Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!

Distribuie!by   loading... Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul! Așa cum era de așteptat, ONG-iștii lui George Soros au apărut din nou printre protestari. Bine organizați, știu exact ce au de făcut, în comparație cu cei mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

  Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!... 

loading...

Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!


Așa cum era de așteptat, ONG-iștii lui George Soros au apărut din nou printre protestari. Bine organizați, știu exact ce au de făcut, în comparație cu cei mai mulți prezenți în stradă. Vor fi vocali, se vor da cu fundul de pământ, de ce supărați sunt ei pe Sistem, vor face tot posibil să fie vocile care îi organizează pe ceilalți.

george-soros-ocupati-romania

Desigur, revolta românilor presupune crearea unei alternative, găsirea unei soluții. Aceasta ar putea fi un nou partid, după cum cred unii, numit chiar Partidul Colectiv, pentru a face legătură cu tragedia de acum câteva zile, și pentru a-i da legitimitate. Doar că înființarea unui nou partid nu poate fi făcută decât de o echipă foarte bine organizată, exact ceea ce NU au protestatarii sinceri.


Nu știu dacă vă puteți imagina cât de repede va fi preluat controlul unui nou partid de structurile organizate deja de mult timp în eventualitatea unei astfel de oportunități!!! Sistemul nu doarme și chiar dacă a fost puțin îngenuncheat, are încă multe resurse, iar unele dintre cele mai perverse vor ținti devierea protestelor sau confiscarea mișcării de stradă prin infiltrarea oamenilor lor – unii care au fost prezenți la mai toate protestele din ultimii ani, alții pe care nu îi cunoaște nimeni.

O soluție alternativă trebuie creată pentru că această clasă politică, în integralitatea ei, este cancerul care a distrus România. Trebuie să punem ceva în loc dar acel ceva nu este creat încă. Acum, orice s-ar face, ar fi o improvizație, cu consecințe imprevizibile.

Să sperăm că alternativa va fi vizibilă cât mai curând! Până atunci, păzea la oamenii lui Soros!

                                                                                                                               Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/, http://sibiu.justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV! SOV pune punctul pe i | Băi GENERAŢIE, ambele găşti te-au minţit!
SE APROPIE RĂZBOIUL? Rușii aduc 100.000 de militari, 800 de tancuri și 400 de piese de artilerie la granița cu Polonia și Țările Baltice
Ministerului Sănătății controlat de Soros, minte de ingheață apele, in Bistrița nu există niciun caz de Rujeolă
Patru imigranți din Germania au fost bătuți „ca la manual” de un practicant al artelor marțiale. Video
Un bătrân a fost amendat cu 15.000 de lei pentru că a ieșit să își adune oile!
Planul FMI intră in actiune , Guvernul Cioloş intră în fondul de rezervă care în mod normal este folosit de stat pentru situaţii de maximă urgenţă, calamităţi sau tragedii Banii sunt folosiţi pentru finanţarea Ministerului ONG-URILOR LUI SOROS
Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?
LEGEA RASPUNDERII MAGISTRATILOR PE AGENDA PRIORITATILOR PSD - Senatorul Serban Nicolae: „Primul obiectiv cred ca trebuie sa fie renuntarea la MCV... Raspunderea magistratilor este o componenta vitala... Combaterea coruptiei trebuie sa continue... Trebuie regandite, prin dezbatere asumata, publica si deplin transparenta, o noua strategie anticoruptie”. Nicolae nu exclude ipoteza preluarii portofoliului Justitiei: „Decizia finala este una de echipa”
Șeful misiunii FMI pentru colonia România, înlocuit....
100 de zile – 1.000 de creștini uciși în Nigeria
Președintele Iohannis girează cel mai perfid sistem al României post-comuniste
Canada INTERZICE cuvintele „Mamă” și „Tată”, „Doamnă” și „Domnule”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro