Blatul dintre Iohannis și Dăncilă

Distribuie!by Campania electorală pe care o traversăm în aceste zile îmi amintește de modul în care Firea a ajuns Primar General. În timp ce toți se războiau prin studiouri TV și își aruncau cuvinte grele, Firea defila imperial spre fotoliul de Primar. Revenind la trista realitate, vedem cum Iohannis nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Campania electorală pe care o traversăm în aceste zile îmi amintește de modul în care Firea a ajuns Primar General. În timp ce toți se războiau prin studiouri TV și își aruncau cuvinte grele, Firea defila imperial spre fotoliul de Primar. Revenind la trista realitate, vedem cum Iohannis nu face nimic, așa cum nu a făcut nimic 5 ani, și se îndreaptă spre tot atîția ani de vacanță. Cei mici se zbat, încearcă să mai smulgă cîte un procent de la populația hipnotizată a țării, promit, amenință, iar promit și iar amenință, încearcă să îndrepte lumina reflectoarelor asupra lor și evident că nu prea au spor. Toți îl vor pe Iohannis. Poate că merităm ca acest personaj să ne mai fie baci încă 5 ani, timp în care laboratoarele Serviciilor vor produce un alt Iohannis sau un Băsescu II, poate mai frumos decît precedentul. Nu știm cine, dar știm că așa va fi.

loading...

Teoretic, dar numai teoretic, în România ar fi existat și un alt partid care să se opună liberalilor – lui Iohannis în mod special – și mă refer la PSD, în speță la madam de fontă, Viorica Dăncilă. Știți, gospodina aia blondă, care nu a fost în țară 9 ani, și care nu are nici un fel de cunoștiință de existența vreunui Stat Paralel, sau altui mod ocult de conducere a țării – gen „cătușe” – cu toate că orice prost din România, sau orice 90% prost din România vede că, începînd cu 2004, Parlamentul și  Guvernul au intrat într-un con de umbră, puterile lor fiind oarecum anulate de către instituții ale căror denumiri sînt formate din trei litere.


Madam Dăncilă reprezintă, în fond, blestemul acestui partid care a făcut mult rău României, alături de restul grupărilor de bandiți cu nume de politicieni, și a intrat deja în istorie ca fiind femeia care a îngropat PSD, stînga politicii, în general. Teoretic, această paparudă de Teleorman ar fi putut să iasă ceva mai decis la atac, să mobilizeze la maxim partidul și să cîștige lupta cu K.W.I. Ea, însă, a ales să își salveze libertatea, să își salveze gruparea de infractori care o înconjoară, negociind libertatea ei și a anturajului oferind în schimb postul de președinte celui mai iubit neamț din România. Blatul pus la cale de ei – de PNL și PSD – este putred și sper ca PNL – PDL să facă ce a făcut mereu, fie că a fost ghidonat de Balga, fie de Băsescu, și să-i bage la închisoare pe toți cei din actuala garnitură PSD care și-au negociat libertatea, și să-i înlocuiască cu altfel de păpuși liberale, cu blană social-democrată.

Jocul celor de sus, al Serviciilor, este simplu. Se anihilează Barna, se negociază cu Blonda de Videle și se lasă în pace restul jucătorilor de dragul jocului ,,democratic”, pentru ca poporul român, și așa prost, să fie în continuare prostit. E simplu, e de efect. Și, ca să vedeți la ce nivel s-a ajuns, vizionăm și filmările ,,ascunse” de la Colectiv, unele realizate la momentul zero, cînd tensiunea și haosul erau pe drept cuvînt, la putere. Acum, din poziția confortabilă de judecător, poporul îi condamnă la ordinul Serviciilor pe cei care au mers acolo și au făcut tot posibilul să salveze vieți. Josnicia celor care dau vina pe ISU, pe acei pompieri și paramedici care au căzut în plasa celor care au realizat, de fapt, crima de la Colectiv, este nemărginită și egalată doar de prostia, inconștiența și dobitocenia celor care cred cu adevărat că mesajul securiștilor, propagat prin cei care au postat acel film, este cel real. Îmi este cu adevărat silă de cei care își acoperă infracțiunea cu acel film, deviind atenția în altă parte, către acei cretini care aprobă și bat din palme la vizionarea imaginilor.


Cine sînt, de fapt, cozile de topor cu care se loveș­te la temelia acestui neam, acestei țări? Cine sînt trădătorii – pentru că stăpînii deja știm din ce zonă vin. Mă uit cu tristețe la postările lui Gelu Vișan, ale lui Dan Chitic, ale lui Dan Diaconu – cel de la ,,Justițiarul.ro”, ale Sorinei Matei și ale încă unui număr restrîns, dar semnificativ, de persoane care încearcă să deschidă mintea și ochii acestui popor. Îi felicit pentru ceea ce fac, dar mă tem că nimic, absolut nimic, nu va duce la revenirea României la nivel de stat democrat. Puterea Serviciilor este atît de mare, forța cu care acestea sînt conduse este atît de penetrantă, mass media este atît de bine dirijată și controlată, încît mă îndoiesc că ceva – sau ceva bun – se va mai întîmpla în România acestui început de mileniu. Prostia celor de la PSD, nesimțirea celor de la ALDE – în frunte cu acel trădător autentic numit Tăriceanu – coroborate cu inconștiența crasă a celor de la USR și cu lăcomia oarbă a celor de la PNL au contribuit la dărîmarea statului național, așa cum este stipulat în Constituție, și la dominarea integrității țării de către o ceată de arendași cu grade, care biciuie mințile slabe ale poporului fie cu zgomotul manipulării, fie cu zăngănitul cătușelor. Sîntem praf, noi ca popor – prost de prost și foarte, foarte fudul.

Îi felicit pe cei care încă mai au puterea să aducă adevărul la suprafață, atît cît pot, dar am senzația că în curînd vom asista la o fractură totală a caracterului democratic al acestei țări, iar oamenii care încearcă să aducă puțină lumină în mintea întunecată și impenetrabilă a poporului, vor avea soarta lui Jamal Khashoggi, cel care a fost ucis în octombrie 2018 tocmai pentru că a avut curajul să spună adevărul despre familia conducătoare de la Riyadh.

Se spune că cei care își uită istoria sînt blestemați să o repete. Păi, uitați-vă la perioada interbelică, pornind de la anii ʼ20 și venind pînă în anii ʼ40. Ce s-a întîmplat atunci se poate repeta și acum. Mulți români care sînt deja din ce în ce mai frustrați că cei care conduc destinele țării din 1990 ne tot fură și ne tot vînd, cînd vor vedea că din punct de vedere democratic nu se mai poate face nimic, ce credeți că vor face? O să ziceți că nu se mai pot pune la cale asasinate ca în anii ʼ30 – ʼ40, dar atunci cînd speranța oamenilor tinde către zero, nimic nu mai contează cînd e vorba de a fi cu adevărat liberi. Trăim într-o țară bogată, frumoasă, care însă este distrusă pas cu pas, dar în regim accelerat, de către cei care s-au născut și trăiesc aici, românii. Nu mai dați vina pe străini, nu ei vin să ne taie pădurile, nu ei semnează impozitarea agresivă, nu ei ne fac rău. Nu! Românii trădători care semnează, românii trădători care poartă cătușele, românii trădători care fac dosare la comandă, românii trădători din Parlament, românii trădători din Guvern, din Justiție, din Poliție și, nu în ultimul rînd, românii trădători din Servicii și mass media. Ei sînt de vină! Ei au averi nemăsurate, ei au privilegii și putere, toate primite de la stăpînii lor, și au misiunea de a te zdrobi pe tine, române, de a-ți distruge țara, viitorul tău și al copiilor tăi. Tu încă nu simți, pentru că ori ești prost, ori ești doar prost informat. Tu poate nu știi că prețul la lumină s-a scumpit cu o taxă, ca să se achite niște arme în Germania, poate că nu te gîndești că impozitele sînt mai mari pentru că banii se duc în afară, și nu rămîn să îți fie ție bine. Tu nu știi – pentru că ești doar prost informat – că lumina, gazul, apa, telefonul, combustibilul și taxele reprezintă un mijloc de exploatare a ta, în detrimentul tău și în favoarea altora. Și nu știi, tu, române prost informat, că redevențele mari pe resurse îți pot aduce ție bunăstare. Dar, în prostia ta informațională, te bucuri că sînt tigăi iefine în supermarket.

,,Blatul” se numește acest material. Pentru că totul e blat în această țară. Iohannis face blat cu Dăncilă, PSD cu PNL, poporul cu politicienii, Poliția cu hoții și Biserica cu tonții.

TANO

http://romaniamare.info/blatul/?fbclid=IwAR0ojmj9oPWdL58Lpa0rjKD7T9FdJ_bGeDbvi6J0mQd72gJDVirMpnesbWM

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro