Bill Gates avertisment bioterorism: 30 de milioane de oameni vor muri în epidemie (Video)

Distribuie!by loading... Bill Gates a înghețat sala în care a ținut un discurs, la o conferință desfășurată sâmbătă în Munchen. În acest week-end, orașul german găzduiește cea de-a 53-a ediţie a Conferinţei de Securitate ce reuneşte elita politică, diplomatică şi militară din întreaga lume. Peste 500 de experţi sunt reuniţi pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Bill Gates a înghețat sala în care a ținut un discurs, la o conferință desfășurată sâmbătă în Munchen. În acest week-end, orașul german găzduiește cea de-a 53-a ediţie a Conferinţei de Securitate ce reuneşte elita politică, diplomatică şi militară din întreaga lume. Peste 500 de experţi sunt reuniţi pentru a analiza în principal, relaţiile transatlantice şi intenţiile de noii administraţii americane, scrie Rador.

Bill Gates, cel mai bogat om al planetei, care a investit sume enorme în programe umanitare în ultimele decenii, a avertizat asupra riscurilor unui atac bioterorist. Principala amenințare de securitate este legată de epidemii care pot distruge zeci de milioane de oameni, a spus Gates. Tehnologia permite acum unui terorist să recreeze virusul variolic, pe calculator, sau o formă de gripă extrem de agresivă, iar prin inginerie genetică le poate sintetiza, a spus Bill Gates, potrivit The Guardian.

Până de curând, amenințările bio-teroriste au fost mai puțin luate în calcul, pentru că producerea unor ”arme mortale” necesita experți și laboratoare uriașe, ușor de depistat. În ultimii cinci ani, progresele în biologia celulară și miniaturizarea echipamentelor fac tot mai plauzibil scenariul unui atac bioterorist, care ar destabiliza zone întregi.

Un virus cu răspândire aerogenă ar ucide peste 30 de milioane de oameni în primul an de la lansare, a spus Gates.  Un astfel de atac este probabil în următorii 10-15 ani. S-a mai întâmplat, în 1918, când a fost un virus natural, acum ar putea fi unul creat în laborator.

Limitarea unei astfel de epidemii ar fi posibilă cu ajutorul vaccinării și a medicației anti-virale, dar omenirea trebuie să fie pregătită, pentru o mobilizare fără precedent într-un astfel de caz.

Gates a cerut să fie derulate exerciții în masă, similare celor care se fac pentru salvarea în caz de atac nuclear sau a unei catastrofe naturale.

Sursa: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DNA a deschis dosar penal pe numele lui Klaus şi Carmen Iohannis
Ambasada SUA la BucureștiUltima oră: Declarație surprinzătoare și ciudată a Ambasadei SUA în cazul CCR - Kovesi
Răzvan Savaliuc despre planul MINERVA și cum se distruge România în mod organizat
DEZINFORMARI DE LA BRUXELLES – Avocatul Aurelian Pavelescu demasca manipularea Comisiei Europene, cum ca oficialii CE au imunitate si sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a UE: „Comisia Europeana minte... CJUE nu are competente de cercetare penala si nu e instanta penala... Timmermans si Jourova au imunitate parlamentara... Daca exista o cercetare penala, imunitatea se ridica pentru a fi cercetati... Comisarii europeni se considera deasupra legii”
Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”
Ion Cristoiu: ”Adevărul lui Cristian Burci nu e un ziar, e o Unitate militară a Binomului SRI-DNA!”
SCENE HALUCINANTE LA TVR/ Emilia Șercan a plecat în lacrimi din emisiunea Eugeniei Vodă: MĂ SIMT O MARE IMPOSTARE/ Tolontan: Nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu/ ÎNREGISTRAREA EMISIUNII
DOMNULUI PROCUROR GENERAL, O CARTE: NU „PORTOCALA MECANICĂ”, CI „PORTOCALA MASONICĂ”
Vlad Miriță: „Simplul fapt că acest referendum este atât de atacat ar trebui să ne mobilizeze la vot”
Telekom își sfidează clienții: scoate programe, mărește tarifele și dă răspunsuri în doi peri
SASE CASE, 17 DOSARE – Recensamantul real al dosarelor lui Klaus Iohannis. Presedintele a fost cercetat penal in 17 dosare. Un dosar este inca in lucru la PICCJ dupa ce una dintre cele sase case obtinute cu “ghinion” din meditatii l-a trimis pe Iohannis in instanta. CA Brasov a stabilit ca a cumparat imobilul cu acte false si l-a facut bun de plata a 320.000 euro. Imediat dupa prezidentialele din 2014, parchetul condus de Augustin Lazar i-a clasat lui Iohannis 2 dosare penale
VIDEO/ Cioloș concediat de o vânzătoare la Iași: Gata! Îmi pierd timpul și clienții
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro