentatul la siguranta nationala (Video)
Banii coloniali și banii suverani emiși de un BNR . Care este diferența?
Multiculturalistii lucreaza la debilitarea civilizatiei occidentale
Adevărul despre vizita lui Iohannis în SUA
MARE ATENȚIE! A apărut o NOUĂ SCHEMĂ de fraudă telefonică: o întrebare inofensivă, care vă poate lua totul! VEDEȚI IMEDIAT despre ce este vorba ca să vă protejați pe voi și familia
Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
Pericolul LGBT: Cuplu de lesbiene și-au ucis fiul de nouă ani prin mutilare, încercând să-l facă transgender
Tun de 500 de milioane de euro cu terenuri retrocedate aparținând POMICOLA FOCȘANI
EUROPENILOR, ASTA ESTE KOVESI A VOASTRA – Iata capetele de acuzare impotriva lui Kovesi traduse in engleza: "In the spring of 2011, she personally claimed and received the amount of 268.689,36 lei from Ghita... she involved the institution she was leading in the extradition procedure of the convicted person Nicolae Popa... made all the necessary steps for obtaining the visa for the delegation members... ordered the payment of the air tickets from the funds of the Prosecutor's Office"
La 92 de ani, Regina Elisabeta a II-a conduce fără centură de siguranţă pusă
Ce nu a reuşit Troţki pot face IT-iştii noştri cu banderole #rezist: Informaţia purificată
România nu va fi lăsată să își construiască autostrăzi peste Carpați!!! Nici nu bănuiești ce interese străine blochează totul!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro