BNR cumpără icre negre, scoici si alte delicatese extrem de scumpe pentru cantina și restaurantele subvenționate ale angajaților

Distribuie!by BNR cumpără icre negre, scoici St. Jaques și brânză Brie pentru cantina și restaurantele subvenționate ale angajaților                         Mare brânză la BNR Banca Națională a României, condusă de guvernatorul Mugur Isărescu ( verisor prin alianta cu regele Mihai), […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
BNR cumpără icre negre, scoici St. Jaques și brânză Brie pentru cantina și restaurantele subvenționate ale angajaților

                        Mare brânză la BNR


Banca Națională a României, condusă de guvernatorul Mugur Isărescu ( verisor prin alianta cu regele Mihai), face achiziții de lux pentru cantina angajaților și restaurantele instituției. În două licitații lansate pe SICAP, Registrul Electronic al Achizițiilor Publice, BNR este dispusă să ofere până la 410.000 de lei pentru diverse sortimente de brânză, pește și sortimente de pește, care să fie servite la cantina angajaților, restaurantul din strada Joseph Lister din București și la hotelul de protocol Cumpătu, din Sinaia. Toate sunt unități cu circuit închis care oferă produse și servicii la prețuri subvenționate de BNR, ieftine și foarte ieftine, pentru că nu au adaos comercial.

loading...

Analizând cumpărăturile pe care BNR le face acum vedem cum sunt dorite produse din gama superioară. Astfel, la categoria pește și produse din pește, de 210.000 de lei găsim sturion eviscerat, icre negre, icre de știucă, cozi de creveți, icre roșii, calamar, fructe de mare, creveți decorticați, butterfish ori scoici St. Jaques.


Dincolo de categoria generică, caietul de sarcini descrie pe larg fiecare produs dorit, ce este sturionul, ce este un șalău, cum arată butterfish, descrie culorile normale și proprietățile microbiologice și organoleptice, dovadă că Guvernatorul este foarte atent și pretențios cu alimentele care se servesc în cadrul organizației pe care o conduce.

Contractantul va ambala și eticheta produsele furnizate astfel încât să prevină orice daună sau deteriorare în timpul transportului acestora către destinația stabilită. Ambalajele se marchează vizibil prin ataşarea unei etichete care cuprinde cel puţin  următoarele menţiuni:


– denumirea sortimentului;

– denumirea producătorului, localitatea;

– denumirea sub care este vândut;

– data de fabricaţie/ambalare şi termen de valabilitate;

– condiţii de păstrare;

– menţionarea tratamentelor termice utilizate (produs congelat, produs refrigerat);

– marca de sănătate care atestă că produsele au fost obţinute în unităţi de tăiere autorizate sanitar-veterinar, cu respectarea condiţiilor sanitare-veterinare prevăzute de legislaţia în vigoare, precum şi că produsele au fost supuse controalelor oficiale în conformitate cu prevederile Regulamentului Parlamentului European şi al Consiliului nr. 854/2004/CE.”, cere BNR. Pentru neonorarea a două comenzi succesive pe produs, contractul se va rezilia şi se va reţine garanţia de bună execuţie, se mai arată în draft-ul de contract scos la licitație.

                                   Paladin la cantină

În ceea ce privește brânzeturile, standardele BNR se păstrează. Instituția vrea, pentru cantină și cele două restaurante, șvaițer, brânză tofu, brânză Paladin, mozarrella, brânză de burduf în coajă de brad, Camembert, Brie, Roquefort de 200.000 de lei. La fel ca la pește, caietul de sarcini descrie pe îndelete ce este fiecare sortiment, cum ar trebui să arate, precum și caracteristicile microbiologice dorite.

Transportul produselor se va efectua cu mijloace de transport specializate izoterme, răcite în prealabil şi prevăzute cu instalaţie frigorifică,  pentru a se asigura menţinerea temperaturii şi păstrarea calităţii pe tot timpul transportului. Mijloacele de transport vor fi autorizate sanitar-veterinar de organismele specializate. Fiecare transport va fi însoţit de certificat de calitate, certificat sanitar-veterinar de transport.”, precizează BNR.

Banca Națională este instituția statului român abilitată să emită monedă. Obiectivul său fundamental îl reprezintă asigurarea și menținerea stabilității prețurilor (conform Statutului). Totodată, BNR sprijină politica economică generală a statului, fără prejudicierea îndeplinirii obiectivului său fundamental privind asigurarea și menținerea stabilității prețurilor.

                                                                                                                       Mihai SOARE

Cantină cu icre negre și scoici St. Jaques ieftine, subvenționate de BNR: Trai, neneacă, pe banii babachii!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Primul lider PSD care refuza o functie in noul guvern al lui Tudose. A respins oferta de a fi ministru al Finantelor
Începuturile lui Soros în România au avut loc cu mult înainte de revoluția din 1989, prin odraslele disidenților evrei comuniști
SCANDAL uriaș în Anglia, după ce o revistă a scris că prințul George a devenit un „GAY ICON” din cauza unei fotografii. Politician: să iei imaginea unui băiețel și să susții așa ceva este îngrozitor și bolnăvicios!
REȚEAUA PRO HOMOSEXUALI DIN ROMÂNIA FINANȚATĂ DE SOROS: Aspen-OMV-Raiffeisen-UniCredit-unchiul Ministrului Sănătății/ LISTA ONG URILOR FINANȚATE DE SOROS CARE SUSȚIN CĂSĂTORIILE GAY
"Manevra lui Dragnea" aruncă în aer moneda EURO. Leul, la pământ
Cum s-a sărbătorit cucerirea Daciei. Cât aur au luat romanii din fostul stat al lui Decebal.
România condamnată de CEDO în dosarul MISA la plata a 291.000 de euro, după abuzurile procurorilor români
După conferinţă, Iohannis a rupt uşa şi a plecat, cred, spre Sibiu, pentru că a ieşit prin Militari. Îl doare la bască, el vrea acasă.
SPUNE NU ARMATEI UE. Uniunea Merkelisto-Junckeristă vrea să îşi facă armată proprie şi să ne bage cu forța în ea DIZOLVÂNDU-NE ARMATA NAȚIONALĂ. Juncker: SUA si-au schimbat fundamental politica externa, Europa trebuie sa investeasca in apararea sa
ALERTA: Astazi, Parlamentarii PSD – PNL ard tacit padurile, deseurile, sanatatea si viitorul Romaniei
Românii mor de mâna lor/Hărţile de risc la inundaţii, care au costat 47 de milioane de euro, făcute doar de firmele unor oameni politici
5.000 de oieri au luat cu asalt Parlamentul. Dezvăluiri despre culisele războiul împotriva oierilor!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite