Bugetul.ro: Ce au în comun USR-PLUS, asociațiile LGBT mișcarea #Rezist și comunitatea rromilor? Un finanțator

Distribuie!by Bugetul.ro a descoperit „numitorul comun” care leagă USR-PLUS, protestele #Rezist și ACCEPT, cea mai importantă organizație care militează pentru drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi) în România. Fondul ONG pentru România a sprijinit financiar CRPE, ONG-ul fondat de Cristian Ghinea, europarlamentar USR-PLUS, asociația Declic, cea care a organizat protestul #Rezist […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Bugetul.ro a descoperit „numitorul comun” care leagă USR-PLUS, protestele #Rezist și ACCEPT, cea mai importantă organizație care militează pentru drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgenderi) în România. Fondul ONG pentru România a sprijinit financiar CRPE, ONG-ul fondat de Cristian Ghinea, europarlamentar USR-PLUS, asociația Declic, cea care a organizat protestul #Rezist „Toți pentru România”, precum și ACCEPT, prima și cea mai importantă asociație care luptă pentru LGBT.

loading...

Concret, Fondul ONG în România a finanțat Centrul Român de Politici Europene (CRPE), înființat de Cristian Ghinea, europarlamentar ales pe listele USR-PLUS.


 

Același Fond ONG în România a dat naștere la ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul #Rezist „Toți pentru Europa”, după cum vă dezvăluiam AICI.

Vezi și EXCLUSIV Cine finanțează ONG-ul Declic, cel care a organizat mega-protestul ‘Toți pentru Europa’


Tot Fondul ONG în România a finanțat și ACCEPT, cea mai importantă asociație LGBT, prin proiectul „Voluntari pentru drepturi egale”.

„Proiectul Voluntari pentru drepturi egale este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Perioada de implementare: mai 2014 – noiembrie 2015. Conţinutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a granturilor SEE 2009-2014. Întreagă răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor website-ului. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org”, se arată pe site-ul ACCEPT.

Ce este Fondul ONG în România

Obiectivul general al Fondului ONG in Romania este „Consolidarea dezvoltarii societatii civile si cresterea contributiei la justitia sociala, democratie si dezvoltare sustenabila” si va contribui la obiectivele generale ale granturilor Spatiului Economic European (SEE) si norvegiene 2009-2014, de a reduce disparitatile economice si sociale in Spatiul Economic European si de a intari relatiile bilaterale intre Romania si statele donatoare Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Operatorul Fondului ONG în România este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC – finanțată de controversatul afacerist George Soros), impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi, se arată pe site-ul oficial.

Bani și pentru ONG-ul care a anunțat că LGBT susține USR-PLUS la alegerile din mai

Alianța 2020 USR-PLUS a fost singura formațiune politică importantă sprijinită de comunitatea LGBT la alegerile europarlamentare.

„MozaiQ crede cu tărie în implicarea cetățenească a comunității LGBT în alegerile europarlamentare și în campania electorală premergătoare acestor alegeri. Credem că și vocile LGBT trebuie să fie luate în considerare de partidele politice și candidații care râvnesc la un loc de reprezentare a cetățenilor, motiv pentru care, în lunile ce vor urma, MozaiQ va puncta pozițiile recente ale principalelor partide cu privire la agenda LGBT, pentru a informa comunitatea cu privire la opțiunile pe care le are.

Prin urmare, încurajăm persoanele LGBT și aliații să semneze listele pentru europarlamentare, cu observația că un cetățean poate semna doar o singură listă.

Subliniem faptul că în campania privind referendumul de modificare a Constitutiei atât Uniunea Salvați România – USR (acum Alianța 2020 USR PLUS) cât și Demos au fost alături de comunitatea LGBT, iar ulterior ambele partide și-au asumat deschis tema legalizării parteneriatului civil”, anunța ONG-ul Mozaiq.

Potrivit Raportului de activitate pe anul 2016 al Mozaiq, și această asociație a fost finanțată de către Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC), operatorul Fondului ONG în România.

Un fost angajat SRI trage semnalul de alarmă în privința legăturii dintre USR-PLUS și LGBT

Petrică Folică, fost angajat în cadarul Brigăzii Antitero a SRI, a tras un puternic semal de alarmă, după marșul LGBT din acest an.

„ATENȚIE la Alianța USR-PLUȘ! Mesajul central al Bucharest Pride 2019: FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Dacă tocmai ați ratat participarea la cel mai fastuos eveniment public al comunității LGBT din București și anume parada homosexuală 2019, stați liniștiți că n-ați pierdut nimic așa că prin această fotografie va redăm mesajul central transmis către noi ceilalți, FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Bucharest Pride 2019 este un eveniment anual ce are ca scop promovarea stilului de viață homosexual și al căsătoriei persoanelor de același sex. Dacă până acum cuplurile homosexuale se prezentau ca o alternativă căsătoriilor dintre un bărbat și o femeie acum cele din urmă sunt incriminate pe motivul distrugerii de vieți sau pe scurt, FAMILIA TRADIȚIONALĂ DISTRUGE VIEȚI!

Observă cineva cum de la an la an cum evoluează atât discursul și mai ales acțiunile comunității LGBT în România? Ce va urma? Parteneriatul civil care în forma prezentată până acum este tot o căsătorie dar cu alt nume? Adopția de copii? Limitarea libertății de exprimare și de credință? Dacă vom sta ca și până acum cu siguranță în maxim 2-3 ani le vom vedea pe toate.

PS: Oameni buni, în acest articol este prezentată o cauza biologică a homosexualității, respectiv deficitul de serotonină. Deficitul de serotonină se întâlnește și în afecțiuni mintale: depresie- zic unii, tulburari de personalitate și chiar în schizofrenie… https://amp.livescience.com/13408-brain-chemical-serotonin-…

Dumnezeu să aibă milă de România!”, a scris, pe Facebook, Folică.

EXCLUSIV ‘Spirala’ USR-PLUS-LGBT-Rezist. Finanțatorul din umbră

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Scrisoarea prin care Mugur Isarescu (văr prin alință cu Rege Mihai) a inceput Vanzarea Romaniei catre Bancheri incepand cu anul 1990!
Președintele SUA, Donald Trump, interzice finanţarea ONG-urilor străine care susţin avorturile
Soția lui Dacian Cioloș vrea ca în programa școlară pentru copii să fie introdusă tehnica new-age ( satanism)
Magazinul ”Unirea” cu rafturile goale. Producătorii nu și-au luat banii și nu mai livrează!
Român alungat din Anglia de groaza vieţii din Londra: „Mulţi români de aici trăiesc traume, dar le e ruşine să spună” că e capitalism, monarhie, dacă era comunism ar fi guițat!
Serbia întoarce armele: Premierul Vucici a anunțat că statul NU mai vinde compania națională de telecomunicații. Ofertele americanilor și austriecilor au fost respinse
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache: SIE reintra in carti cu scandalul spionilor!
După 28 de ani, SALVAREA vine tot de la Nicolae Ceaușescu. SURPRIZĂ de proporții în realizarea autostrăzii Pitești – Sibiu. Cum a fost posibil așa ceva
Unul dintre patronii de la Colectiv rupe tacerea: În ziua de 30 octombrie 2015, nu am intrat în club. În jurul orei 22,20, am plecat de la biroul meu direct spre casă. La cinci minute după ce am ajuns acasă, am primit un telefon de la un coleg de birou, care mi-a spus că este un incendiu în clubul Colectiv
NE VOR IMPUSCA LEGAL: Politistii si jandarmii nu vor mai raspunde in fata legii cand vor trage in oameni
Suedezii își iau utilajele și închid fabrica Electroapararaj: Angajații sunt în grevă generală de 18 zile. In momentul in care trebuie sa platesca un salariu putin mai decent, investitorii (bortfasii de fapt) straini isi iau cortul si pleca in alta tara care oamenii accepta din cauza saraciei munca pe nimic. Acestia sunt investitorii straini - ei nu contribuie de fapt la economia unei tari
George Soroș agită spiritele în Europa: UE este guvernată de tratate depășite
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro