Bogdan Duca: ”Hipsteri versus cruciați”

Distribuie!by Am mai scris de multe ori pe tema aceasta, atrăgându-mi multe atacuri din partea diverșilor ”camarazi” și zeloți. Și tot cred că este singura atitudine corectă și creștinească. loading... Ieri seara, în fața a vreo 10 hipsterași și ”genii” de cafenea se difuza în cinematograful Muzeului Țăranului Român, nu […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Am mai scris de multe ori pe tema aceasta, atrăgându-mi multe atacuri din partea diverșilor ”camarazi” și zeloți. Și tot cred că este singura atitudine corectă și creștinească.

loading...

Ieri seara, în fața a vreo 10 hipsterași și ”genii” de cafenea se difuza în cinematograful Muzeului Țăranului Român, nu știu ce film pro- homosexualitate, premiat la nu știu ce festival european (din ăla care premiază de obicei filmele la care nu se uită nimeni).


Deci era un non-eveniment despre care nu ar fi aflat nimeni, o duminică seară plăcută pentru niște ”cool”-i care își trăiesc complexele de minoritate neînțeleasă.

Numai că soarta a fost bună cu ei și le-a oferit un serviciu de P.R. neașteptat și gratis, plus gâdilarea orgoliului prin victimizare. Un grup de cetățeni înarmați cu icoane au venit peste ei ca să împiedice difuzarea filmului și să cânte un tropar bisericesc și (cum altfel?) imnul național.


Ce treabă are troparul cu imnul? Asta este o altă discuție pe care nimeni nu are curajul să o poarte. Evident, răspunsul evanghelic este simplu: nu are nicio treabă. Dar…

Ce au făcut ”cruciații” noștri aseară? Au apărat Ortodoxia și Neamul de păcatele Sodomei? Nu. Doar au indus ideea că dictaturii tot mai teribile a corectitudinii politice i se opune o dictatură stupidă, cu damf ”teocratic” a unora care confundă buletinul cu certificatul de botez.

Genul acesta de atitudine agresivă, necreștină, lipsită de toleranță față de libertatea celorlalți face mai mult rău Bisericii și Creștinătății, decât amărâta și stupida propagandă pro- homosexuală.
Cine crede că un bărbat care care se îmbracă nu ca o femeie ci ca o prostituată poate să convingă pe semenii săi că ce face este normal și cool?

Dar când homosexualilor li se opun zeloți de lumânărar, oameni care nici măcar nu știu să deosebească icoana de kitsch, simpatia față de cauza homosexualilor va crește invariabil.

Și nu e de vină nici Soros, nici francmasoneria, nici grupul Bielderberg pentru asta. E de vină doar prostia cu ifose de sfințenie a zeloților.

În România, exceptând câteva mici demersuri (spun ”câteva” dar eu știu doar de unul: site-ul homosexualitate.ro ), nu vezi din partea creștinilor niciun efort de misiune și pastorală față de oamenii sărmani care trec prin dificultățile patimei și ispitelor homosexuale.

Strângem milioane de semnături pentru a face, ceea ce e firesc, o modificare în Constituție, dar nu există niciun efort pastoral, nicio publicație măcar, pe care să o poți da unei persoane homosexuale cu speranța că acel text îl va convinge să încerce să fie cu Domnul și nu să se lase dus de propriile instincte .

Am tot sperat și mai sper că din demersul CpF se va naște și un apostolat pentru homosexuali, bisexuali, transexuali și travestiți. Din păcate pe scenă au rămas doar cruciații aghesmei.

Știu, desigur, există o ispită a zelotismului. Și eu am trecut prin ea (am fost și eu adolescent și student creștin-ortodox). Dar nu aceasta este soluția, nu aceasta este calea.

Calea este să propovăduim Evanghelia. Mai întâi nouă, mai apoi celorlalți.

Și nu veniți, vă rog, cu replica de o mai aud: ”de fapt eu îi iubesc pe homosexuali și de asta, de dragul lor, îmi vine să le aplic o icoană cu Mântuitorul peste scăfârlie”. Dacă o fi asta o formă de dragoste, sigur nu o găsiți la Hristos.

Să nu fiu greșit înțeles: și eu cred că homosexualitatea este un păcat strigător la cer și o deviere sexuală. Și eu cred că nu este acceptabil din niciun punct de vedere ca să se transforme o societate în funcție de mofturile sexuale ale unei minorități ce a ales ea un anumit tip de comportament etic și erotic.

Dar să nu ne transforme lupta împotriva penibilei și hidoasei dictaturi a relativismului postmodern în niște monștri cel puțin la fel de penibili și de hidoși….

Autor: Bogdan Duca

 

Sursa: gandeste.org

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sasul Michael Lutsch, „baron de Sebeș”, măcelărește puii de urs din distracție
Iohannis, despre căsătoriile între persoane de același sex: Nu susțin ”fanatismul religios” și “trebuie să revenim la ceea ce se numește toleranță”
Bataie in strada, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini
Marine Le Pen: Brexit-ul va avea un efect de domino în UE. Popoarele continentului se trezesc
PNL a depus un amendament care redefinește familia ca să cuprindă și cuplurile de același sex
"Groparul sistemul sanitar din România" Eugen Nicolăescu, SALARIU de NABAB la BNR: 33.535 lei și alte indemnizații
O altă Maria: Maria catolică, împărăteasa cerurilor! Acum putem intelege de ce Papa & Monarhia promoveaza islamul si face apel la crestinism sa il accepte. Nu pot sa subliniez cat de periculoasa este doctrina catolicismului
Petitie pentru scoaterea Monicai Macovei din Parlamentul European
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
Multiculturalistii lucreaza la debilitarea civilizatiei occidentale
Președintele Iohannis, viraj EXPLICIT spre activismul LGBT: Vrea legi care elimine total „DISCRIMINAREA”. Vrea ca profesorii și conducerile școlilor să se implice direct în „deschiderea” spre „toleranța” Europei secolului XXI
Tabara LGBT a primit ordin sa taca cu privire la referendum ca sa legea treaba de Dragnea
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro