Bilanț ÎNGROZITOR la 3 ani după COLECTIV. ROMÂNIA nu este nici acum PREGĂTITĂ

Distribuie!by Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, susține că România dispune, în prezent, de doar 11 paturi pentru marii arși. Declarația vine în contextul în care se comemorează trei ani de la tragedia din Colectiv. loading... Sorina Pintea a declart că România deține un număr foarte mic de paturi pentru marii arși. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, susține că România dispune, în prezent, de doar 11 paturi pentru marii arși. Declarația vine în contextul în care se comemorează trei ani de la tragedia din Colectiv.

loading...

Sorina Pintea a declart că România deține un număr foarte mic de paturi pentru marii arși. Conform acesteia, în cazul în care tragedia de la Colectiv s-ar repeta, statul român ar fi nevoit să apeleze la ajutor extern.


„Avem fiabile 11 paturi in tara. Nicio tara din Europa nu poate trata un numar atat de mare cum a fost la Colectiv . Daca s-ar întâmpla, sper sa nu se intample niciodata, trebuie sa apelam la ajutor extern”, a declarat Sorina Pintea, la Digi 24.

https://evz.ro/bilant-colectiv-romania.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro