BOMBĂ în SCANDALUL apei din supermarketuri: Laboratorului care a găsit apa neconformă i s-a suspendat activitatea | ANSVSA nu dă nicio explicaţie

Distribuie!by loading... “Sortimentul Winny apă de izvor, sortimentul Apă de masă necarbogazoasă Aro, sortimentul Apă de izvor Calipso, Sortimentul Apă de izvor plată Izvorul Zânelor, Sortimentul Apă de izvor Aqua Queen”, sunt cele cinci sortimente de apă toxică descoperite în supermarketurile din România, în urma unui control efectuat de ANPC […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

apa - imbuteliata

loading...

Sortimentul Winny apă de izvor, sortimentul Apă de masă necarbogazoasă Aro, sortimentul Apă de izvor Calipso, Sortimentul Apă de izvor plată Izvorul Zânelor, Sortimentul Apă de izvor Aqua Queen”, sunt cele cinci sortimente de apă toxică descoperite în supermarketurile din România, în urma unui control efectuat de ANPC , în luna martie, informează stiripesurse.ro 

Laboratorului SC Manor Laboratory Center SRL Bucuresti, care a analizat 17 mostre de apă din supermarketuri şi a demonstrat că cinci dintre acestea erau neconforme s-a trezit ulterior cu activitatea suspendată.


Vineri, 1 aprilie, la ora 9:40 dimineaţa, la Manor Laborator a ajuns un control format din reprezentanţi ai ANSVSA, IISPV şi Poliţie. “S-a prezentat o echipa formata din reprezentanti ai ANSVSA (Dr. Mihaela Lupascu) si aiInstitutului de Igiena si Sanatate Publica Veterinara-IISPV (Dr. Delia Constantinescu si Dr. Isabela Nicorescu), precum si 2 reprezentanti ai Directiei Generale de Politie – Serviciul de investigare a criminalitatii economico-financiare (solicitati de ANSVSA). Verbal, am fost informati ca prezentul control a fost dispus in urma unei reclamatii care nu poate fi pusa la dispozitia Laboratorului”, potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Manor Laborator.

Organele de control au stat aici până la două noaptea, lucru confirmat de un proces verbal de la faţa locului datat deja 2 aprilie. Manor Laborator spune, citat de stiripesurse.ro, căReprezentantii ANSVSA si IISPV au finalizat controlul pe data de 2 aprilie la ora 2 dimineata, dupa 16 ore de verificari. In decursul acestei perioade, reprezentantii ANSVSA si IISPV au emis doua Note de Control, una la ora 21:00 avand o serie de concluzii si masuri si o a doua emisa la ora 02:00 cu alt set de concluzii, masura finala impusa fiind suspendarea activitatii laboratorului si interzicerea receptiei probelor.


Pe 5 aprilie ANSVSA, prin preşedintele Andrei Butaru, dă o Ordonanţă de suspendare a posibilităţii de analizare a apei la Manor Laborator pe termen de 3 luni! Ordinul e înregistrat la registratura ANSVSA pe 6 aprilie şi e remis firmei prin fax pe 7 aprilie.

Preşedintele Andrei Butaru este un fost membru PNL, acuzat în scandalul laptelui infestat cu e.Coli că ar fi primit o maşină de la unul din furnizori. De asemenea, el este cel care oferea răspunsuri halucinante în scandalul laptelui.

La o săptămână de la controlul din miez de noapte, autorităţile refuză să precizeze motivele acestuia. Cine răspunde pentru această lipsă de transparenţă?

 

– See more at:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
INCREDIBIL! Celulele canceroase se descompun în doar cateva zile cu ajutorul acestei plante
Multinaționalele străine ne-au tras-o din nou. Bem PLASTIC. 93% din sticlele cu apă îmbuteliată sunt contaminate cu particule de plastic
SCANDALUL miilor de persoane din Europa, infectate cu hepatita E, IA AMPLOARE. Tocmai a fost DEZVĂLUIT numele companiei VINOVATE. Carne de porc infestată în Supermarketurile europene
Producatorii confirma declaratia ministrului Agriculturii: Produse expirate din strainatate sunt vandute in Romania
CUM SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI UNUI INFARCT CÂND EȘTI SINGUR! ESTE FOARTE SIMPLU , DAR MULȚI NU STIU…DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE!
Shaorma presata cu picioarele și carne cu fire de păr! Uitați, oameni BUNI, ce mizerii servim în magazinele fast-food! Distribuie SĂ VADĂ TOATĂ LUMEA!
Cum distrugi o naţiune, prin alimentaţie . Cine se află, DE FAPT, în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România
Analize medicale explicate pentru pacient – ghid de interpretare a analizelor uzuale
VACCINAREA CU FORȚA VINE DE LA BRUXELLES. De la Bolșevism la Progresism nimic nu s-a schimbat. Pupila lui Ion Iliescu, Corina Creţu ajunsă KOMISAR al Federalistei UE susține Vaccinarea cu FORȚA. Crețu "Susţin vaccinarea obligatorie a copiilor"
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
LISTA OFICIALA A TUTUROR APELOR NATURALE MINERALE DIN ROMANIA! ORICE ALTCEVA VEZI IN SUPERMARKET E TEAPA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro