AVERTIZARE! Partea 1 – Lunile Rosii, Criza Financiara, Experimentul Cern, Noua Ordine Mondial si Instalarea Antichristului Mondial… 2015 !! (VIDEO),

Distribuie!by    Cele patru luni rosii :  loading...  Dupa cum poate stiti, se apropie in curand ultima luna rosie din tetrada a lunilor rosii, care se potrivesc cu sarbatorile evreiesti care au inceput din luna aprilie 2014. Daca ne uitam in trecut la tetradele lunilor rosii implicatiile sunt uriase si […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

 Cele patru luni rosii : 

loading...
 Dupa cum poate stiti, se apropie in curand ultima luna rosie din tetrada a lunilor rosii, care se potrivesc cu sarbatorile evreiesti care au inceput din luna aprilie 2014. Daca ne uitam in trecut la tetradele lunilor rosii implicatiile sunt uriase si ar putea sa se sincronizeze cu profetiile biblice despre razboiul in Israel si despre inaltarea anticristului.

Iata eclipsele lunare si solare ale anului 2014/2015

In 2014 si 2015 vor fi 4 luni rosii/sangerii de eclipse lunare  totale si TOATE vor cadea de sarbatorile evreiesti:

1. Pastele evreiesc ( Passover)- 15 aprilie 2014;

2. Tabernaclele- 8 octombrie 2014;
3. Pastele evreiesc – 4 aprilie 2015;
4.Tabernaclele- 28 septembrie 2015;

De ce sunt aceste date atat de semnificative? Pentru ca o tetrada de eclipse lunare, in zile de sarbatoare, s-a intamplat doar de doua ori in ultimii 500 de ani. 1949/1950 si 1967/1968. De fiecare data cand aceste tetrade de eclipse lunare, s-au intamplat, Israel a intrat in razboi.

Desi Israelul a fost declarat stat independent acum 60 de ani, in 1948, razboiul cu vecinii a inceput din prima zi si a durat un an intreg. Prin urmare prima eclipsa lunara din 1949, s-a intamplat in timpul acestui razboi de intemeiere a Israelului. Urmatoarea tetrada a inceput de pasti in 1967, care a fost exact cu 6 saptamani inaintea razboiului de 6 zile. Prin urmare iata ca aceste doua razboaie semnificative ale Israelului, s-au intamplat fiecare in aceasta perioada a tetradelor.


Vremea anterioara cand s-au mai intamplat asemenea tetrade, a fost cea a anilor 1493/1494. In 1492 evreii au fost dati afara din Spania. Un alt fapt interesant este ca tate aceste tetrade s-au intamplat in anii conceptiei, adica in anii cu cate 13 luni. Acestea ne fac sa ne gandim daca tetradele , vor constitui un semn divin cu privire la intamplarile din Israel. Vor fi implicati din nou intr-un razboi major, chiar cel prezis in Biblie in care anticristul isi va face aparitia si Israelul va fi inconjurat de arme si va trebui sa fuga in pustietate?

Pe langa acestea, se mai arata niste evenimente interesante: doua eclipse solare, care si ele vor avea loc tot in zile de sarbatoare:


1. Adar 29/ Nisan 1- inceputul calendarului religios, martie 20-21. 2015, eclipsa totala;

2. Rosh Hashanah-  14.09.2015, eclipsa partiala;

Deci avem anul religios care incepe cu o eclipsa totala solara, doua saptamani mai tarziu o eclipsa totala lunara, de pastele evreiesc, apoi inceperea anului civil cu o eclipsa solara, urmata dupa doua saptamani de o eclipsa lunara totala ( luna rosie de sange) la sarbatoarea Succoth, in 2015.

Din nou, ce inseamna toate aceste aparitii celeste, vor fi oare semnele divine, ca aceasta este vremea in care evreii si crestinii vor fi persecutati? Sunt cumva aceste eclipse inrudite cu rapirea? Va trebui sa asteptam si sa vedem.

Dati-mi voie sa reiterez ce se intampla in lume in acest moment, in special in Orientul Mijlociu. Daca luam in vedere ca tetrada a inceput in 1948 si s-a intamplat cand Israelul se chinuia sa devina un stat independent si tetrada care a inceput in 1967 cand Israelul se afla in razboi si a reusit sa preia controlul asupra Ierusalimului, s-ar putea in tetrada care urmeaza sa vedem Israelul in razboi din nou, de data aceasta in incercarea de a-si redobandi Muntele Templului ( Temple Mount).

Luand in considerare profetiile biblice, reies doua posibilitati de razboi: unul limitat in Orientul Mijlociu, in care evreii ii vor apara pe arabi si vor redobandi astfel Muntele Templului cu o falsa pace stabilita. Al doilea ar putea fi al treilea razboi mondial, cel in care anticristul inselator va aduce “pacea”, isi va executa pustiirea.

Profețiile indica semnele conforme cu revelația biblică. Următorii doi ani vor fi marcati de o serie de “semne în ceruri “, deja cunoscute și așteptate de astronomi. Pentru noi, acestea în mod clar sunt ultimele sigilii descrise în Apocalipsa 6.

Cînd a rupt Mielul pecetea a şasea, m’am uitat, şi iată că s’a făcut un mare cutremur de pămînt. Soarele s’a făcut negru ca un sac de păr, luna s’a făcut toată ca sîngele, şi stelele au căzut din cer pe pămînt, cum cad smochinele verzi din pom, cînd este scuturat de un vînt puternic.

Cerul s’a strîns ca o carte de piele, pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s’au mutat din locurile lor. Împăraţii pămîntului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s’au ascuns în peşteri şi în stîncile munţilor.

Şi ziceau munţilor şi stîncilor: ,,Cădeţi peste noi, şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de stapanire şi de mînia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mîniei Lui, şi cine poate sta în picioare?“(Apocalipsa 6:12-17)

Scriptura spune că corpuri de iluminat de pe cer servesc ca :  “, semne care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii ” : Eylohim a zis: “Sa fie niste luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; ei sa fie niste semne care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii; (Fac.1:14)

” In toate aceste versete putem vedea Cuvântul, care implică faptul că nu este doar un semn care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii , ci si un semn al venirii Mantuitorului Yahshuah. Cuvântul ” Sarbatori ” are sensul de ” moment special “, ceea ce implică celebrarea Sarbatorilor stabilite de Atotputernicul(Eylohim) pentru poporul sau.

Texte ca Ioel 2:30-32 : Voi face să se vadă semne în ceruri şi pe pămînt: sînge, foc, şi stîlpi de fum; soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte de a veni ziua lui Yahweh, ziua aceea mare şi înfricoşată.Atunci oricine va chema Numele lui Yahweh va fi mîntuit. Căci mîntuirea va fi pe muntele Sionului şi la Ierusalim, cum a făgăduit Yahweh, şi între cei rămaşi, pe cari -i va chema Yahweh.

Texte repetate în Faptele Apostolilor 2:19-21 : Voi face să se arate semne sus în cer şi minuni jos pe pămînt, sînge, foc şi un vîrtej de fum; soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte ca să vină ziua lui Yahweh, ziua aceea mare şi strălucită. Atunci oricine va chema Numele lui Yahweh, va fi mîntuit.“

De asemenea, la Matei 24:26-35 : Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi. Căci, cum iese fulgerul dela răsărit şi se vede pînă la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. Oriunde va fi stîrvul (Sau: hoit, mortăciune.), acolo se vor aduna vulturii.

Îndată după acele zile de necaz, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.`Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pămîntului se vor boci, şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă.

El va trimete pe îngerii Săi cu trîmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vînturi, dela o margine a cerurilor pînă la cealaltă. Dela smochin(Israel) învăţaţi pilda lui: Cînd îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţia, ştiţi că vara este aproape.

Tot aşa, şi voi, cînd veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Adevărat vă spun că, nu va trece neamul acesta pînă se vor întîmpla toate aceste lucruri.Cerul şi pămîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

De asemenea, in Luca 21:9-11 : Cînd veţi auzi de războaie şi de răscoale, să nu vă spăimîntaţi; pentrucă întîi trebuie să se întîmple aceste lucruri. Dar sfîrşitul nu va fi îndată.

,,Apoi“, le -a zis El, ,,un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii. Pe alocurea vor fi mari cutremure de pămînt, foamete şi ciumi; vor fi arătări înspăimîntătoare, şi semne mari în cer.

Eylohim vrea ca noi să privim la calendarul biblic, deoarece acesta va semnala venirea lui … trebuie să fim conștienti de Sarbatorile biblice, așa cum sunt toate randuite de Yahweh pentru a fi respectate.

Profetic, putem face o analiză cu privire la fenomenul cunoscut sub numele de ” Luna in sange “, care apare atunci când Soarele se află vizavi de Luna pe firmament, putem observa că acest tip de eclipsa de lună va avea loc tocmai în timpul sărbătorilor Scripturale din 2014 și 2015.

Multi consideră ceva obisnuit, atunci când vedem semnale de pe pământ, ca și foamete, ciumă și război, umanitatea este deja obișnuita să auda despre aceste evenimente, dar nu același lucru se produce atunci când semnele sunt în ceruri.

Argumentele principale sunt că în ultimii 500 de ani, trei luni de sange au avut loc în prima zi de Paște. Aceste aparitii sunt conectate la unele dintre cele mai importante zile ale istoriei evreiești :1492 – ultimul an al Inchiziției spaniole, când evreii au fost expulzați din Spania

1948 – Proclamarea Statului Israel și Războiul de Independență

1967 – începutul Războiului de Șase Zile, când Israel a luptat cu națiunile arabe și a recucerit Ierusalimul, ca parte a teritoriului său.

” Fiecare corp ceresc este controlat de mâna invizibilă a lui Eylohim, care semnalează evenimente viitoare pentru omenire, nu există accidente în mișcarea solara sau lunara “, este extrem de important pentru urmasii in Yahshua HaMashiya să înțeleagă aceste semne profetice care indică a doua venire a lui Yahshua.

Tot ceea ce Eylohim a promis în Scripturi, este legat de Israel și poporul evreu. Vorbind despre rădăcinile evreiești ale profețiilor din timpul sfârșitului, vom vedea semnale care vor fi văzute în cer, înainte de aniversarea a 70 de ani de la restaurarea lui Israel.

De ce numărul 70 este asa de important…..de ex.70 de ani, Israel a fost în captivitatea babiloniană și a fost nevoie de 70 de ani de nașterea lui Yahshua și distrugerea templului din Ierusalim. Prin urmare, este foarte important faptul că Israelul este pe cale de a implinii 70 de ani de la renașterea sa ca o națiune în 1948.”
Evenimente semne in cer:

Pe data de 28 noiembrie 2013 – NASA a anunțat că sa vazut o coadă de cometă, Cometa Ison, strălucitoare ca Luna Plină.

In data de 15 aprilie 2014 – Luna in sange – ” tetrada “, patru eclipse lunare consecutive sunt toate eclipse totale.

In data de 8 octombrie 2014 – Luna in sange – Sărbătoarea Corturilor ( Sukkot ), în calendarul Israelului.

In data de 20 martie 2015 – Eclipsa Solara totala

In data de 04 aprilie 2015 – Luna in sange – Sărbătoarea Corturilor ( Sukkot ), în calendarul Israelului.

In data de 13 septembrie 2015 – Eclipsa Solara parțială – Sărbătoarea Trâmbițelor pe calendarul lui Israel și a 7-a aniversare de la ultima cădere a pieței economice.

In data de 28 septembrie 2015 – Luna in sange (Superluna) – Sărbătoarea Corturilor ( Sukkot ), care este, de asemenea, o eclipsă de lună. Luna nu a fosa niciodată atât de aproape de Pământ.

In data de 23 septembrie 2017 – se vor implinii 50 de ani de recucerirea Ierusalimului (Jubileu). Luminozitate extraordinară in constelatia cereasca, vezi Apocalipsa 12.

14 Mai 2018 – 70 de ani de independență a Israelului, care marchează 70 de ani de la renașterea națiunii Israel. 

 


Profetii care coincid cu semne în ceruri “Luna in sange”

1377954_673599069331707_1741607541_n

Profețiile indica semnele conforme cu revelația biblică. Ultimii doi ani au marcat o serie de “semne în ceruri”, deja cunoscute și așteptate de astronomi. Pentru noi, acestea în mod clar sunt ultimele sigilii descrise în Apocalipsa 6.


“Cînd a rupt Mielul pecetea a şasea, m’am uitat, şi iată că s’a făcut un mare cutremur de pămînt. Soarele s’a făcut negru ca un sac de păr, luna s’a făcut toată ca sîngele, şi stelele au căzut din cer pe pămînt, cum cad smochinele verzi din pom, cînd este scuturat de un vînt puternic.

Cerul s’a strîns ca o carte de piele, pe care o faci sul. Şi toţi munţii şi toate ostroavele s’au mutat din locurile lor. Împăraţii pămîntului, domnitorii, căpitanii oştilor, cei bogaţi şi cei puternici, toţi robii şi toţi oamenii slobozi s’au ascuns în peşteri şi în stîncile munţilor.


Şi ziceau munţilor şi stîncilor: ,,Cădeţi peste noi, şi ascundeţi-ne de Faţa Celui ce şade pe scaunul de stapanire şi de mînia Mielului; căci a venit ziua cea mare a mîniei Lui, şi cine poate sta în picioare?” (Apocalipsa 6:12-17)

Scriptura spune că corpuri de iluminat de pe cer servesc ca :  ” semne care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii “ : Eylohim a zis: “Sa fie niste luminatori in intinderea cerului, ca sa desparta ziua de noapte; ei sa fie niste semne care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii; (Fac.1:14)

“In toate aceste versete putem vedea Cuvântul, care implică faptul că nu este doar un semn care sa arate vremea Sarbatorilor, zilele si anii , ci si un semn al venirii Mantuitorului Yahshuah. Cuvântul ” Sarbatori ” are sensul de ” moment special “, ceea ce implică celebrarea Sarbatorilor stabilite de Creator pentru poporul sau.

Texte ca Ioel 2:30-32 : Voi face să se vadă semne în ceruri şi pe pămînt: sînge, foc, şi stîlpi de fum; soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte de a veni ziua lui Yahweh, ziua aceea mare şi înfricoşată.Atunci oricine va chema Numele lui Yahweh va fi mîntuit. Căci mîntuirea va fi pe muntele Sionului şi la Ierusalim, cum a făgăduit Yahuwah, şi între cei rămaşi, pe cari -i va chema Yahuwah.

Texte repetate în Faptele Apostolilor 2:19-21 : Voi face să se arate semne sus în cer şi minuni jos pe pămînt, sînge, foc şi un vîrtej de fum; soarele se va preface în întunerec, şi luna în sînge, înainte ca să vină ziua lui Yahweh, ziua aceea mare şi strălucită. Atunci oricine va chema Numele lui Yahuwah, va fi mîntuit.“

De asemenea, la Matei 24:26-35 : Deci, dacă vă vor zice: ,Iată -L în pustie`, să nu vă duceţi acolo! ,Iată -L în odăiţe ascunse`, să nu credeţi. Căci, cum iese fulgerul dela răsărit şi se vede pînă la apus, aşa va fi şi venirea Fiului omului. Oriunde va fi stîrvul (Sau: hoit, mortăciune.), acolo se vor aduna vulturii. Îndată după acele zile de necaz, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer, şi puterile cerurilor vor fi clătinate.`Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pămîntului se vor boci, şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă. El va trimete pe îngerii Săi cu trîmbiţa răsunătoare, şi vor aduna pe aleşii Lui din cele patru vînturi, dela o margine a cerurilor pînă la cealaltă. Dela smochin(Israel) învăţaţi pilda lui: Cînd îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţia, ştiţi că vara este aproape. Tot aşa, şi voi, cînd veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Adevărat vă spun că, nu va trece neamul acesta pînă se vor întîmpla toate aceste lucruri.Cerul şi pămîntul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

De asemenea, in Luca 21: 9-11Cînd veţi auzi de războaie şi de răscoale, să nu vă spăimîntaţi; pentrucă întîi trebuie să se întîmple aceste lucruri. Dar sfîrşitul nu va fi îndată. ,,Apoi“, le -a zis El, ,,un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii. Pe alocurea vor fi mari cutremure de pămînt, foamete şi ciumi; vor fi arătări înspăimîntătoare, şi semne mari în cer.

th

Creatorul vrea ca noi să privim la calendarul biblic, deoarece acesta va semnala venirea lui … trebuie să fim conștienti de Sarbatorile biblice, așa cum sunt toate randuite de Yahuwah pentru a fi respectate.

Profetic, putem face o analiză cu privire la fenomenul cunoscut sub numele de ” Luna in sange “, care apare atunci când Soarele se află vizavi de Luna pe firmament, putem observa că acest tip de eclipsa de lună va avea loc tocmai în timpul sărbătorilor Scripturale din 2014 și 2015.

Blood+Moon+video+cover

Multi consideră ceva obisnuit, atunci când vedem semnale de pe pământ, ca și foamete, ciumă și război, umanitatea este deja obișnuita să auda despre aceste evenimente, dar nu același lucru se produce atunci când semnele sunt în ceruri.

 

AVERTIZARE! 13 .11.2015 CRIZA FINANCIARA de care ne vom aminti si peste 100 de ani – previziunea bancherului care a speculat si criza creditelor toxice

Bancherul care a speculat criza activelor toxice din urmă cu câțiva ani atrage acum atenția asupra unui pericol mult mai mare decât cel din anii 2008-2010.

In cea mai recenta notificare adresata clientilor sai, Crispin Odey, printre cei mai apreciati si de succes administratori de fonduri de investitii, avertizeaza ca cele mai mari economii ale lumii urmeaza sa intre intr-o recesiune de care ne vom reaminti si peste 100 de ani.

“Ne aflam intr-un prim stadiu al acestui declin. Este inca prea devreme ca sa prefiguram ceea ce urmeaza sa se intample – o schimbare de o asemenea magnitudine este invaluita in ceata si intuneric. Acest ciclu de descrestere este unul ce ne va ramane in memorie si peste 100 de ani “, s-a exprimat Odey in scrisoarea adresata clientilor sai.

Odey isi bazeaza previziunile privind o recesiune economica la nivel mondial pe baza scaderii pretului petrolului, care pe langa economiile importante este si un indicator al incetinirii cresterii economiei mondiale.

De asemenea, Odey mentioneaza ca a luat in calcul si cresterea economica mai mica decat cea asteptata in economia americana sau in economiile emergente, precum cea a Chinei si deflatia latenta din regiunea euro, cea care a facut ca Banca Centrala Europeana sa pompeze in circuitele financiare a aproape un trilion de euro.

Finantistul avertizeaza ca ratele dobanzilor vor avea minime istorice si ca putine guverne sau banci vor fi suficient de puternice sa le gestioneze.

Acest aspect este legat si de avertismentul Biblic, al lunilor sangerii, lunile rosii si a Shemitahului biblic.

10941013_930205107004434_5484999001353630317_n

In ultima zi a anului Shemitah, poporul lui Israel a fost instruit pentru a se ierta si elibera de datorii. Urmatoarele indicii din Deuteronom capitolul 15 …:

“At the end of every seven years you shall grant a relinquishing of debts. This is the manner of the relinquishing: Every creditor that has loaned anything to his neighbor shall relinquish it. He shall not exact it of his neighbor, or of his brother, because it is called the Lord’s relinquishment.”

Acest lucru sa intampla la fiecare 7 ani (Elul 29 – ziua dinainte de Ros Hasana pe calendarul biblic.)


Astazi : in ultima zi a anului Shemitah, in 2001, veți gasi ca a existat o prabusire la bursa

La 17 Septembrie 2001 (care era “Elul 29” pe calendarul evreiesc), am asistat la cea mai mare zi a prabusiri bursei din istoria Statelor Unite pana la acel moment,..Colapsul – “Dow” a scazut cu “684” de puncte …alias (864 amalgam), si a fost un record care a avut loc exact la sapte ani, pana la sfarsitul urmatoarei “Shemitah” a anului.
La sfarsitul urmatoarei Shemitah in anului 2008, un alt eveniment bursier a avut loc.

684 rezulta 864…ca de altfel este un tipar ….Coduri Biblice sau armonia numerelor Pitagora sau echivalent din Exodus capitolul 3.14 (I am that I am = 543 gematria)

Luca imprastie numere de-a lungul povestii lui Ioan Botezatorul in Capitolul unu :

Luca 01:24 : ” … timp de cinci luni …              “Primul numar : 5 ;

Luca 01:27 : ” In luna a sasea …                “Al doilea numar : 6 ;

Luca 01:36 : ” … a sasea luna …               “Al treilea numar : 6 ;

Luca 01:56 : ” … aproximativ trei luni …  “Al patrulea numar : 3 ;

Luca 01:59 : ” In ziua a opta …              “Al cincelea numar”: 8 ;

Una dintre metode pentru a găsi mesajele codate a fost de a multiplica toate numerele dintr-o poveste : 5 x 6 x 6 x 3 x 8 = 4320

Cea mai perfectă cifra a lui Pitagora din “numere sacre” este “432000” , o ” armonică ” de 4320 . Exemple armonice  sunt : 432 , 4320 , 432000 , 4.32 , 0.00432 , etc – aceleași  numere , aceeași  secvență ; zerouri pot fi adăugate sau eliminate și zecimalele poate fi mutate la dreapta sau la stânga .

“Armonia” ” sunt stabilite și predate de către Pitagora și Platon .

432000 se gaseste in multe culturi antice și mituri, printre care : cea Sumeriană , Norse , Maya , greacă , Egipteană , Indiană , și altele . Cele mai multe dintre ” mituri” spun povestea unei catastrofe la nivel mondial ,de “ potop” . 432 ce este  codificat in Geneza si povestea potopul lui Noe .

4320 este un număr foarte special în Pitagora “Știința Numerelor” , deoarece :

4320 împărțit la 2 = – 2160 diametrul Lunii ;

432000 ori 2 = 864000 – diametrul soarelui ;

432 ori 432 = 186624 – viteza luminii este de 186,400 mile / secundă , o diferență de 0.001201 .

Cateva exemple de ce acest numar ‘864’ la prima bursa 2001 .. “the univers fall down”

3

4

5etc…

La 29 septembrie 2008 …colapsul…. “Dow” scazut cu “777.7” (MJ 7 Michael Jackson secrets 777) de puncte, si astazi ramane cel mai mare colpas bursier din toate timpurile.

MJ 7 777_01 11411807_918875234852082_2451216259948759239_o

Se pare ca 29 septembrie 2008 a corespuns cu “Elul 29” pe calendarul evreiesc – ziua exacta cand Biblia cere o iertare de datorii.

Astfel, in chiar ultima zi din ultimii doi ani Shemitah, piața capitala sa prabusit incat a stabilit un nou record al tutur timpurilor. Acum suntem in alt an Shemitah. A inceput in toamna trecuta, si se va incheia in septembrie. Vom vedea un alt incident istoric pe piata  si acum il prezic din nou asa cum am facut si in 2001 – 2008. Cine are urechi sa auda.

Anul Shemitah in prezent se incheie la 13 septembrie 2015 si cade intr-o duminica, astfel incat pietele vor fi inchise.
Foarte interesant este de observat ca va fi si o eclipsă de soare pe 13 septembrie 2015.


Noul colaps economic este destinat pentru ca NOUA ORDINE MONDIALA instaurarea antistului mondial include noul sistem – cipurile ca destinatie finala.


 

Partea 1 …. 

Din surse : http://jurnalul.ro , Shabbat Shalom, http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Sluga Lazar, fugarita de FSB!
Mircea Dinescu: Când eram în arest la domiciliu pe vremea lui Ceaușescu nu era asa rău ca acum, puteam ieși fără declarație de mai multe ori pe zi
Reacţie DURĂ a politicienilor polonezi, după ce şeful FBI a scris că Polonia a făcut holocaust. Premierul şi consilierul preşedintelui: E un DOBITOC
Nu suntem PSD-iști, dar Hidra de FSN nu a dispărut cu mai multe capete: PNL, PSD, PMP, UNPR etc. Dacă tinerii nu doresc indepărtarea "HIDREI", atunci ieșirea in stradă este manipulată de ONG-urile soroșiste, . Justițiarul : "La presiunea străzii și a trompetelor soroșiste, premierul Victor Ponta a demisionat"
Un politician norvegian dezvăluie pretextele folosite de Barnavernet pentru a lua copiii de lângă părinți: Mama nu a tăiat pâinea destul de bine, bunicii sunt lăsați să îmbrățiseze copiii! Jan Simonsen acuză ambasada Norvegiei din România de minciună. Şcoala „Barnevernet” de la Sinaia; Pericol! Sistemul „Barnevernet” pe cale de se implementa şi in Romania!? (VIDEO)
Avocatul familiei Ceauşescu: Toată străinătatea a criticat modul în care nu a existat proces. Iar noi am căutat în continuu să-i spunem proces. La ce să-i spunem proces?
Bogdan Tiberiu Iacob MIRACOL | Cum l-a amuțit scandalul dezinfectanților pe guralivul Hans Klemm
PEDOFILIA în fruntea MINISTERELOR europene: Programa de EDUCAȚIE SEXUALĂ din Croația este CONCEPUTĂ de colaboratori ai revistei „JURNALUL PEDOFILILOR”. SOROS îi susține din UMBRĂ? Care este LEGĂTURA dintre pedofilie și HOMOSEXUALITATE? (VIDEO)
Băsescu și axa Moscova – Cotroceni
FOTO si Video: Protest la Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu, 5000 de persoane au participat
Asa arata MAFIA din sanatate. Director de spital, sacou „cu totul si cu totul din AUR”. Ce servicii speciale ii face Gabrielei Firea
Cristian Şoimaru, omul lui Mihail Neamţu şi Nicuşor Dan, dar şi pastor al "Bisericii Internaţionale"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro