Barnevernet, prins cu ABUZUL Instituția manipulează copiii până obține răspunsurile dorite | Una dintre fetele familiei Bodnariu, în timpul audierilor: Sunt obosită, nu știu ce altceva să mai inventez!

Distribuie!by În presa norvegiană ies la suprafață tot mai multe nereguli în comportamentul oficialilor de la Barnevernet, serviciul de protecție socială din Norvegia. Un caz a ieșit la iveală în presa norvegiană, în care unei mame i-au fost confiscați toți cei patru copii, ea însăși fiind trimisă la închisoare, relateaza […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

familia-bodnariu-600x400
În presa norvegiană ies la suprafață tot mai multe nereguli în comportamentul oficialilor de la Barnevernet, serviciul de protecție socială din Norvegia.
Un caz a ieșit la iveală în presa norvegiană, în care unei mame i-au fost confiscați toți cei patru copii, ea însăși fiind trimisă la închisoare, relateaza activenews.ro. Motivul? „Mama ar fi aplicat palme la fund copiilor, i-a apucat de mână, i-a strâns în brațe pentru a le atrage atenția.”
Mama nu s-a lăsat și a reușit ca la apel să demonstreze că acuzațiile nu au avut temei, condamnarea sa fiind anulată.
„Magistratul care a judecat apelul a observat aspecte grave cu privire la modul în care copiii au fost audiați. Acest nou judecător a realizat că răspunsurile pe care copiii le-au dat sub presiune erau contradictorii și astfel, copiii nu erau siguri cu privire la ce s-a intâmplat”, afirmă articolul din presa norvegiană, citat de siteul Bodnariufamily.org.
Practic, judecătorul a remarcat că psihologii de la Barnevernet au bombardat copiii cu întrebări dirijate, pentru a determina un anumit răspuns din partea celor mici. Spre lauda ei, instanța norvegiană de apel a recunoscut acest aspect.
De altfel, această metodă a fost folosită și în cazul copiilor familiei Bodnariu.
„Una dinte fete a spus în timpul audierii:„Sunt obosită, nu știu ce altceva să mai inventez!” „, precizează Bodnariufamily.org.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LEGE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN SI A ROMANIEI
Situaţie EXPLOZIVĂ în Orientul Mijlociu! Arabia Saudită a întrerupt relaţiile diplomatice cu Iranul | Aveţi 48 de ore să plecaţi!
Ne otrăvesc pe toate căile: Poluare cu amoniu pe râul Argeș, ascunsă de Administrația Națională Apele Române
Deputatul PSD care a amenințat cu AKM-ul e condamnat cu suspendare și poate fi încarcerat oricând în cadrul termenului de încercare
Casele SRI unde se întîlneau Codruţa Kovesi, Sebastian Ghiţă şi şeful CIA din România
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
Exemplu dupa Islanda ? Miting pentru demiterea guvernatorului Isărescu, în fața BNR, luni seară
Sorin Rosca Stanescu Iohannis a trădat! Pactul cu Rusia și Germania
Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada
Cele mai nocive 6 produse alimentare. Să nu spuneți că nu v-am avertizat!
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
Ambasadorul SUA la Belgrad, pus la punct de un ministru sârb: Nu suntem o COLONIE. După ce ați bombardat Serbia, ați pierdut dreptul moral de a vorbi despre dreptate și justiție
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro