Azi s-au împlinit 14 zile de la Împărtășania cu o singură linguriță. Nu s-a imbolnavit nimeni, nu a murit nimeni!

Distribuie!by Acum exact două săptămâni, împărtășania din fața Catedralei mitropolitane din Cluj s-a făcut pe modelul „un preot, o linguriță”. Imaginile surprinde atunci au făcut înconjurul țării. Ce e normal în vremuri liniștite nu e normal pe timp de pandemie. Oamenii au comentat intens, s-a vorbit inclusiv de plângere penală […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acum exact două săptămâni, împărtășania din fața Catedralei mitropolitane din Cluj s-a făcut pe modelul „un preot, o linguriță”. Imaginile surprinde atunci au făcut înconjurul țării. Ce e normal în vremuri liniștite nu e normal pe timp de pandemie. Oamenii au comentat intens, s-a vorbit inclusiv de plângere penală făcută preoților ortodocși. Poate a fost noroc, poate a fost Doamne-Doamne atent. Iată ce spune astăzi prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, la fix 14 zile – adică la o incubație distanță – de slujba cu o singură linguriță.

loading...

„Nu a fost niciun caz, care – după ancheta epidemiologică – să provină de la acea slujbă”, a spus Abrudean.


„Dau slavă Domnului că nu a fost nimeni vătămat”, a reacționat și părintele Bogdan Ivanov, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Clujului.

Așa cum se știe, aceea a fost ultima slujbă la care au putut participa enoriașii. O ordonanță militară a interzis deocamdată ceremoniile religioase, care în prezent mai pot fi realizate doar pentru transmisii TV, radio sau pe rețele sociale.


SURSA:

Împărtășania cu o singură linguriță. Azi s-au împlinit 14 zile

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro