Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina din Baia de Aramă:soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016, de pe vremea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș

Distribuie!by Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Avocatul familiei care a crescut-o pe micuța Sorina din Baia de Aramă, Victor Dumitrică, susține într-o postare făcută marți seară pe social media că s-a ales cu dosar penal din cauză că s-a încăpățânat să apere cauza familiei Șărămăt. El dezvăluie faptul că soarta Sorinei ar fi fost pecetluită încă din 2016, de pe vremea guvernului tehnocrat condus de Dacian Cioloș, când ministru al Sănătății era Vlad Voiculescu. Insinuând că Sorina ar fi un „copil special”, avocatul susține că inițial se pregătise adopția ei de către o familie de medici din Germania, după care a fost identificată familia de medici din SUA, care a reușit să plece cu minora din România în 2019.
„Dacă tot trecu vremea, hai să vă spun:
Soarta Sorinei a fost pecetluită încă din anul 2016. Era pe vremea Guvernului Cioloș. Când ministrul sănătății era Vlad Voiculescu.
S-a decis “la nivel înalt”… La nivel de O.M.S. și altele…
Inițial, trebuia identificată o familie de medici/doctori din Germania care să o adopte pe Sorina. Pentru că era un copil “special”. Cât de specială este știu foarte puțini…
În final i-au identificat pe ăștia din America. Locul lor de muncă nu este unul întâmplător, oricât ar vrea ei să credeți.
Ăștia ca mine, mai “naivi”, care au crezut în dreptate și adevăr, au acum dosare penale făcute din nimic…”, explică pe Facebook avocatul Victor Dumitrică, cel care s-a luptat pentru rămânerea Sorinei în țară, la familia care a crescut-o.
Într-o postare anterioară, acesta își exprima lehamitea față de formatorii de opinie care „se activaseră” pentru a discredita la unison familia maternală din sânul căreia Sorina a fost smulsă împotriva voinței ei și printr-o procedură în care forța a înlocuit justiția.
„Mă uit la voi cum loviți în asistentul maternal și în familia acestuia… Trădători de țară și de neam! Cozi de topor! Slugi la împărăție! Îmi e silă de voi! Și punct! În fața Adevărului să vă explicați voi, nu eu, nu noi, nu Mariana Șărămăt careia Sorina îi spunea “Mami”!
V-ați activat toți acum, pentru că s-au luat dosarele de la Tribunalul Mehedinți! Păi cum credeați voi că se anulează adopția, fără atașarea dosarelor?! (…)
Când a vrut copila asta să plece din sânul familiei asistenților maternali și nu au lasat-o ei?! Când a facut pe ea de teamă ca o ia DGASPC-ul?! Când ați târât-o și trăntit-o pe caldarîm?!
Ce nemernic deschide gura împotriva unor imagini video autentice care atestă iubirea copilei față de familia care a crescut-o?! Și siguranța pe care o vedea în Mariana Șărămăt?!”, se întreba, retoric, avocatul acesteia.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dinastia Marii Britanii. Familia Regală care domină lumea. Regina Elisabeta are deja 15 nepoți care nu își bat capul cu facturi ci trăiesc din banii statului (degeaba)
Sunt cam patru categorii de votanti.
Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”
Ministrul Mediului: "Ordinul nu se mai produce. Cotele privind vanatoarea ursilor, lupilor, rasilor si pisicilor salbatice nu exista"
Cum a dezvoltat Ceausescu cu bani de la FMI si Banca Mondiala o tara din stadiul de mahala provenita din monarhie intr-o tara cu cea mai mare crestere economica din acea perioada?
Daily Mail: Noua rachetă hipersonică a Rusiei ajunge la Londra în 13 minute
Prima şcoală românească a fost în biserică. Astăzi şcoala scoate din ea învăţătura Bisericii (ora de religie)
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
De ce nu vom avea niciodata autostrazi si salarii mari: lectie de economie pe care nu ti-o spune nimeni
SE-ASCUTE LUPTA DE CLASA DE LA BERLIN. Deutsche Welle ne spune ca daca nu-l iubim pe SOROS suntem "Urmasii dezinformatorilor securisti" si "Manipulatori de serviciu". Mai aflam de la DW ca "SOROS a acumulat merite mari întru democratizarea Europei"
Urâciunea pustiirii: Olanda deschide calea (și) pentru legalizarea pedofiliei
Canada: Ontario promulgă o lege care permite guvernului să ia copiii părinților care se opun „tranziției de gen”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro