BĂRBAȚII sunt în pericol! Din ce în ce mai efeminați, urmașii lui Adam sunt atacați de aceste produse: le bulversează sperma și le distrug sănătatea

Distribuie!by Bărbații se află într-o situație gravă, fără precedent! 8 CAUZE șocante care au dus la EFEMINAREA barbaților! loading... O temă din ce în ce mai întâlnită în studiile de specialitate este aceea a nivelurilor extrem de ridicate ale estrogenului în alimentație, situație dăunătoare atât bărbaților, cât și femeilor. Răutăcioșii […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Bărbații se află într-o situație gravă, fără precedent! 8 CAUZE șocante care au dus la EFEMINAREA barbaților!

loading...

O temă din ce în ce mai întâlnită în studiile de specialitate este aceea a nivelurilor extrem de ridicate ale estrogenului în alimentație, situație dăunătoare atât bărbaților, cât și femeilor.


Răutăcioșii acuză o conspirație mondială pentru reducerea semnificativă a numărului de oameni. Probabil Ori Hofmekler a spus-o cel mai bine: ”Suntem pe drumul sigur al extincției umane. În ultimii 50 de ani, producția de spermă a bărbaților a scăzut la jumătate!

Chimicalele se găsesc în toate alimentele, bulveresează sperma și distrug sănătatea bărbaților.”


Conspirația este evidentă, dar soluția vine din conștientizare, iar acest lucru trebuie să se întâmple cât mai repede, potrivit medicului Russell Blaylock, neurochirurg reputat și autor al studiului Blaylock: ”Cercetările ne arată că xenoestrogenii din plastic cauzează menstruația prematură a fetițelor. Fitoestrogenii din soia cresc agresivitatea și comportamentul anti-social în experimentele efectuate pe maimuțe. Mai mult, masculii încep să-și piardă masculinitatea și încep să se comporte ca femelele.

Iată care este lista produselor bogate în estrogen, menite să ne dezechilibreze hormonal

1.Pesticidele sunt prezente în multe legume și fructe, fiindcă sunt pulverizate de către agricultori, de aceea este recomandat să ne cumpărăm produsele fie de proveniență bio, fie din surse sigure. TREBUIE SĂ ȘTII CE CUMPERI

Pesticidele ajunse în organism se comportă ca estrogenii.

2.Soia nu este sănătoasă! Există multe motive pentru a evita soia, una dintre culturile cele mai puternic subvenționate de către guvernul Statelor Unite, un izvor de estrogen cu efecte vizibile asupra organismului uman. Consumul de soia duce la mărirea țesutului mamar, la retenția de apă, la depunerea de grăsime în zonele în care inițial aveau predispoziție doar femeile, la schimbări de dispoziție. Duce la scăderea testosteronului.

3.Hormonii injectați în carne. Pentru a crește producția, fermierii injectează hormoni în animale. Când le consumăm carnea, acești hormoni se transferă în organismul nostru. În plus, vacile sunt hrănite cu soia înmuiată în pesticide! De aceea, este vital să consumăm doar carne din animale hrănite ecologic.

4.Berea. În cartea sa, ”Producția naturală de testosteron”, Stephen Harrod Buhner scrie: ”Hameiul este unul dintre ingredientele principale ale berii. Mulți bărbați ignoră chimicalele din hamei, neînțelegând efectele serioase asupra nivelului  de testosteron. Producătorii germani de bere au sesizat de mult cum femeilor care beau bere li se declanșează menstruația mai devreme. Doar 100 g de hamei conțin cantități semnificative de estrogen, cu efect imediat.

Reclamele la bere prezintă bărbați de tip macho, doar că nimic nu ar putea fi mai departe de adevăr.

5.Mass media. Televiziunea și Internetul, canalele de social media s-au insinuat în psihicul masculin, inoculând diverse concepte și modele comportamentale. Sub măștile alimentației și divertismentului, un nou tip de bărbat și-a făcut apariția. Iar EL este mai mult o EA, mai vizibil ca niciodată! Nu vrea nimeni să jignească pe nimeni, ci doar să constate un lucru evident.

6.Grăsimile nesaturate din uleiurile vegetale sunt în marea lor majoritate din soia, una din plantele cu cel mai bogat conținut de estrogen din lume. Stropite cu pesticide, efectul nociv se dublează!

Sunt de preferat grăsimile saturate, provenite din untură sau unt de cocos, produse care ajută la producerea de testosteron.

7.Bisfenolul din plastic este extrem de dăunător. Plasticul ne-a acaparat cu totul. Este peste tot și răul pe care îl produce începe să fie tot mai vizibil. Peste 93% dintre americani au bisfenol în corpurile lor. Aceasta reduce numărul de spermatozoizi la bărbați.

Ecologistul Bruce Lowry descrie efectele secundare pe care le vedem după expunerea la bisfenol, (BPA).

Lucruri precum tulburări de atenție, obezitatea infantilă, astmul, autismul și apoi o întreagă gamă de cancere – la creier, la ficat, la prostată.

8.Ftalații. In general gasim ftalati in ambalajele de mancare, adezivi pentru hartie, plasticuri, celofan, folie de aluminiu, capacele de la borcane. S-a constatat ca ftalatii sunt capabili sa migreze din aceste ambalaje, astfel mancarea poate fi contaminata cu ftalati, bauturile racoritoare la fel.

Cea mai importanta sursa de intoxicare cu ftalati e prin ingerarea lor odata cu mancarea. In mancare ftalatii ajung din ambalajele de plastic in care sunt manipulate alimentele. Ftalatii sunt solubili in grasimi, asa ca alimentele cele mai susceptibile sa contina ftalati sunt: produsele lactate, ouale, carnea de pui si porc, pestele, uleiurile.

O alta sursa de intoxicare, mai ales in cazul copiilor mici, sunt  uleiurile de corp pentru bebelusi, laptele de mama, mancarea pentru copii, toate avand concentratii mari de ftalati. Se găsesc în deodorante, șampoane, fixative, machiaj, odorizante de cameră sau de mașină.

Infertilitatea este cel mai comun efect secundar după expunerea de lungă durată la nivele mici de ftalați, dar și afecțiuni ale rinichilor, glandelor endocrine.

Așadar, acestea sunt câteva din lucrurile care diminuează masculinitatea, iar starea evidentă a lucrurilor impune măsuri grabnice.

BĂRBAȚII sunt în pericol! Din ce în ce mai efeminați, urmașii lui Adam sunt atacați de aceste produse: le bulversează sperma și le distrug sănătatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Atunci când plagiază Ponta, sar toți propagandiștii pe el și când plagiază Kovesi, nu mai contează”
Cânepa, abandonată de români, aduce bani buni olandezilor. La Sebeş se produce fibră pentru Mercedes, BMW şi Bugatti
Ministrul de Externe din Polonia îl pune la punct pe Vicepreședintele Comisiei Europene (urmăriți fragmentul VIDEO)
UPDATE. PNL şi PMP încearcă să facă o nouă majoritate parlamentară
„London Fashion Week” sau „MIREASA LUI SATANA” defilând într-o CAPELĂ ANGLICANĂ …
Donald Trump l-a demis pe secretarul de stat, Rex Tillerson, pe Twitter. Mike Pompeo îl va înlocui
STAND-UP COMEDY – Intr-un spectacol stupefiant, generalul SRI Florian Coldea a vorbit despre Iuda si i-a amenintat pe tradatori: “As vrea sa reamintesc de un celebru personaj biblic, care a tradat pentru 30 de arginiti... Ca orice tradator, destinul lui a sfarsit tragic... Unii practica astazi acelasi lucru cu interesele statului roman. O fac la vedere, extrem de vocal, si fara pic de rusine... Poate ar fi bine sa reflectam la acest episod biblic si la astfel de personaje” (Foto si Video)
Dintre toţi cei care supravieţuiesc pe meleaguri valahe, „românii sunt cei mai laşi, având tradiţii iobage, şi dintre români, regăţenii şi, mai ales ţiganii”.
Noile ansambluri rezidențiale pot fi capcane mortale în caz de incendiu. Ce a descoperit Inspectorul Pro
Cum au fost „adoptaţi“ de localnici vietnamezii aduşi să muncească la Flămânzi. „Sunt mai harnici ca românii. Îi chem la masă şi le fac borş şi friptură“
Statul abandonează sănătatea oamenilor de la sate: un cabinet deservește 90.000 de oameni în Maramureș
Rezistentii si ateii specialisti in stiri false au creat un trucaj pentru a denigra ortodoxia
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro