Becali a indicat procurorul perfect care trebuie sa ia locul lui Kövesi, e crestin si cu frica de Dumnezeu!

Distribuie!by Gigi Becali consideră că procurorul Nicolae Marin, noul șef DNA Ploiești, ar trebui să fie cel care ar trebui să îi ia locul lui Kovesi. loading... Gigi Becali crede că noul șef al DNA Ploiești este unul dintre puținii procurori DNA care nu sunt de acord cu abuzurile din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Gigi Becali consideră că procurorul Nicolae Marin, noul șef DNA Ploiești, ar trebui să fie cel care ar trebui să îi ia locul lui Kovesi.

loading...

Gigi Becali crede că noul șef al DNA Ploiești este unul dintre puținii procurori DNA care nu sunt de acord cu abuzurile din justiție. „Vă spun un procuror care ar trebui să fie la conducerea DNA. Este cel mai curat și adevărat procuror. Este Nicolae Marin. E un om credincios, care merge la biserică, și nu face niciun fel de abuz. Este și om deștept”, a declarat Gigi Becali pentru Antena3.


Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) va fi condus de săptămâna viitoare de către procurorul Marin Nicolae, delegat vineri de procurorul general Augustin Lazăr.

http://evz.ro/becali-sefia-dna.html


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro