Bogdan Tiberiu Iacob MIRACOL | Cum l-a amuțit scandalul dezinfectanților pe guralivul Hans Klemm

Distribuie!by   România are noroc, de anul trecut începînd, de un ambasador american, Hans Klemm, profund interesat de țara noastră și implicat în treburile ei. Chiar și în cele mai mărunte, după cum o dovedesc nenumăratele sale luări de poziție din ultimele luni. Un diplomat care realmente iubește românii și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

646x404

România are noroc, de anul trecut începînd, de un ambasador american, Hans Klemm, profund interesat de țara noastră și implicat în treburile ei. Chiar și în cele mai mărunte, după cum o dovedesc nenumăratele sale luări de poziție din ultimele luni. Un diplomat care realmente iubește românii și e preocupat de viețile lor, cu mici excepții doar. Prin părțile esențiale.

loading...

Ce observăm, din presa ultimei perioade:

Ambasadorul american e necăjit că românii nu au autostrăzi. “Trebuie sa felicit Romania pentru lupta sa impotriva coruptiei, pentru ca aceasta coruptie inseamna furt din resursele publice care sunt disponibile Romaniei. Daca aceasta coruptie nu ar fi aparut, acele resurse poate ar fi fost folosite pentru construirea mai rapida a sistemului de autostrazi”. (29 octombrie 2015)

Ambasadorul american e interesat de protejarea libertăţii de exprimare, amenințată de legea anti-defăimare a lui Dragnea. ”Condamnăm discriminarea şi ura, dar în acelaşi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu preţul libertăţii de exprimare”. (15 februarie 2015)

Ambasadorul american e preocupat de plămînii românilor. „Vă felicit pentru adoptarea legii care interzice fumatul în spații publice. SUA sprijină România în lupta împotriva efectelor fumatului. Noua lege va proteja populația de fumatul la mâna a doua și va duce la o Românie mai sănătoasă. Iar o Românie mai sănătoasă înseamnă o Românie mai prosperă”. (16 februarie 2016)

Ambasadorul american e interesat de programele TV ale românilor. ”Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp, de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român”. (23 februarie 2016)

Ambasadorul american e interesat de armonia între români și imigranți. ”Lăsaţi-i pe aceşti imigranţi să devină parte a acestei noi Românii pe care o creaţi, una lipsită de corupţie, în care principiile statului de drept se aplică tuturor cetăţenilor şi fiecăruia în parte şi în care fiecare membru al societăţii are ocazia de a contribui la vibranta cultură şi economie a României”. (7 martie 2016)

Ambasadorul american e preocupat de frămîntările lui James Bond. ”Recent am primit un e-mail de la James Bond. Imi dau seama ca acesta nu este numele sau real, ci un pseudonim, dar subiectul abordat era unul serios. Din cuvintele sale, era evident ca isi iubeste foarte mult tara, Romania, si ca este preocupat de bunastarea si viitorul acesteia. Voia sa afle care este parerea mea despre ceea ce el a numit „invazia musulmana” a Europei. Am considerat ca este important sa fac acest lucru”. (8 martie 2016)

Ambasadorul american e trist că românii nu pupă vize americane. “Nimic nu se va întâmpla în acest an, sunt sincer cu dumneavoastră. (…)E posibil ca în 2017 sau după alegeri să apară schimbări în legislaţia americană” (22 aprilie 2016)

Ambasadorul american e interesat de ”dezvoltarea conceptului zonei integrate de dezvoltare Timişoara-Arad”. (22 aprilie 2016)

Ambasadorul american e preocupat de simțămintele dlui. Tăriceanu. ”Nu am vorbit ieri cu domnul Tăriceanu. Am văzut declarația pe care a făcut-o ieri după-amiază, a fost invitat (la Deveselu n.n.) și regret că a ales să nu vină”. (13 mai 2016)

Ambasadorul american e încîntat de managementul politic al lui Valeriu Zgonea “lacatusarul mecanic” : ”Felicitări pentru modul în care ați condus Camera Deputaţilor”. (13 mai 2016)

Exemplele ar putea continua cu duiumul.

Cu regretul, desigur, că Hans Klemm a amuțit, brusc și inexplicabil, exact în raport cu cel mai mare scandal de corupție care se putea imagina. Unul care omoară ori mutilează românii mai lesne decît fumatul ori lipsa autostrăzilor. E vorba de scandalul dezinfectanților ucigași. Niciun sfat, nicio părere, nicio îngrijorare, niciun citat glorios din JFK….
Perfect explicabil, pe undeva. La ambasada SUA din București nu se folosesc dezinfectanți ucigași Hexi Pharma.
Acolo, clanțele sunt dezinfectate permanent, cu limba, vorba unui clasic în viață.

 

sursa: inpolitics.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se pregăteşte un Euromaidan la Bucureşti?
Turcia – Cipru, tensiuni. Navă italiană blocată de 5 nave de război turce ! TURCIA IN OFENSIVA IN SIRIA SI FATA DE GRECIA/ Conflict complex in Siria, implicand Israelul, Iranul, Rusia si SUA
Comisia Europeană nu acceptă ca producatorii români sa vândă produsele/alimentele in magazinele imperialiste cu peste 51 %. !! Asa ca romani, consumati mai departe "gunoaiele" frumos ambalate de la straini !! România riscă o procedură de infringement, dacă nu modifică proporția de 51% produse românești la raft (ministru)
Slobod la scos bazaconii pe gură şi gata să se păruiască cu toţi cei care îi stau în cale, Werner e doar o copie băsistă cu aere de filfizon, care a făcut din Instituţia Preşedintelui un spectacol de „colectiv”, iar din identitatea naţională preş de şters picioarele pentru puterile Europei şi Americii.
Guvernul PNL închide 60% din centrele de permanență din Piatra-Neamț și alte zeci în comunele din Neamț
PROF. FLORIAN COLCEAG: SCOALA DRESEAZA COPILUL ASTFEL INCAT SA IASA CE VREA SISTEMUL
Marșul minerilor spre București. Mulți protestatari se simt din ce în ce mai rău după cele trei zile de mers de jos
Procurorii Laurei Kovesi incaseaza umilinte dupa umilinte. Ultima rusine a avut loc la Tribunalul Bihor, in dosarul in care seful Serviciului Arme din IPJ Bihor, comisarul sef Gheorghe Sava, a fost trimis in judecata pentru pretinse infractiuni de abuz in serviciu si fals. Tribunalul a dispus achitarea lui Gheorghe Sava pentru toate acuzatiile, pe motiv ca fapta nu exista si ca nu e prevazuta de legea penala sau nu a fost savarsita cu vinovatia prevazuta de lege (Minuta)
Ghețea, declarație care îi va înfuria pe români: Sper să nu se ajungă la promulgarea acestei legi
Un internaut de pe Facebook i-a calculat lui Klaus Iohnanis costurile vacanței exotice de Crăciun în Florida (SUA)
Cu ce specimene defilează partidul lui Cioloș!
Bătaie între moți și mascați la Cluj | Jandarmii au folosit gaze lacrimogene Video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro