Barna a cedat. De frica dosarului la DNA, a decis ca e mai bine sa sustina guvernul PNL

Distribuie!by Un lucru e cert: Adio, turul 2 pentru Dan Barna. Marele necorupt, salvator al tarii, s-a inmuiat imediat dupa ancheta ce-l vizeaza si a hotarat ca va sustine guvernul PNL. loading... Daca ieri, marele antreprenor pe bani publici a declarat ca nu va acorda votul de incredere liberalilor, sustinand […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un lucru e cert: Adio, turul 2 pentru Dan Barna. Marele necorupt, salvator al tarii, s-a inmuiat imediat dupa ancheta ce-l vizeaza si a hotarat ca va sustine guvernul PNL.

loading...

Daca ieri, marele antreprenor pe bani publici a declarat ca nu va acorda votul de incredere liberalilor, sustinand sus si raspicat ca astfel ar sabota partidul din care face parte, iata ca azi, imediat dupa anuntul ca DNA a intrat pe fir, Barna s-a sucit la 180 de grade si a trimis circulara in teritoriu prin care a anuntat ca USR va sustine guvernul lui Orban.


Acum, ca e clar pentru toata lumea cine a ordonat inceperea anchetei impotriva lui Dan Barna, ne putem culca linistiti la loc.

Curat murdar, mon cher Barnache!


 

http://ph-online.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dezastrele in Romania se datoreaza experimentelor cu arme Geofizice 5G & "Full Spectrum Dominance" si energiilor joase ale populatiei- dupa 25 de milioane de avorturi in ultimii 28 de ani si multe alte pacate uriase..
Banii coloniali și banii suverani emiși de un BNR . Care este diferența?
Vlad Mixich, unul dintre cei mai aprigi susținători ai vaccinurilor din România, numit la conducerea Agenției Naționale a Medicamentului
Clotilde Armand încasează milioane de lei lunar la firma pe care o conduce deși autostrada e abandonată
Așa-zișii „parteneri strategici” ne jefuiesc mai rău decât turcii! Fanarioții au fost „parfum” pe lângă alogenii și românii trădători care ne conduc acum!
DEZVĂLUIRI ŞOCANTE! 13 DOSARE ALE MORȚILOR DE LA COLECTIV | De ce au fost ŢINUTE LA SECRET dosarele despre DECESELE ULTERIOARE INCENDIULUI! Video
Ce industrie a avut Brăila şi cum s-a ales praful de tot pentru că aveau potential de a deveni multinaționale românești, de aceea s-au distrus acesti giganți economici!
Cum a scăpat Iohannis de condamnare
DEZVĂLUIRI INCENDIARE: SRI patronează corupţia | Coldea şi-a scăpat oamenii din mână
PALMA data de Guvernul CIOLOS CORUPTILOR! Vor fi confiscate AVERILE chiar daca sunt pe numele rudelor
Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)
BOMBĂ. Maghiarii au făcut către Ambasadorul SUA o cerere expresă de Autonomie Teritorială pe Criterii Etnice. Ambasadorul le-a spus că STATELE UNITE au venit SPECIAL să se INFORMEZE și că Statele Unite sunt interesate de „SITUAȚIA DIN REGIUNE”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro