BOMBA a explodat! SCENA POLITICĂ SE CUTREMURĂ: Dacian CIOLOȘ pregătea iertarea celor care furau statul sub 50.000€. DOCUMENTUL e oficial

Distribuie!by Coincidența izbitoare sesizată azi de publicația corectnews.com, iată ce s-a întâmplat la data de 23 noiembrie 2016, când, la Palatul Victoria, nu era “Guvernul penal Grindeanu”, ci Guvernul nepenal Cioloș. Iată ce a încercat să facă Guvernul Cioloș fără ca președintele Iohannis să dea buzna peste miniștri la Palatul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Coincidența izbitoare sesizată azi de publicația corectnews.com, iată ce s-a întâmplat la data de 23 noiembrie 2016, când, la Palatul Victoria, nu era “Guvernul penal Grindeanu”, ci Guvernul nepenal Cioloș. Iată ce a încercat să facă Guvernul Cioloș fără ca președintele Iohannis să dea buzna peste miniștri la Palatul Victoria și să îi îndemne pe cetățeni la revoltă civică.

loading...

Dacian Cioloș ca prim-ministru își dăduse acordul pentru ca un proiect de lege care ierta pe cei care făceau evaziune fiscală cu prejudiciu sub 50.000€ să nu mai facă închisoare, cu 5.000€ peste plafonul pe care l-a stabilit Guvernul Grindeanu pentru cei care fac abuz în serviciu. Ambele ordonanțe, și cea a lui Cioloș și cea a lui Grindeanu, vizau însă recuperarea prejudiciului.


Publicăm ad litteram o informare oficială din 2016:

Conform Hotnews, care a prezentat şi un draft al proiectului de ordonanţă de urgenţă realizat de ministerul Finanţelor, dacă prejudiuciul dintr-o evaziune fiscală este mai mic de 20.000 de euro, nu se va face dosar penal.


Cealaltă modificare majoră se referă la faptul că Fiscul va renunţa la plângere penală dacă cel acuzat de evaziune fiscală plăteşte integral prejudiciul, indiferent de sumă.

Aceste modificări vor avea un impact major în economie şi în business, având în vedere numărul mare de plângeri şi dosare penale constituite de Fisc.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a confirmat pentru Ziarul Financiar că un astfel de proiect este pe masa guvernului, dar că nu va fi adoptat astăzi, executivul păstrându-şi rezerva de a face modificări. Liviu Iolu a precizat însă că propunerea care a ajuns la Guvern este ca să nu se întocmească dosar penal dacă prejudiciul este mai mic de 50.000 de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

IPOTEZA DEUTSCHE WELLE: PROTOCOALELE SRI, INITIATE DE CIA SI DEPARTAMENTUL DE STAT
Teroristul ISIS care a decapitat-o pe Rehana a ajuns în Europa/ A fost fotografiat intrând în Ungaria
EXCLUSIV. Încă un cerc infracțional închis în jurul lui Adrian Năstase: Privatizarea Rodipet, țeapă de peste 70 de milioane de euro
Germania: Undă verde la promovarea avorturilor
Lecţia de la Strasbourg: „Cum să faci Justiţie prin injustiţie”
Nu s-a facut nimic pentru initiativa de Modificare a Constitutiei pentru Nationalizarea Resurselor, pentru Oprirea Concesionarilor pe Nimic, pentru Oprirea Vanzarii Pamanturilor la Straini si pentru Crearea Fondului National al Romaniei
Abuz uriaș al DNA - DNA a declanșat ofensiva totală împotriva guvernului condus de Sorin Grindeanu
Barnevernet, prins cu ABUZUL Instituția manipulează copiii până obține răspunsurile dorite | Una dintre fetele familiei Bodnariu, în timpul audierilor: Sunt obosită, nu știu ce altceva să mai inventez!
Sa luam in considerare declaratile unui mafiot "delapidator" fugit de sase ani din tara cu un mandat international de arestare: Elan Schwartzenberg, care se decide sa faca dezvaluiri dupa sase ani?
Untold - NEO/NOE/EON NicOlaE - Nicolae , Antihristul român care nu deranjează pe nimeni, nici măcar pe ortodocșii români Partea 1.
Polonia dă o lecție României – iată adevărul despre UE, cum trebuie abordată relația!
HALLOWEEN-Anton Lavey fondatorul bisericii sataniste: Ma bucur ca parintii isi lasa copii sa il serbeze pe diavol cel putin odata pe an
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro