Bataie in strada, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini

Distribuie!by Ciocniri cu fortele de ordine au avut loc duminica in orasul Elk din nord-estul Poloniei, dupa ce patru cetateni straini au fost retinuti pentru injunghierea mortala a unui polonez de 21 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al Politiei locale, potrivit AFP. “Am retinut patru cetateni straini […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Bataie in strada, dupa ce un polonez a fost ucis de patru cetateni straini
Ciocniri cu fortele de ordine au avut loc duminica in orasul Elk din nord-estul Poloniei, dupa ce patru cetateni straini au fost retinuti pentru injunghierea mortala a unui polonez de 21 de ani, a anuntat un purtator de cuvant al Politiei locale, potrivit AFP.

“Am retinut patru cetateni straini ca urmare a unei crime comise sambata spre duminica”, a declarat, pentru AFP, Agata Kulikowska, reprezentant al Politiei. Purtatoarea de cuvant nu a dorit sa precizeze nationalitatile celor arestati. Agentia poloneza PAP relateaza, potrivit AFP, ca ar fi vorba despre persoane originare din Tunisia, Maroc si Algeria. Suspectii lucreaza la un local cu specific oriental din Elk.

loading...

Mass-media din Polonia relateaza ca in noaptea de Anul Nou victima lansase o petarda in directia localului. Furiosi, suspectii l-ar fi injunghiat de mai multe ori pe tanarul de 21 de ani, iar ranile extrem de grave i-au provocat moartea.

Duminica dupa-amiaza, sute de localnici din Elk au iesit in strada in semn de protest fata de incident. AFP noteaza ca unii dintre ei aveau asupra lor pietre si petarde. Multimea s-a strans in fata localului Prince Kebab, iar manifestantii au spart geamurile si au distrus echipamentele, dupa care au atacat fortele de politiei care au intervenit pentru a-i opri.


“Am arestat 21 de persoane, pe cei mai agresivi dintre manifestanti. La fata locului au sosit intariri. Situatia e pe cale sa reintre in normal”, a spus Agata Kulikowska. Primarul orasului a lansat un apel la calm si a cerut ca memoria victimei sa fie respectata.

 

Sursa: ziare.com


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro