Avioane ruseşti au simulat atacuri cu rachete în Marea Neagră

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Avioane ruseşti au simulat atacuri cu rachete în Marea Neagră

loading...

Rusia a lansat marţi manevre de anvergură în enclava sa europeană Kaliningrad, ‘comparabile’ cu cele ale NATO, ce se desfăşoară începând de luni în apropierea frontierei sale cu ţările baltice

Avioane de luptă ruseşti deasupra Mării Negre

Două Tu-22M3 – bombardiere şi totodată avioane supersonice de patrulare maritimă – au simulat atacuri cu rachete asupra unor ţinte convenţionale în Marea Neagră, în cadrul unor antrenamente, a relatat luni agenţia de presă Interfax.

Aceste antrenamente survin în contextul în care se aşteaptă ca două nave de recunoaştere ale NATO să intre zilele următoare în Marea Neagră pentru activităţi de spionaj radioelectronic asupra instalaţiilor aparţinând Flotei ruse din Sevastopol (Crimeea), a indicat marţi pentru ITAR-TASS o sursă din cadrul comandamentului marinei ruse.

Armata rusă a început noi manevre în regiunea Kaliningrad, în replică la exerciţiile NATO

‘Obiectivul politic al acestei prezenţe este de a oferi sprijin moral autorităţilor de la Kiev, în timp ce scopul militar practic este de a efectua spionaj radioelectronic asupra instalaţiilor Flotei ruse din Marea Neagră, dislocate în peninsulă, de-a lungul liniei de coastă, precum şi a facilităţilor administrative şi strategice importante din zona de coastă’, a indicat aceeaşi sursă.
Având în vedere că fregata franceză Surcouf şi crucişătorul american cu rachete ghidate, Vella Gulf, continuă să staţioneze în Marea Neagră, gruparea de nave NATO în apele Mării Negre ar putea ajunge la patru unităţi de luptă, potrivit interlocutorului ITAR-TASS, care nu a dorit să-i fie dezvăluit numele şi rangul.

Americanii trimit BOMBARDIERE în Europa. NATO a început MANEVRE de AMPLOARE în ţările baltice

Nava de spionaj a marinei italiene Elettra, care urma să intre la 8 iunie în Marea Neagră, nu a sosit încă, dar sosirea ei este iminentă. Este aşteptată de asemenea revenirea navei de recunoaştere franceză Dupuy de Lome, care a părăsit recent apele Mării Negre, relevă ITAR-TASS.
În acelaşi timp, Rusia a lansat marţi manevre de anvergură în enclava sa europeană Kaliningrad, ‘comparabile’ cu cele ale NATO, ce se desfăşoară începând de luni în apropierea frontierei sale cu ţările baltice, a anunţat marţi Ministerul rus al Apărării, citat de AFP.

‘Numărul participanţilor la manevrele din regiunea Kaliningrad, a forţelor şi mijloacelor angajate de Ministerul rus al Apărării este comparabil cu numărul de persoane, arme şi echipamente implicate în exerciţiile de la frontieră desfăşurate de ţările NATO’, menţionează ministerul rus într-un comunicat.
Kaliningrad este un oraş din Rusia, total izolat de teritoriul rus, situat între Polonia şi Lituania.

Aproximativ 4.700 de soldaţi şi 800 de vehicule britanice, canadiene, americane, finlandeze sau poloneze participă la aceste manevre ale NATO, implicând participarea a zece ţări, care au debutat luni în Letonia şi urmează să se încheie la 20 iunie în Lituania vecină.

Rusia a fost invitată iniţial să participe la aceste manevre, dar NATO şi-a suspendat parteneriatul militar cu Moscova după anexarea Crimeii în luna martie.

Şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov a calificat luni seara drept ‘contraproductivă’ ceea ce el a numit expansiunea NATO spre Est şi consolidarea infrastructurii sale militare în apropiere de graniţele ruse, aminteşte France Presse.

Sursa:http://www.romaniatv.net

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Grecii, pur şi simplu, nu vor să facă ce le zice FMI
Despre TRADAREA Romaniei de catre Regele Mihai
Ce se ştie, dar se tace despre Iohannis..:)
113 miliarde de dolari s-au furat din România din 1989 până acum. S-a furat de peste tot: Industrie, sănătate, educaţie, cercetare, agricultură ! "De 27 de ani tara e condusa de politicieni masoni, care nu au facut niciodata ceva bun pentru Romania, doar au distrus si au lucrat impotriva poporului si brusc vor sa impuna vaccinarea obligatorie
Intr-adevar se confirma , inca un tren cu tancuri americane intra in Romania si artilerişti americani au ajuns la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. VIDEO ! Ne pregatim de razboi ?
REVOLTA la Yazaki! Angajatii, obligati sa iasa in strada sa protesteze impotriva GUVERNULUI
PressAlert.ro: „Ieri au murit 400 de români și nimeni nu vorbește despre asta”. Credincioși de diferite confesiuni din Timișoara organizează o amplă campanie împotriva avortului în fața Maternității „Odobescu”...
Norvegia. Homosexualii, lesbienele si pedofilii din societatile astea scandinave sunt adevaratul motiv pentru care copiii se fura cu asa inversunare!
Dupa 28 de ani: Datoria tarii a crescut de la ZERO la 96 de miliarde, nou-nascutii au scazut de la 314.000 la 185.000, consumul de carne a scazut cu 4%, locurile de munca s-au injumatatit de la 8.2 la 4.6 mil., pensionarii au crescut cu 40%
Urâciunea pustiirii: Olanda deschide calea (și) pentru legalizarea pedofiliei
Codruţa Kovesi a devenit „penală” şi vorbeşte deja ca „penalii”
De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro