Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina din Baia de Aramă:soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016, de pe vremea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș

Distribuie!by Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016, de pe vremea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș, când ministru al Sănătății era Vlad Voiculescu. Insinuând că Sorina ar fi un „copil special”, avocatul susține că inițial se pregătise adopția ei de către o familie de medici din Germania, după care a fost identificată familia de medici din SUA, care a reușit să plece cu minora din România în 2019.
„Dacă tot trecu vremea, hai să vă spun:
Soarta Sorinei a fost pecetluită încă din anul 2016. Era pe vremea Guvernului Cioloș. Când ministrul sănătății era Vlad Voiculescu.
S-a decis “la nivel înalt”… La nivel de O.M.S. și altele…
Inițial, trebuia identificată o familie de medici/doctori din Germania care să o adopte pe Sorina. Pentru că era un copil “special”. Cât de specială este știu foarte puțini…
În final i-au identificat pe ăștia din America. Locul lor de muncă nu este unul întâmplător, oricât ar vrea ei să credeți.
Ăștia ca mine, mai “naivi”, care au crezut în dreptate și adevăr, au acum dosare penale făcute din nimic…”, explică pe Facebook avocatul Victor Dumitrică, cel care s-a luptat pentru rămânerea Sorinei în țară, la familia care a crescut-o.
Într-o postare anterioară, acesta își exprima lehamitea față de formatorii de opinie care „se activaseră” pentru a discredita la unison familia maternală din sânul căreia Sorina a fost smulsă împotriva voinței ei și printr-o procedură în care forța a înlocuit justiția.
„Mă uit la voi cum loviți în asistentul maternal și în familia acestuia… Trădători de țară și de neam! Cozi de topor! Slugi la împărăție! Îmi e silă de voi! Și punct! În fața Adevărului să vă explicați voi, nu eu, nu noi, nu Mariana Șărămăt careia Sorina îi spunea “Mami”!
V-ați activat toți acum, pentru că s-au luat dosarele de la Tribunalul Mehedinți! Păi cum credeați voi că se anulează adopția, fără atașarea dosarelor?! (…)
Când a vrut copila asta să plece din sânul familiei asistenților maternali și nu au lasat-o ei?! Când a facut pe ea de teamă ca o ia DGASPC-ul?! Când ați târât-o și trăntit-o pe caldarîm?!
Ce nemernic deschide gura împotriva unor imagini video autentice care atestă iubirea copilei față de familia care a crescut-o?! Și siguranța pe care o vedea în Mariana Șărămăt?!”, se întreba, retoric, avocatul acesteia.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Funcționarii Guvernului refuză să răspundă dacă Firea a avut buletin pe numele Vrânceanu-Firea
Florin Buicu susține că Legea vaccinării ar putea să intre în vigoare chiar din acest an
Coca&Cola a plătit MEDICI şi CERCETĂTORI pentru a minţi consumatorii
Soroşistul Nicuşor Dan, a fost sponsorizat de … oamenii străzii! National.ro :"Mai bine de un milion de lei a ajuns din străinătate în conturi deschise pe numele unor persoane din categoria 'homeless', adică a unor oameni fără venituri si fără domiciliu"
Sunt medic. Si…cui ii pasa?
UE alarmată, avertizează Facebook, Google şi Twitter că trebuie „să facă mai mult”pentru constrângerea libertății de exprimare, pentru a şterge postările unor utilizatori, fără a oferi o justificare clară şi fără a oferi consumatorilor posibilitatea de a contesta decizia.
Pentagonul a încălcat armistiţiul în Siria. Rusia şi SUA, la un pas de război
Scenariul „Siria 2”? Ce servicii secrete STRĂINE joacă tontoroiul pe DESTINUL României ?
Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei!!
Ne-am luat tara inapoi.... JAF. In timp ce populatia tarii habar nu are cat vor fi redeventele, Neamtul Iohannis NEGOCIAZA REDEVENTELE CU Austriacul de la OMV. Sistemul de taxare în energie și resurse naturale și exploatările din Marea Neagră, discutate de Iohannis cu șeful OMV
ACADEMIA ROMÂNĂ dă de pământ cu Guvernul Soroș și cu ONG-urile care-l manevrează. Academia Română acuză ÎN MOD DIRECT Guvernul Soroș de acțiuni dirijate prin care se-ncearcă distrugerea IDENTITĂȚII NAȚIONALE
Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro