Bucureștiul FIERBE, lumea e în stradă. „PSD, CIUMA roșie!”. Centrul Capitalei este blocat

Distribuie!by Lupta cu justiția a PSD-ului scoate lumea în stradă, oamenii fiind nemulțumiți că acest partid caută să instituie o lege a grațierii și amnistiei. Oamenii strigă lozinci precum „PSD, ciuma roșie”, „Jos Tăriceanu”, îndemnând lumea să iasă lângă ei: „Ieșiți din casă, dacă va pasă!” Peste 500 de oameni […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Lupta cu justiția a PSD-ului scoate lumea în stradă, oamenii fiind nemulțumiți că acest partid caută să instituie o lege a grațierii și amnistiei. Oamenii strigă lozinci precum „PSD, ciuma roșie”, „Jos Tăriceanu”, îndemnând lumea să iasă lângă ei: „Ieșiți din casă, dacă va pasă!”


Peste 500 de oameni protestează, la această oră, în centrul Bucureștiului. Manifestanții au blocat centrul Capitalei și scandează împotriva PSD și a liderului Liviu Dragnea și au mesaje de susținere pentru DNA. Protestatarii au rupt cordonul de jandarmi și au plecat spre sediul Guvernului.

loading...

Update Aproape 2.000 de oameni au ajuns la ora 20:20 în fața Guvernului.


Protestul a fost organizat pe Facebook după ce s-a discutat despre emiterea unei ordonanțe de urgentă referitoare la grațiere.

”Ipocrizia împute România!” – ăsta ar trebui să fie sloganul forte al manifestărilor astea, cu preacurați de teapa unor șmecheraș de Sistem, care se dau acum lebede albe.


Spre exemplu:
– la proteste s-a afirmat și senatorul Vlad Alexandrescu, zdreanța lui Pleșu kaghebistu’, intrat pe listele USR în Parlament. Liste despre care acum Tatiana Alina Muingiu, mămia lui Neicușor Dan, spune că au fost completate de SRI-ul lui Ghiță și Coldea, ăștia care și-au bătut joc de DNA.

Vlad Alexandrescu era coleguțu lui Alin Teodorescu, preşedintele GDS-ului întemeiat de Brucan și, în acelaşi timp preşedintele Fundaţiei Soros din România, cel care a devenit ulterior şeful cancelariei lui Adrian Năstase, în cea mai coruptă dintre perioadele PSD ever.

Iar debutul său în politică – nu SIE, a fost alături de mizeria de Mihai Răzvan Ungureanu, candidînd pentru Parlamentul European în 2014 pe lista partidului „Forţa Civică”, formațiune cu sediul în debaraua oligarhului KGB Vladimir Filat, pușcăriaș, la Chișinău.

Pe ăștia de teapa lui Alexandrescu ăsta, SIE-SRI, căcat pe varză, limbricul lui Pleșu, ministrul de vitrină al criminalului cu mâinile roșii de sînge Ion Iliescu, ar trebui să vină să-i ia direct Ecarisajul, nu DNA…

 

George Roncea infoalert.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezbatere în lumea medicală? Eroare 404! Asociația Medicilor de Familie Mureș a RETRAS de pe site un articol în care se criticau hibele legii vaccinării obligatorii
“Vine o criză și mai mare decât cea din 2008!” Previziunile sumbre ale specialiștilor pentru 2016
Viorica Dăncilă - lecție de demnitate în Parlamentul European! Le-a rupt gura!
Piaţa românească este invadată de brânză care nu a văzut laptele. Din ce se fac produsele "lactate" din comerţ
Ministrul Ana Birchall, coada de topor a SUA, garanta lichidării SIIJ, vector al unei „justiții” pe placul binomului Iohannis-SRI și a corporațiilor. Cazul procuroarei teroriste de la Baia de Aramă este unul dintre mult prea numeroasele abuzuri care se vor petrece de-acum înainte. Birchall e coada de topor a SUA, posibil înșurubată la Ministerul Justiției pentru a reface legătura slăbită dintre sistemul juridic autohton și centrala de spionaj a SUA din România.
Vânzarea Țării intră în Linie Dreaptă în caera Deputaților. Legea offshore, crucială pentru furtul legalizat al gazului nostru din Marea Neagră, intră în dezbaterea Plenului la Deputaţi. Încă se mai aşteaptă raportul comisei lui Iancu
CE NE-A ADUS Europa? România a acceptat să-și distrugă Industria Siderurgică chiar prin textul Tratatului de Aderare la UE. România a SEMNAT o reducere a producției siderurgice de -2.050.000 tone
Trump avertizeaza ca vaccinurile antigripale sunt cea mai mare inselatorie din istoria medicinei!!!
Iohannis ar dori să o schimbe pe Dăncilă cu premierul… ”propagandei ruse”!
Război ruso-american | LUKOIL – cel mai important proces din istoria României
Argentina naţionalizează petrolul,
Trump a decernat premiile FAKE NEWS. 90% din presa a emis stiri false si acesta e un fapt DOVEDIT. La fel e si in Romania!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro