AVION PRIVAT PENTRU KOVESI – Deputatul Sebastian Ghita si-a completat denuntul cu date si fotografii despre avionul pe care l-a folosit impreuna cu Mihnea Costoiu pentru a merge la Cluj sa il convinga pe profesorul Gheorghita Mateut, membru al Comisiei tehnice, sa dea girul ca lucrarea de doctorat a Laurei Kovesi nu reprezinta un plagiat (Foto)

Distribuie!by “Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti, 4 octombrie 2016, la Parchetul Inaltei Curti in dosarul pornit ca urmare a autodenuntului sau privind falsificarea Raportului Comisiei tehnice pe teza de doctorat a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. loading... Potrivit surselor noastre judiciare, deputatul Ghita a depus multe fotografii si a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti, 4 octombrie 2016, la Parchetul Inaltei Curti in dosarul pornit ca urmare a autodenuntului sau privind falsificarea Raportului Comisiei tehnice pe teza de doctorat a sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

loading...

Potrivit surselor noastre judiciare, deputatul Ghita a depus multe fotografii si a dat detalii bogate despre actiunea sa de obtinere a unui raport tehnic care sa ateste ca teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi (care in 2012 era Procuror General) nu este plagiat.


Deputatul le-a livrat procurorilor indicativul avionului privat pe care l-a folosit pentru a se deplasa la Cluj, impreuna cu Mihnea Costoiu, cel care avea sa redacteze, in 2012, Raportul anti-plagiat in cazul lui Kovesi.

Despre deplasarea la Cluj cu avionul privat Ghita a aratat, spun sursele noastre judiciare, ca a avut ca scop intalnirea cu unul dintre expertii comisiei tehnice, respectiv cu cunoscutul avocat profesorul Gheorghita Mateut pentru a-l convinge pe acesta sa dea girul Codrutei Kovesi in sensul ca teza de doctorat nu este plagiat.


Avem de asemenea informatii ca in presa vor iesi in scurt timp imagini graitoare despre prietenia dintre Sebastian Ghita si Laura Codruta Kovesi, surprinsa la un chef intr-o crama din Podgoria aflata in zona Tohani.

img-20161004-wa0012

Nota: Imaginea reprezinta avionul folosit in expeditia Bucuresti-Cluj retur de Sebastian Ghita si Mihnea Costoiu.”[1]

SURSE

  1. http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/avion-privat-pentru-kovesi-deputatul-sebastian-ghita-si-a-completat-denuntul-cu-date-si-fotografii-despre-avionul-pe-care-l-a-folosit-impreuna-cu-mihnea-costoiu-pentru-a-merge-la-cluj-sa-il-convinga-pe-profesorul-gheorghita-mateut-membru-al-comisiei-tehni
  2. Foto: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro