Avocata Ingrid Mocanu s-a DEZLĂNȚUIT privind cazul pedofilului olandez: ‘Procurorii care au cauzat moartea a două copile zburda liberi’

Distribuie!by Avocata Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit la adresa anchetatorilor după ce în spațiul public s-a aflat că pedofilul olandez a mai făcut cel puțin o victimă, la Iași. loading... “Deci pedofilul olandez a mai agresat sexual o copilă, iar procurorii aveau absolut toate datele lui de identificare, inclusiv imagini și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Avocata Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit la adresa anchetatorilor după ce în spațiul public s-a aflat că pedofilul olandez a mai făcut cel puțin o victimă, la Iași.

loading...

“Deci pedofilul olandez a mai agresat sexual o copilă, iar procurorii aveau absolut toate datele lui de identificare, inclusiv imagini și număr de la mașina închiriată. Nu au luat nicio măsură, iar fetița din Dâmbovița a fost ucisă. La fel cum aveau datele în cauza Melencu. Iar acei procurori, ale căror inacțiune și lipsă de responsabilitate au cauzat moartea a cel puțin două copile zburdă liberi prin țară. În aceeași țară în care ”abuzatorii în serviciu”, ce semnau hârtii care nu erau conforme opiniei juridice a unui procuror DNA (unii cu doi-trei ani vechime și cu trei dosare de furt de găini la activ) înfundau aresturile pe capete.

Și ăia care arestau în disperare (mai exact, care fabricau dosare pe capete judecătorilor obligați să aresteze) și ăștia care lăsau criminali să își desăvârșească operele, se plimbă pe ici, pe colo, și nu explică nimic nimănui, ba chiar continuă să ”instrumenteze” dosare… probabil în același stil desăvârșit.

Asta este ”justițea” cu care se fălesc corifeii statului de drepți?

PS – dacă vreți pensii și salarii mari, eliminați loazele astea din rândul vostru, măi magistrați! Nu avem de ce să plătim complicii criminalilor copiilor noștri!”, a susține Ingrid Mocanu.

 


stiripesurse

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Germania declară război Israelului prin intermediul României
Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute
ANII ’90. Cum a schimbat America faţa României. Milioane de dolari pentru ONG-uri, sindicate şi mişcări politice, televiziuni Fake News : Andreea Esca - După un stagiu la CNN, câştigat în urma unei burse Soros pe care mi-o recomandase Lucian Mândruţă ...
V-ar plăcea să plătiți un impozit de 10 lei la un salariu de 5.000 de lei? Atâta au plătit în 2015, firmele austriece (fără bănci) ca impozit pe profit, statului român, la o uriașă cifră de afaceri de 8,047 miliarde de euro.
Acuzații: Ticăloși! SRI făcea guverne integral și dădea lista politicienilor
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
Gheorghe Funar: ”Iohannis nu are niciun obiectiv, decât să dispară PSD-ul, adică milioane de români”
Războiul împotriva Iugoslaviei, fază finală a planului de dezmembrare în vederea colonizării Balcanilor – Războiul din Ucraina a început în Iugoslavia
Iohannis a revocat-o pe Kövesi ca să scape de plata datoriei de câteva sute de mii de Euro către fisc
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
Ambasadorul nominalizat al SUA la ONU, Nikki Haley, se opune definirii avortului ca drept al omului, pronunțându-se „puternic pro-viață”.
ACORD între SUA și China cu privire la atacarea COREEI DE NORD: „Situația s-a intensificat și a atins un nivel de risc care face necesară o acțiune”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro