Austriecii si-au pus om prim-ministru sa se asigure ca nu pierd petrolul, caci prin Iohannis se asigura ca nu pierd lemnul | Traiasca OMV si Schweighofer, traiasca austriecii BINE!!

Distribuie!by Inca o dovada ca partidele lucreaza TOATE impreuna ( inclusv Casa Regala) la jefuirea Romaniei: loading...   Europarlamentarul social-democrat Viorica Dăncilă (54 de ani) ar putea ocupa poziţia de premier, potrivit ultimelor discuții din partidul de guvernământ. Viorica Dăncilă este din oraşul Roşiori de Vede, Teleorman, are diplomă de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inca o dovada ca partidele lucreaza TOATE impreuna ( inclusv Casa Regala) la jefuirea Romaniei:

loading...

 

Europarlamentarul social-democrat Viorica Dăncilă (54 de ani) ar putea ocupa poziţia de premier, potrivit ultimelor discuții din partidul de guvernământ.


Viorica Dăncilă este din oraşul Roşiori de Vede, Teleorman, are diplomă de licenţă la Institutul de Petrol şi Gaze şi un masterat în Spaţiul public european la Școala Naţională de Studii Politice şi Administrative.

În perioada 1988-2009 a fost inginer OMV Petrom, iar din 1989 până 1997 a fost profesoară la  Liceul din Videle. În perioada 2008-2009 a fost consilier judeţean din partea PSD, Consiliul Judeţean Teleorman. Din 2009 este deputată în Parlamentul European. În anul 2015 a fost numită preşedinta Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD. Este membră a PSD din 1996.


În cadrul instituţiilor EU acesta a fost lidera delegaţiei deputaţilor europeni români în Grupul S&D, iar în 2017 a fost nominalizată pentru Europarlamentarul anului la categoria Drepturile femeii şi egalitatea de gen şi la  categoria Cercetare şi inovare.

Dăncilă a fost membră în perioada 2009-2014 în delegaţia pentru relaţiile cu ţările din Mashrek (Liban, Palestina, Iordan, Siria, Irak), iar în 2017 membră în Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen şi Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală.

http://www.capital.ro/viorica-dancila-fost-inginer-omv-petrom-propunerea-psd-pentru-p.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Sărbătoarea Sfântului Valentin” – un atac păgân la sfinţenie şi dragoste curată
77 de ani de la executarea lui Corneliu Zelea Codreanu. Imagini de la înmormântarea Vesnicului Capitan
Mircea Dinescu: Iohannis a numit ambasadorii in strainatate si da vina pe PSD ca nu a putut vota lumea!
Strigător la cer! Iordache vrea prag de 400.000 de lei! Prin ordonanță de urgență! Fraților, ăștia sunt bolnavi!
REGELE mason Carol I a DEMOLAT mai multe BISERICI decat CEAUSESCU
Premierul Greciei convoacă referendum. Guvernului i se cer măsuri de austeritate „de nesuportat”
Erdogan frizează nebunia: „S-a pornit o luptă între cruce şi semilună”. Ministru turc de Externe: „Vor izbucni războaie religioase în Europa” Planul Masonic expus de Albert Pike: Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica...
“Incendiul din Colectiv a fost planificat cu şase luni în urmă”. OPINIE contra intoxicărilor mafioţilor de presă (Moise Guran şi alţii)
Urmează un dezastru nuclear? Avertismentul şocant al Coreei de Nord, după declaraţiile lui Trump
BOMBA DEUTSCHE WELLE: PESTA PORCINA ”CURATA” TERENUL PENTRU FERMIERII DANEZI SI OLANDEZI?
NOI ÎNREGISTRĂRI COMPROMIȚĂTOARE cu un șef din poliție de la Brașov | ”De azi scoatem adevărul la iveală Mai dețin câteva înregistrări telefonice și cu alte persoane din cadrul IPJ Brașov” Audio
Apocalipsa după Schweighofer
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro