Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!

Distribuie!by   loading... Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul! Așa cum era de așteptat, ONG-iștii lui George Soros au apărut din nou printre protestari. Bine organizați, știu exact ce au de făcut, în comparație cu cei mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

  Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!... 

loading...

Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!


Așa cum era de așteptat, ONG-iștii lui George Soros au apărut din nou printre protestari. Bine organizați, știu exact ce au de făcut, în comparație cu cei mai mulți prezenți în stradă. Vor fi vocali, se vor da cu fundul de pământ, de ce supărați sunt ei pe Sistem, vor face tot posibil să fie vocile care îi organizează pe ceilalți.

george-soros-ocupati-romania

Desigur, revolta românilor presupune crearea unei alternative, găsirea unei soluții. Aceasta ar putea fi un nou partid, după cum cred unii, numit chiar Partidul Colectiv, pentru a face legătură cu tragedia de acum câteva zile, și pentru a-i da legitimitate. Doar că înființarea unui nou partid nu poate fi făcută decât de o echipă foarte bine organizată, exact ceea ce NU au protestatarii sinceri.


Nu știu dacă vă puteți imagina cât de repede va fi preluat controlul unui nou partid de structurile organizate deja de mult timp în eventualitatea unei astfel de oportunități!!! Sistemul nu doarme și chiar dacă a fost puțin îngenuncheat, are încă multe resurse, iar unele dintre cele mai perverse vor ținti devierea protestelor sau confiscarea mișcării de stradă prin infiltrarea oamenilor lor – unii care au fost prezenți la mai toate protestele din ultimii ani, alții pe care nu îi cunoaște nimeni.

O soluție alternativă trebuie creată pentru că această clasă politică, în integralitatea ei, este cancerul care a distrus România. Trebuie să punem ceva în loc dar acel ceva nu este creat încă. Acum, orice s-ar face, ar fi o improvizație, cu consecințe imprevizibile.

Să sperăm că alternativa va fi vizibilă cât mai curând! Până atunci, păzea la oamenii lui Soros!

                                                                                                                               Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/, http://sibiu.justitiarul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De dragul Uniunii Europene ne vindem țara și pe noi
România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut
Sinteza ultimilor ani de... "România lucrului bine făcut.." pentru multinationale.. !Romania fara resurse , Romania lucrului bine facut pentru imperiul Austriac. Companiile austriece „măcelăresc” pădurile româneşti, poliţia arestează doar ţărani cu o căruţă de lemne. Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic. Ce va rămâne după ei, Dumnezeu cu mila.
Lituanianul devenit EROU INTERNAȚIONAL. Drasius Kedys, tatăl care și-a răzbunat fetița sodomizată de pedofili din ”cercurile înalte”
VIDEO Masoni ridicaţi la gradul de maestru, puşi în sicrie. Dezvăluirile procurorilor DNA Oradea: „Masoneria a început să devină o structură de şuetă“, Albert Pike - Lucifer este arhitectul si Dumnezeul Masoneriei..
Marea Lojă "românească" transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis
[INTERVIU] Holzindustrie Schweighofer: “N-am tăiat ilegal, am greșit niște documente” (VIDEO)
Legea de vanzare - cumparare a terenurilor agricole extravilane se aplica de astazi. In ce conditii se anuleaza tranzactia?
DE CE a fost omorât? Fix în seara de Crăciun când românul şi orice om normal la cap nu omoară nici porcul ???
Dezvaluire-bomba: Bivolaru, arestat in Franta pentru a proteja imaginea lui Ciolos
Iohannis, DECLARAȚII HALUCINANTE: Pur teoretic, se poate aloca 6% din PIB educaţiei, dar practic nu, pentru că banii nu pot fi cheltuiţi cu folos
Legea e clară: În cazul unui risc de faliment, banca poate confisca economiile clienților săi!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro