BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI.

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

BĂSESCU MOBILIZEAZĂ ARMATA ÎMPOTRIVA UNGARIEI. 

Polițiștii de proximitate înmânează ordine de mobilizare !

loading...
O știre bombă vine să definească viața politică a acestor zile de sărbătoare. Băsescu mobilizează rezerviștii, după declarațiile pe care le-a dat în urmă cu puțin timp împotriva guvernului de la Budapesta.

“Am crezut că funcţionează decenţa. Anul acesta, ne-au dovedit că pot fi indecenţi. Ungaria a devenit, în momentul de faţă, un focar de instabilitate din punct de vedere al tratamentului minorităţilor în regiune, nu în România. În România, nu se va întâmpla nimic, dar în regiune politica Budapestei a început să creeze dificultăţi statelor care au minoritate maghiară pe teritoriul lor. România îşi va suma leadeship-ul punerii la punct a Budapestei”, a declarat Băsescu, de curând, în Harghita.

Acum, ziarul Național aruncă bomba:


“In ciuda caniculei, politistii de proximitate alearga cat e ziua de lunga, batand la usile a zeci de mii de romani. Dar nu pentru ca infractionalitatea ar fi explodat brusc, ci doar pentru ca trebuie, de urgenta, sa inmaneze ordine de mobilizare unui numar impresionant de rezervisti.

Operatiunea a primit unda verde si de la Bruxelles, unde aroganta manifestata tot mai fatis de catre premierul ungar Viktor Orban este inghitita din ce in ce mai greu de catre inaltii comisari europeni. In acelasi timp insa, reactualizarea bazei de date cu toti cei care au „slujit patria”, indiferent de arma, nu pare sa fie o simpla cacealma. Pentru ca, dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, structurile speciale romanesti au luat inca din urma cu cateva luni masuri de-a dreptul exceptionale de securitate in Transilvania, monitorizandu-i la sange pe cei considerati posibili agitatori ai „partenerilor” din serviciile unguresti.


Planul a fost pus in aplicare imediat, politistilor de proximitate revenindu-le misiunea de a distribui personal, cat mai rapid cu putinta, chemarile la „catanie”. Cum principalii vizati de aceasta mobilizare sunt fosti angajati din structurile speciale din sistem si ai altor arme de elita, demersul oficialitatilor de la Bucuresti spune mult. De altfel, mesajul subliminal astfel transmis pare sa fi fost priceput imediat la Budapesta, care a si batut in retragere. Deocamdata, cel putin.”

Sursa: National

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Orban: ”Nu putem să luăm bani din altă parte și să îi ducem spre alocații pentru copii”(nici de la SRI, nici de la armament, nici de la partide)
Dovada că presa din România este plătită de industria farmaceutică pentru propaganda de vaccinare
Sondaj american: Şase români din zece, nemulţumiţi de prestaţia lui Klaus Iohannis
CAZUL Dincă VA FI ÎNGROPAT. SCUTUL STRATEGIC E IMPLICAT! Desfintati SIIJ si nici un procuror nu mai poate fi tras la raspundere ! Adio Justitie #aveticeativotat
LAPAR: Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national. Fermierii români solicită rediscutarea Legii vânzării terenurilor agricole; LAPAR a depus o adresă la Ministerul Agriculturii
Iulian Fota : Oamenii din piețe sunt floarea intelectuală a acestei țări: tineri, energici, inteligenți, creativi. Dar aceste calități nu îi fac imuni la manipulare!
Se fac presiuni tot mai mari din partea grupurilor LGBT în alianță cu unii politicieni, pentru promovarea agende LGBT in scoli care va costa statul român peste 70 de milioane de euro anual (interesant că nimeni nu protestează ca această sumă să fie dată spitalelor)
CUTREMUR în DNA. Plângere penală împotriva ambasadorului SUA, Hans Klemm, și a lui Valeriu Zgonea
Siria: Statul Islamic bombardează biserica chiar în timpul slujbei de Florii. Credincioșii NU se clintesc (VIDEO)
Ce este Ateismul Militant şi Cine sunt exponenții lui în România
Gazul din Marea Neagră va fi dus la export în Austria/ Piața internă inexistentă în planuri: Industria chimică pusă pe butuci, două treimi din locuințe se încălzesc cu lemne sau butelii
Bogdan Tiberiu Iacob MIRACOL | Cum l-a amuțit scandalul dezinfectanților pe guralivul Hans Klemm
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro