Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”, avand in vedere cate paduri au defrisat, nu au fost deranjati de catre DNA, in timpul mandatului pe care l-a avut Kovesi si, dupa cum se vede, nici acum.

Distribuie!by de Grigore Cartianu -vineri, 8 februarie 201912046FacebookTwitterEmailGoogle+Pinterest loading... Ministrul Justiției din Austria, Josef Moser, a declarat la București (unde este prezent la reuniunea informală a JAI), că va vota pentru Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului European.Moser și-a exprimat această poziție în dialogul cu echipa televiziunii publice austriece, ORF.Reporter: Sprijiniți candidatura doamnei Kovesi? […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

de Grigore Cartianu -vineri, 8 februarie 201912046FacebookTwitterEmailGoogle+Pinterest

loading...

Ministrul Justiției din Austria, Josef Moser, a declarat la București (unde este prezent la reuniunea informală a JAI), că va vota pentru Laura Codruța Kovesi la șefia Parchetului European.Moser și-a exprimat această poziție în dialogul cu echipa televiziunii publice austriece, ORF.Reporter: Sprijiniți candidatura doamnei Kovesi?


Josef Moser: Da, sprijin această candidatură. Pe 11 ianuarie au fost aleși cei mai buni 11 candidați dintre cei 24 de pe listă, iar pe 30 și 31 ianuarie au avut loc audierile celor 11 candidați rămași în discuție. S-a întocmit o listă scurtă, unde pe primul loc este doamna Kovesi. Nu există niciun dubiu că merită această poziție, iar acum trebuie să mergem la Parlamentul European și la Consiliul UE, unde să obțină această nominalizare.

Reporter: Veți vota pentru ea?


Josef Moser: Da, eu voi vota pentru ea.

Este a doua voce importantă, din țările Uniunii Europene, care o sprijină public pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef al UE. Ieri, președintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, a declarat că Germania și Franța, deși au propriii candidați pe lista scurtă, ar putea să opteze pentru Kovesi.

Sursa: ziaristii.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro