Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina din Baia de Aramă:soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016, de pe vremea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș

Distribuie!by Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016, de pe vremea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș, când ministru al Sănătății era Vlad Voiculescu. Insinuând că Sorina ar fi un „copil special”, avocatul susține că inițial se pregătise adopția ei de către o familie de medici din Germania, după care a fost identificată familia de medici din SUA, care a reușit să plece cu minora din România în 2019.
„Dacă tot trecu vremea, hai să vă spun:
Soarta Sorinei a fost pecetluită încă din anul 2016. Era pe vremea Guvernului Cioloș. Când ministrul sănătății era Vlad Voiculescu.
S-a decis “la nivel înalt”… La nivel de O.M.S. și altele…
Inițial, trebuia identificată o familie de medici/doctori din Germania care să o adopte pe Sorina. Pentru că era un copil “special”. Cât de specială este știu foarte puțini…
În final i-au identificat pe ăștia din America. Locul lor de muncă nu este unul întâmplător, oricât ar vrea ei să credeți.
Ăștia ca mine, mai “naivi”, care au crezut în dreptate și adevăr, au acum dosare penale făcute din nimic…”, explică pe Facebook avocatul Victor Dumitrică, cel care s-a luptat pentru rămânerea Sorinei în țară, la familia care a crescut-o.
Într-o postare anterioară, acesta își exprima lehamitea față de formatorii de opinie care „se activaseră” pentru a discredita la unison familia maternală din sânul căreia Sorina a fost smulsă împotriva voinței ei și printr-o procedură în care forța a înlocuit justiția.
„Mă uit la voi cum loviți în asistentul maternal și în familia acestuia… Trădători de țară și de neam! Cozi de topor! Slugi la împărăție! Îmi e silă de voi! Și punct! În fața Adevărului să vă explicați voi, nu eu, nu noi, nu Mariana Șărămăt careia Sorina îi spunea “Mami”!
V-ați activat toți acum, pentru că s-au luat dosarele de la Tribunalul Mehedinți! Păi cum credeați voi că se anulează adopția, fără atașarea dosarelor?! (…)
Când a vrut copila asta să plece din sânul familiei asistenților maternali și nu au lasat-o ei?! Când a facut pe ea de teamă ca o ia DGASPC-ul?! Când ați târât-o și trăntit-o pe caldarîm?!
Ce nemernic deschide gura împotriva unor imagini video autentice care atestă iubirea copilei față de familia care a crescut-o?! Și siguranța pe care o vedea în Mariana Șărămăt?!”, se întreba, retoric, avocatul acesteia.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Răutatea îmbătrâneşte creierul – Fii bun, îți va fi mai bine
Ungaria si Polonia vor intra in SUA fara Viza. Romania multumeste pentru sapca si cu resursele de gaze din Marea Neagra date GRATIS !!
Fost președinte al Colegiului Medicilor: „Gripa, vaccinarea și carantina”
Riscurile la care se expun românii care mănâncă margarină dimineața. Aleșii vor să ia măsuri
DEMENTA CODULUI PENAL – Un tanar a fost condamnat la 25 ani inchisoare pentru frauda informatica. Din cauza formulei de calcul a pedepselor, s-a ajuns ca la pedeapsa principala de 1 an sa se adauge spor de 24 de ani: “Dispune ca inculpatul sa execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an inchisoare, la care se adauga sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse, in cuantum de 24 de ani. In total, va executa 25 ani 7 luni si 7 zile inchisoare”. Pentru omor se dau pedepse mai mici (Minuta)
În cei cinci ani de mandat, Klaus Iohannis a ales cele mai inutile vizite externe pentru România, dar în același cele mai costisitoare pentru bugetul țării.
Iohannis îşi exprimă susţinerea pentru controversatul acord comercial UE -SUA ( TTIP)
Cu dedicatie pentru miscarea #Rezist (Video)
MEDICUL GINECOLOG CARE REFUZĂ SĂ FACĂ AVORTURI ȘI CONSILIAZĂ FEMEILE AFLATE LA UN PAS DE A RENUNȚA LA SARCINI
Rusia va confisca activele companiilor SUA şi UE în replică la sancţiuni
Creştem o generaţie de tineri cu mentalitate de victimă, hipersensibili şi obosiţi înainte de vreme, avertizează specialiştii
Un scriitor român din Germania se adresează politrucului Iohannis
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro