Banca elvetiana UBS a primit o amenda record de 3,7 miliarde de euro. Romania este un pardis fiscal pentru ilegalitati bancare, seful BNR-ului perimte bancilor straine orice infractiune si fraude fiscale

Distribuie!by Cea mai mare banca elvetiana, UBS, a fost condamnata, miercuri, la plata unei amenzi de 3,7 miliarde de euro, de catre un tribunal corectional din Paris, pentru activitati bancare ilegale si frauda fiscala. loading... Aceasta este cea mai mare amenda impusa vreodata de justitia franceza intr-un dosar de evaziune […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cea mai mare banca elvetiana, UBS, a fost condamnata, miercuri, la plata unei amenzi de 3,7 miliarde de euro, de catre un tribunal corectional din Paris, pentru activitati bancare ilegale si frauda fiscala.

loading...

Aceasta este cea mai mare amenda impusa vreodata de justitia franceza intr-un dosar de evaziune fiscala.


La aceasta suma se adauga despagubiri suplimentare in valoare de 800 milioane de euro catre statul francez in calitate de parte civila.

De asemenea, UBS France, filiala franceza a grupului bancar elvetian, a fost condamnata, pentru complicitate la acelasi fapte, la plata unei amenzi de 15 milioane de euro.


UBS este acuzata ca a ajutat mii de contribuabili francezi sa evite plata taxelor intre 2004 si 2012, acuzatii respinse de banca elvetiana in timpul procesului. De asemenea, cinci din cei sase fosti oficiali ai UBS France, care au fost si ei judecati in acest dosar, in perioada octombrie-noiembrie 2018, au primit pedepse variind de la sase pana la 18 luni de inchisoare, toate cu suspendare, si la plata unor amenzi variind intre 50.000 si 200.000 de euro.Doar unul din cei sase fosti oficiali a fost achitat.

Procesul din Franta vine dupa un caz similar din SUA, unde UBS a ajuns la o intelegere in valoare de 780 milioane de dolari in anul 2009, si in Germania, unde banca elvetiana a acceptat sa plateasca o amenda de 300 milioane euro in 2014.

Luna trecuta, UBS a raportat un profit net de 4,9 miliarde de dolari pentru 2018.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
De-abia a fost numit oficial și Presa Progresist-Soroșistă de la Macovei la HotNews până la Nicușor Dan și Moise Guran îl atacă ISTERIC pe Marian Munteanu. HotNews: "Cum a devenit Munteanu un mare promotor al nationalismului si curentului anti-occidental"
România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut
Putin, la ONU: Nu mai putem tolera modul în care e condusă lumea! Vidul de putere din Orient a creat ANARHII. Terorismul trebuie combătut cu o alianță similară celei anti-Hitler
Europarlamentari români au semnat pentru Desființarea României. Atenție pe cine trimiteți europarlamentari. Renate Weber și Mircea Diaconu au semnat manifestul Spinelli care susține o Europă Federală și Desființarea Statelor Naționale
Distrugerea economiei si a pietelor romanesti.... Cine se află în spatele expansiunii Lidl şi Kaufland în România. "Ne mănâncă de vii. Nu mai putem continua aşa"
Portretul revoluționarului de profesie
Iulian Capsali: ”Sar puricii din blana udă”
Ungaria sprijină natalitatea prin credite fără dobândă și alte înlesniri fiscale
Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro