BOMBA a explodat! SCENA POLITICĂ SE CUTREMURĂ: Dacian CIOLOȘ pregătea iertarea celor care furau statul sub 50.000€. DOCUMENTUL e oficial

Distribuie!by Coincidența izbitoare sesizată azi de publicația corectnews.com, iată ce s-a întâmplat la data de 23 noiembrie 2016, când, la Palatul Victoria, nu era “Guvernul penal Grindeanu”, ci Guvernul nepenal Cioloș. Iată ce a încercat să facă Guvernul Cioloș fără ca președintele Iohannis să dea buzna peste miniștri la Palatul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Coincidența izbitoare sesizată azi de publicația corectnews.com, iată ce s-a întâmplat la data de 23 noiembrie 2016, când, la Palatul Victoria, nu era “Guvernul penal Grindeanu”, ci Guvernul nepenal Cioloș. Iată ce a încercat să facă Guvernul Cioloș fără ca președintele Iohannis să dea buzna peste miniștri la Palatul Victoria și să îi îndemne pe cetățeni la revoltă civică.

loading...

Dacian Cioloș ca prim-ministru își dăduse acordul pentru ca un proiect de lege care ierta pe cei care făceau evaziune fiscală cu prejudiciu sub 50.000€ să nu mai facă închisoare, cu 5.000€ peste plafonul pe care l-a stabilit Guvernul Grindeanu pentru cei care fac abuz în serviciu. Ambele ordonanțe, și cea a lui Cioloș și cea a lui Grindeanu, vizau însă recuperarea prejudiciului.

Publicăm ad litteram o informare oficială din 2016:


Conform Hotnews, care a prezentat şi un draft al proiectului de ordonanţă de urgenţă realizat de ministerul Finanţelor, dacă prejudiuciul dintr-o evaziune fiscală este mai mic de 20.000 de euro, nu se va face dosar penal.

Cealaltă modificare majoră se referă la faptul că Fiscul va renunţa la plângere penală dacă cel acuzat de evaziune fiscală plăteşte integral prejudiciul, indiferent de sumă.


Aceste modificări vor avea un impact major în economie şi în business, având în vedere numărul mare de plângeri şi dosare penale constituite de Fisc.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a confirmat pentru Ziarul Financiar că un astfel de proiect este pe masa guvernului, dar că nu va fi adoptat astăzi, executivul păstrându-şi rezerva de a face modificări. Liviu Iolu a precizat însă că propunerea care a ajuns la Guvern este ca să nu se întocmească dosar penal dacă prejudiciul este mai mic de 50.000 de euro.

Sursa: Ziarul Financiar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adio implanturi dentare! În scurt timp vom înlocui dinţii lipsă cu „biodinţi” noi, care vor creşte direct în gura pacienţilor.
SIE: spioni romani executati peste hotare
Munaf rupe tacerea. Traian Basescu a fost creierul rapirii ziaristilor romani
RAPORTUL MCV SUBMINEAZA JUSTITIA – Avocata Angela Ciurea acuza: „Experti indoctrinati de personaje cu frustrari... Raportul e urmarea a ani de zile in care Romania s-a batut cu pumnu-n piept cat de corupta e, cu caciula-n maini pe la porti straine... Justitia se face in sala de judecata, nu prin saloanele imperiale, intre doua cafele americanesti!” Judecatoarea TMB Adina Ghita: „Nu-mi pot imagina ce au simtit colegii incercati de bocancul DNA cand au citit alegatiile cu privire la SIIJ si DNA”
Norvegia, țara care răpește copii pentru “îndoctrinare religioasă”, dar organizează paradă pentru “homosexualitatea infantilă”
Religia, scoasă din școli
Un tata care si-a vaccinat copilul: LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII POATE CREA SITUAȚII MONSTRUOASE
Începe un război? Autorităţile din Grecia anunţă că există „indicii serioase" că incendiile devastatoare din zona Atenei, soldate cu cel puţin 85 de morţi, au fost provocate
CE-A CÃUTAT AMBASADORUL KLEMM LA VASLUI? (foto)
Premiul pentru obediență săsească
PSD imparte icoane cu Arsenie Boca si indemnul de a-l vota pe Victor Ponta
Dictatura electronica : Nu mai putem păcăli radarele pe DN1! Noile camere ţin seama de timpul în care parcurgi distanţa dintre ele
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro