Băbuțe care vând zarzavat la marginea străzii amenințate cu amenzi de peste 50 de milioane!!!! (VIDEO)

Distribuie!by Este ALARMANT!!!:-o Băbuțe care vând zarzavat la marginea străzii amenințate cu amenzi de peste 50 de milioane!!!! Cine sunt polițistii ? Însă pe cei care fură și fac tâlhării îi vede cineva???? Distribuie clipul dacă vrei să se schimbe ceva în România!!!!! loading... Posted by Videomix.ro on 5 Iunie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Este ALARMANT!!!:-o Băbuțe care vând zarzavat la marginea străzii amenințate cu amenzi de peste 50 de milioane!!!! Cine sunt polițistii ?
Însă pe cei care fură și fac tâlhării îi vede cineva????
Distribuie clipul dacă vrei să se schimbe ceva în România!!!!!

loading...

Posted by Videomix.ro on 5 Iunie 2015

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Comisia de Agricultură a Camerei Deputaţilor vrea, în unanimitate, organisme modificate genetic în România. Deputat PSD, poziţie slugarnică în faţa Monsanto. Pericolele OMG-urilor, doar "legende"
Cehii investesc masiv în cărbune. România a închis 300 de mine
Nu suntem PSD-iști, dar Hidra de FSN nu a dispărut cu mai multe capete: PNL, PSD, PMP, UNPR etc. Dacă tinerii nu doresc indepărtarea "HIDREI", atunci ieșirea in stradă este manipulată de ONG-urile soroșiste, . Justițiarul : "La presiunea străzii și a trompetelor soroșiste, premierul Victor Ponta a demisionat"
 Semnal de alarmă! Orezul din plastic se răspândește pe pieţele din întreaga lume (VIDEO)
Păpușarul American Zbigniew Brzezinski: Statele Unite trebuie să amenințe cu riposta în cazul în care Rusia va continua să pericliteze intersele americane în Siria
Culmea Nesimțirii Progresiste: O Individă de la ziarul progresisto-soroșist Republica, pune UCIDEREA LUI ALFIE făcută de medicii și de judecătorii progresiști din Marea Britanie pe "seama lui Dumnezeu" și a "răutății lui Dumnezeu"
Mesajul disperat al unui supraviețuitor din Colectiv: 'Banii donați nu ajung la noi'
Statul român impotriva României ! Statul român vrea să scape de liber profesioniști
Jumătate din România s-a vândut la notariat. Ne oprim sau ne ia dracu
Fiti solidar in primul rand cu romanii si dupa aceea NEGOCIATI cu UE cota de emigranti, domnule Johannis!
Discursul anti-homosexuali şi zoofili al lui Florin Călinescu, cenzurat de Realitatea TV. “Or să ajungă să ne împuşte ca în Planeta Maimuţelor!”
Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro