Bătaie între moți și mascați la Cluj | Jandarmii au folosit gaze lacrimogene Video

Distribuie!by   loading... Protest cu scandal în comuna Mărișel, județul Cluj. Locuitorii au manifestat împotriva nerespectării Legii Moţilor, dar și a defrișărilor ilegale din zonă, relatează stiripesurse.ro Evenimentul a degenerat și s-a transformat într-o altercație violentă. Totul a pornit de de la un camion cu lemne care a trecut prin […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

protest-moti

loading...

Protest cu scandal în comuna Mărișel, județul Cluj. Locuitorii au manifestat împotriva nerespectării Legii Moţilor, dar și a defrișărilor ilegale din zonă, relatează stiripesurse.ro

Evenimentul a degenerat și s-a transformat într-o altercație violentă. Totul a pornit de de la un camion cu lemne care a trecut prin apropiere și pe care polițiștii au refuzat să-l verifice. Indignați, protestatarii s-au revoltat astfel că forțele de ordine au recurs la folosirea gazelor lacrimogene, scrie clujmanifest.ro.


Moții spun că cei care ar trebui să aplice legea și să asigure cotele legale este Romsilva SA, dar că instituția nu-și face treaba. Ei au menționat că deși sunt acuzați deseori pentru tăierea copacilor, alții sunt vinovații pentru acest dezastru.

Protestul a avut ca obiect privarea de unele drepturi prevăzute în Legea Moţilor, aflată în vigoare, dintre care cel mai important este acordarea de 15 metri cubi de material lemnos pentru fiecare posesor al carnetului de moţ. Oamenii au protestat şi pentru că trăiesc la limita subzistenţei. Cota de lemn reprezintă sursa lor principală de existenţă, pe baza căreia au trăit dintotdeauna.


ttp://www.nasul.tv/bataie-intre-moti-si-mascati-la-cluj-jandarmii-au-folosit-gaze-lacrimogene/#sthash.zrpA6vNh.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

STRĂINII VOR SĂ CUMPERE INSULA MARE A BRĂILEI. Imperiul agricol al Agricost Brăila, vânat de investitori nemţi, britanici şi arabi. Ce spune ing. Lucian Buzdugan despre O EVENTUALĂ VÂNZARE A "AGRICOST INSULA MARE A BRĂILEI"
Procurorii au fost numiti bucata cu bucata de ambasada americana!
Români alungaţi de pe pământul lor la Valea Mare, Covasna
Cunoscut economist: ”Dovada că Isărescu a decartat 1 miliard pentru Operațiunea Iohannis”
De ce tace Mass-media ? Tandemul Iohannis – Cioloș livrează armament rebelilor sirieni!
Aţi „belit-o” dacă tinerii frumoşi şi liberi află că i-aţi manipulat
O româncă se judecă de șase ani cu statul danez, care i-a luat copilul: “Am fost asaltată de când am născut”
Băi, Cioloș! Tu ne crezi proștii tăi? A anunțat de ceva vreme că va veni în Parlament cu o lege care va restricționa vînzarea către străini a pământului! Mai clar spus, domnul Cioloș trage de timp și îi face atenți pe străini: Grăbiți-vă să mai cumpărați ce-a mai rămas din pământul românesc !
Conflict în Golful Persic: Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze în apropierea unor nave de război americane | „Aceste acţiuni au fost extrem de provocatoare, periculoase şi neprofesioniste”
RAZBOI SIRIA & GRECIA – TURCIA si ISRAEL – IRAN
Salvat printre ULTIMII din Colectiv, spune care-i adevarul: „Fix asa a fost. Nu va lasati MANIPULATI” (VIDEO INCENDIU COLECTIV)
Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu pot fi urmăriţi penal în dosarul Revoluţiei. Klaus Iohannis a dat aviz
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro