Bogatia/lacomia nu este prostie, ci este un avanpost al satanismului !!

Distribuie!by loading... Am vazut aici multi pretinsi intelectuali saraci sau scapatati – fosti nomenclaturisti minori , reciclati spre dreapta liberala – care sustin ca bogatii Romaniei sunt prosti! Si il mentioneza pe Vanghelie sau pe Becali. Fals, domnilor! Poate ca sunt inculti sau au probleme de caracter, dar de vreme […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Am vazut aici multi pretinsi intelectuali saraci sau scapatati – fosti nomenclaturisti minori , reciclati spre dreapta liberala – care sustin ca bogatii Romaniei sunt prosti! Si il mentioneza pe Vanghelie sau pe Becali. Fals, domnilor! Poate ca sunt inculti sau au probleme de caracter, dar de vreme ce au ajuns sa acceseze si sa aspire resursele celor din jur – fapt care este cheia oricarei bogatii – nu sunt deloc prosti! Pana si cel mai tolomac dintre ei intelege ceea ce dvs va scapa! Anume ca multimea nu e impartita intre liberali si comunisti, intre stanga si dreapta, ci intre bogati si saraci! Asa ca au eliminat clasa de mijloc, care este motorul oricarei natiuni puternice, iar acum saracii nu mai pot sa le faca nimic!

Deci nu sunt deloc prosti! Iar de o buna bucata de vreme, prin simpla functionare a afacerilor lor, au trecut la exterminarea saracilor. Nici macar nu este nevoie sa se gandasca la asta, iar saracii pier si le cedaza putinul lor, prin simpla urmare a cursului economiei de piata, caci bogatul ii vinde saracului propriile necesitati bazale ale acestuia! Deci care este prostul? Mai mult, bogatia individuala este o notiune contrara celei de stat fiziologic: tarile bogate scad numeric, iar resursele se concentreaza in mana catorva indivizi. Desigur, aceasta este satanism, caci Dumnezeu a lasat neamurile si popoarele, iar a le elimina este satanic. Tot satanic este si a elimina oamenii din jur, prin birul pe necesitatile bazale, caci Dumnezeu a spus sa ne iubim unii pe altii, sa nu furam, sa nu ucidem si sa nu ravnim la bunurile celuilalt!


Dar asta nu inseamna deloc ca bogatii sunt prosti! Inseamna ca au ales o tabara si aceasta trebuie respectat, caci Dumnezeu a lasat omului Liberul Arbitru, dar a atentionat clar: ” Mai degraba va intra camila prin urechile acului decat bogatul in Rai!” . Dumnezeu nu refuza nimanui Raiul, nici macar bogatului ultim! Vrea acesta Raiul? Nici o problema: “Vinde tot ce ai si da la saraci!” . Este logic. Masa monetara si bunurile sunt finite. Orice mecanism care le concentreaza in mana celor putini va duce – in progresie geometrica – la saracirea celor multi. Aceasta este o forma de a ravni la bunurile celorlalti, caci scumpirea artificiala si intermedierea il pun pe sarac inaintea unor pierderi iminente: spatiu, mancare, familie – prin conversia acestora in bani, ele trec in posesia bogatului. Femeia il paraseste si trece in posesia unuia mai bogat, fata lui la fel, casa lui, de asemenea. Bogatia este ravna la lucruri fara efort. Cum apar lucrurile, ca doar nu or aparea din neant?! Exact, prin efortul altora! Aceasta este sclavie. Adica opusul iubirii si depopulare. Deci bogatia nu este, repet, prostie – veti plati aceasta eroare de rationament! – ci este un avanpost al satanismului.

Prada acestei erori de rationament, pulimea il dezavueaza pe Ceausescu, care a inteles ca o tara stapana pe destinul ei nu poate permite dezvotarea unei oligarhii de bogati. Mai mult, Ceausescu a inteles ca scopul bogatiei IN SINE este acela de a elimina oamenii din jur si a le lua totul. Caci bogatia absoluta a unui individ nu se poate sustine si argumenta in nici un fel si depaseste posibilitatile acestuia de a o utiliza – un om ramane un om: el nu pate dormi in 100 de locuri si in 100 de imobile, nu mananca cu 100 de guri si prin tot ce face RAMANE o persoana fizica si nimic mai mult. Nici o forma de lux nu acopera excedentul de resurse aspirate, iar singurul scop logic – si consecinta! – a bogatiei este de elimina indivizii din jur. Orice individ mort inseamna un loc de parcare in plus, un spatiu locativ in plus, partener de sex in plus, un job in plus, cerere mai mica si, deci, reducerea efortului de furnizare pe care il face bogatul – nu mai trebuie sa plateasca atatia angajati la fabrica, dar in schimb ocupa spatiul fizic al defunctilor.


Sintetizand, bogatia este antistatala si anti-umana. Nu este prostie, este satanism. Nu faceti prostia sa concluzionati ca saracia este crestinism, desi asta vi se inoculeaza prin propaganda cu prostimea si moastele!”
Sursa: Cei 9 necunoscuti de pe tarla 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Putin, ATAC la Obama înainte de întâlnirea de la ONU | America susține în mod ILEGAL și INUTIL rebelii din Siria
UNIVERSITATEA HARVARD VINDE, DE URGENțĂ, PĂDURILE DIN ROMÂNIA
Suntem numarul 1 la avorturi in lume:„România suferă din cauza multelor avorturi făcute. E un mare păcat care se repercutează asupra poporului“
Comisia de la Veneția vorbeşte în locul milioanelor de români. Comisia de la Veneția: "Ar fi oportună în România recunoaşterea căsătoriilor între persoanele de același sex"
ISIS, ADEVARATUL lor scop nu este islamizarea: „Misiunea noastra finala este APOCALIPSA”
DELIR LA CEL MAI INALT NIVEL. Iohannis nu vrea sa inchida granitele daca Germania si le inchide pe ale ei si vrea sa transforme Balcanii in zona-tampon. Iohannis "Ponta nu s-a consultat cu mine". Dar care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis?
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania "desi se opune" VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
Telefoane primite de la morți- oameni care au primit apeluri de dincolo de mormânt
Consilierul parlamentar care a jignit participanții la marșul pentru viață atacă din nou: „Coaliția pentru familie, o sectă medievală. Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru"
Reuters anunță că a început OFENSIVA: Rusia a trimis în Siria nave de desant, avioane și soldați
Analist politic: România a capitulat complet în fața Americii, necerând nimic în schimb față de favorurile făcute americanilor.
De ce bat clopotele, Klaus?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro