BUCURIA LUI TUDOSE dupa discutia cu cei de la PROTECTIA COPILULUI: E rezolvata. Parintii care refuza vaccinarea vor fi decazuti din drepturi si li se vor lua copiii, AMIN !!

Distribuie!by loading... In aceasta seara, intr-un interviu la Romania tv, intrebat fiind de Victor Ciutacu ce se va intampla cu parintii ce refuza vaccinarea, Premierul Mihai Tudose a raspuns plin de satisfactie ca a discutat cu cei de la Protectia Copilului, de unde a primit asigurari ca treaba e ca si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

In aceasta seara, intr-un interviu la Romania tv, intrebat fiind de Victor Ciutacu ce se va intampla cu parintii ce refuza vaccinarea, Premierul Mihai Tudose a raspuns plin de satisfactie ca a discutat cu cei de la Protectia Copilului, de unde a primit asigurari ca treaba e ca si rezolvata. Tot ce trebuie e ca acestia sa primeasca listele cu parintii ce refuza vaccinarea, dupa care se vor ocupa de decaderea din drepturi si luarea copiilor.

Sursa: ortodoxinfo.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce ascunde in chilotii cu margaritare Swarovski, ilustrul creator Catalin Botezatu?
Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. “Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!”
Analiză şocantă din zona militară: Incendiul de la Colectiv, ATAC TERORIST
Nu a mâncat nimic pe toată perioada sarcinii, dar a născut un bebeluș perfect sănătos. Cum arată femeia care nu a mai mâncat de nouă ani
George Friedman, analist american: | „Marea slăbiciune a României este că are prea mult petrol, dar Guvernul trebuie să se dea la o parte puțin”
Bătălia pe informații secrete. De ce a fost sacrificat Florian Coldea
PERICOL IMENS în Marea Neagră! RUSIA A DEPĂŞIT NATO, România N-ARE NICIO ŞANSĂ. Istoria se scrie acum
Ilie Șerbănescu: ”Să nu ne ascundem după deget, capitalul străin obține în România profituri fabuloase, chiar abominabile, dar pe care le ascunde de la impozitare!”
DECAPAT IN LIPSA – Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a fost arestat in contumacie pe filiera procuroarea DNA Ana Dana–judecatorul TMB Andi Malaliu–judecatoarea CAB Camelia Bogdan dupa o citare la usa organului judiciar. Magistratii au pretins ca nu cunosc adresa reala a lui Elan, desi aveau la dosar domiciliul sau din Israel. Iata dovada ca adresa lui Elan era cunoscuta, fiind mentionata in mandatele de interceptare de la dosar (Documente)
Turcia a anunţat cucerirea incă unui oraş-cheie din Siria, în ofensiva anti-kurdă, curănd incepe iar un razboi !!
EXCLUSIV Trupe de elită vin în România. Digi24 a filmat în SUA pregătirile făcute de militari
Judecătorul Cristi Dănileț: CE NUMIȚI VOI „PEDOFIL”? Termenul „pedofil” nu este juridic/ CE SPUNEA JUDECĂTORUL RECENT: Nu există un tipic de „familie românească“ și nu există așa-numita „familie tradițională“, suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro