Bogdan Tiberiu Iacob MIRACOL | Cum l-a amuțit scandalul dezinfectanților pe guralivul Hans Klemm

Distribuie!by   România are noroc, de anul trecut începînd, de un ambasador american, Hans Klemm, profund interesat de țara noastră și implicat în treburile ei. Chiar și în cele mai mărunte, după cum o dovedesc nenumăratele sale luări de poziție din ultimele luni. Un diplomat care realmente iubește românii și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

646x404

România are noroc, de anul trecut începînd, de un ambasador american, Hans Klemm, profund interesat de țara noastră și implicat în treburile ei. Chiar și în cele mai mărunte, după cum o dovedesc nenumăratele sale luări de poziție din ultimele luni. Un diplomat care realmente iubește românii și e preocupat de viețile lor, cu mici excepții doar. Prin părțile esențiale.

loading...

Ce observăm, din presa ultimei perioade:

Ambasadorul american e necăjit că românii nu au autostrăzi. “Trebuie sa felicit Romania pentru lupta sa impotriva coruptiei, pentru ca aceasta coruptie inseamna furt din resursele publice care sunt disponibile Romaniei. Daca aceasta coruptie nu ar fi aparut, acele resurse poate ar fi fost folosite pentru construirea mai rapida a sistemului de autostrazi”. (29 octombrie 2015)

Ambasadorul american e interesat de protejarea libertăţii de exprimare, amenințată de legea anti-defăimare a lui Dragnea. ”Condamnăm discriminarea şi ura, dar în acelaşi timp ne opunem legilor care interzic exprimarea ofensatoare cu preţul libertăţii de exprimare”. (15 februarie 2015)

Ambasadorul american e preocupat de plămînii românilor. „Vă felicit pentru adoptarea legii care interzice fumatul în spații publice. SUA sprijină România în lupta împotriva efectelor fumatului. Noua lege va proteja populația de fumatul la mâna a doua și va duce la o Românie mai sănătoasă. Iar o Românie mai sănătoasă înseamnă o Românie mai prosperă”. (16 februarie 2016)

Ambasadorul american e interesat de programele TV ale românilor. ”Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp, de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român”. (23 februarie 2016)

Ambasadorul american e interesat de armonia între români și imigranți. ”Lăsaţi-i pe aceşti imigranţi să devină parte a acestei noi Românii pe care o creaţi, una lipsită de corupţie, în care principiile statului de drept se aplică tuturor cetăţenilor şi fiecăruia în parte şi în care fiecare membru al societăţii are ocazia de a contribui la vibranta cultură şi economie a României”. (7 martie 2016)

Ambasadorul american e preocupat de frămîntările lui James Bond. ”Recent am primit un e-mail de la James Bond. Imi dau seama ca acesta nu este numele sau real, ci un pseudonim, dar subiectul abordat era unul serios. Din cuvintele sale, era evident ca isi iubeste foarte mult tara, Romania, si ca este preocupat de bunastarea si viitorul acesteia. Voia sa afle care este parerea mea despre ceea ce el a numit „invazia musulmana” a Europei. Am considerat ca este important sa fac acest lucru”. (8 martie 2016)

Ambasadorul american e trist că românii nu pupă vize americane. “Nimic nu se va întâmpla în acest an, sunt sincer cu dumneavoastră. (…)E posibil ca în 2017 sau după alegeri să apară schimbări în legislaţia americană” (22 aprilie 2016)

Ambasadorul american e interesat de ”dezvoltarea conceptului zonei integrate de dezvoltare Timişoara-Arad”. (22 aprilie 2016)

Ambasadorul american e preocupat de simțămintele dlui. Tăriceanu. ”Nu am vorbit ieri cu domnul Tăriceanu. Am văzut declarația pe care a făcut-o ieri după-amiază, a fost invitat (la Deveselu n.n.) și regret că a ales să nu vină”. (13 mai 2016)

Ambasadorul american e încîntat de managementul politic al lui Valeriu Zgonea “lacatusarul mecanic” : ”Felicitări pentru modul în care ați condus Camera Deputaţilor”. (13 mai 2016)

Exemplele ar putea continua cu duiumul.

Cu regretul, desigur, că Hans Klemm a amuțit, brusc și inexplicabil, exact în raport cu cel mai mare scandal de corupție care se putea imagina. Unul care omoară ori mutilează românii mai lesne decît fumatul ori lipsa autostrăzilor. E vorba de scandalul dezinfectanților ucigași. Niciun sfat, nicio părere, nicio îngrijorare, niciun citat glorios din JFK….
Perfect explicabil, pe undeva. La ambasada SUA din București nu se folosesc dezinfectanți ucigași Hexi Pharma.
Acolo, clanțele sunt dezinfectate permanent, cu limba, vorba unui clasic în viață.

 

sursa: inpolitics.ro

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro