Barnevernet, prins cu ABUZUL Instituția manipulează copiii până obține răspunsurile dorite | Una dintre fetele familiei Bodnariu, în timpul audierilor: Sunt obosită, nu știu ce altceva să mai inventez!

Distribuie!by În presa norvegiană ies la suprafață tot mai multe nereguli în comportamentul oficialilor de la Barnevernet, serviciul de protecție socială din Norvegia. Un caz a ieșit la iveală în presa norvegiană, în care unei mame i-au fost confiscați toți cei patru copii, ea însăși fiind trimisă la închisoare, relateaza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

familia-bodnariu-600x400
În presa norvegiană ies la suprafață tot mai multe nereguli în comportamentul oficialilor de la Barnevernet, serviciul de protecție socială din Norvegia.
Un caz a ieșit la iveală în presa norvegiană, în care unei mame i-au fost confiscați toți cei patru copii, ea însăși fiind trimisă la închisoare, relateaza activenews.ro. Motivul? „Mama ar fi aplicat palme la fund copiilor, i-a apucat de mână, i-a strâns în brațe pentru a le atrage atenția.”
Mama nu s-a lăsat și a reușit ca la apel să demonstreze că acuzațiile nu au avut temei, condamnarea sa fiind anulată.
„Magistratul care a judecat apelul a observat aspecte grave cu privire la modul în care copiii au fost audiați. Acest nou judecător a realizat că răspunsurile pe care copiii le-au dat sub presiune erau contradictorii și astfel, copiii nu erau siguri cu privire la ce s-a intâmplat”, afirmă articolul din presa norvegiană, citat de siteul Bodnariufamily.org.
Practic, judecătorul a remarcat că psihologii de la Barnevernet au bombardat copiii cu întrebări dirijate, pentru a determina un anumit răspuns din partea celor mici. Spre lauda ei, instanța norvegiană de apel a recunoscut acest aspect.
De altfel, această metodă a fost folosită și în cazul copiilor familiei Bodnariu.
„Una dinte fete a spus în timpul audierii:„Sunt obosită, nu știu ce altceva să mai inventez!” „, precizează Bodnariufamily.org.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
Florian Coldea are și azi telefon operativ de la SRI, mașină și șofer. Nu vi se pare sfidător asta?
DOVADA: Preţurile unor produse alimentare au fost "umflate" înainte de reducerea TVA
Paralelă 2014-2016! Semnale de alarmă! Crimeea a fost ținta zero pentru Rusia, iar ținta unu este revenirea la gurile Dunării
lacomie - Uzina Tractorul, rupta-n bucati de politicieni
Casa Regala este capul masoneriei cu simbologia de dragoni (balauri), serpi, si alte lighioane demonice
Anunt SOC al premierului Ciolos! DISPAR consiliile judetene si SE UNESC JUDETELE!
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
Viorica Dăncilă : voi lupta pentru desființarea vizelor SUA nu ca Iohannis care s-a întors cu o șapcă în schimb
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
Milionarii de azi ai României sunt foștii trădători ai lui Ceaușescu, au vândut țara străinilor pentru bunăstarea lor si a familiilor lor
In spatele lui Johannis sunt baietii de la GDS & George Soros / TRIADA RENATE WEBER +ALINA MUNGIU PIPPIDI + MONICA MACOVEI(GHERGHESCU),SORIN IONITA,CRISTIAN PARVULESCU CARE AU CONTRIBUIT PRIN MISCAREA”REVOLUTIA PORTOCALIE” LA INSTAURAREA REGIMULUI CRIMINAL BASESCU IN ROMANIA IN SCHIMBUL „GHESEFTULUI „ROSIA MONTANA SI ADEVARUL ASCUNS DESPRE ROSIA MONTANA-MARELE SECRET DE STAT AL SRI!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro