Blestemul Colectiv continua: s-a sinucis unul dintre supravietuitori, ajungandu-se astfel la 65 de morti

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Răzvan, unul dintre tinerii răniți în incendiul de la Clubul Colectiv, din toamna anului 2015, s-a sinucis, a anunțat, sâmbătă seară, Asociația Colectiv. În urma incendiului s-au înregistrat până în prezent 64 de morți și 163 de răniți.

În acest moment, numărul persoanelor decedate a ajuns la 65, anunță Asociația Colectiv.


Pe 30 octombrie 2015 în clubul bucureștean Colectiv s-a produs un incendiu în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite. În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album.

Incendiul a izbucnit din cauza unui foc de artificii aprins în timpul concertului și s-a extins rapid.


Potrivit site-ului observator.tv, Răzvan a supraviețuit incendiului din Clubul Colectiv, dar și-o pierduse în acel eveniment îngrozitor pe prietena lui, Tina.

„Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug”, a declarat Răzvan în noiembrie 2015.

Răzvan a găsit trupul neînsuflețit al prietenei sale la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului. Fata avea 28 de ani.

loading...

În ianuarie 2016, Pavel Popescu, unul dintre bărbații care au participat la salvarea tinerilor surprinși de incendiu în incinta clubului, declara în fața autorităților române că s-ar impune constituirea unui grup de specialiști care să le acorde acestora consiliere psihologică, întrucât există și riscul ca unii dintre ei să încerce să se sinucidă.

„Nu cerem decât o echipă de 4-5 oameni reuniţi într-o cameră, care să trimită pacienţii la evaluare. Această evaluare trebuie făcută de un grup constant de medici, care să-i spună pacientului ce are de făcut şi să completeze formularul cu starea de sănătate, apoi să îi dea o carte de vizită unde să se adreseze pentru kinetoterapie, consiliere psihologică sau ce are nevoie. Unii pacienţi sunt aşa de descurajaţi, că s-au gândit serios să se sinucidă. Nu au nicio informaţie, nu ştiu ce trebuie să facă, unde să ceară ajutor”, relata Pavel Popescu.

http://ortodoxinfo.ro/2017/07/29/s-sinucis-unul-dintre-tinerii-raniti-clubul-colectiv/

Citiți și...

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

GDI

Gazetadeinformatii.ro

Lasă un răspuns

Close
Citește mai multe:
B’nai B’rith -cum a instalat Carol al II-lea cu succes masoneria in Romania

Bînai Bîrith International (sau Uniunea Lojilor Bînai Bîrith), înfiinţată de 12 emigranţi evrei la New York (SUA), la 13 octombrie

Efectul postdecembrist: Sute de mii de copii din România se simt abandonați de părinții care muncesc în străinătate

Estimările neoficiale indică faptul că există între 170.000 și 350.000 de copii români în această situație, potrivit aceleiași surse. Conform statisticilor oficiale,

De ce în multe familii conduce femeia?

În familiile în care nu există tată şi mamă nu găseşti o ierarhie corectă. Bărbaţii crescuţi de mame singure sunt

Traian Basescu sustine planul de pace al lui Kerry, tratat prevestit in Biblie, al carui semnare va atrage consecinte grave

De ce credeti ca sustine Traian Basescu semnarea Tratatului de Pace, pentru care s-a deplasat John Kerry de 10 ori

Preoțimea îl va ajuta pe antihrist,…

Arhimandritul Nectarie Moulatsiotis din Grecia: despre vremurile lui antihrist Prigoana crestinilor, microcipul si durerea ce mare pe care o vor

Cine au fost cei 12 apostoli, viata lor inainte, in timpul si dupa Iisus

  FARMECUL şi corectitudinea vieţii pământeşti a lui Iisus comporta o elocventă mărturie: cu toate că nu a contenit în a

Închide