Aurul și Petrolul au înțeles Tristul Adevăr. Și tu?

Distribuie!by Din punct de vedere istoric, de fiecare dată când s-a întâmplat, am avut parte de o catastrofă. loading... Inflația a atins targetul FED de 2% în Octombrie 2015. FED a mărit dobânda doar o dată de atunci, iar inflația este în continuă creștere, NU în scădere. Sursa: US Bureau […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Din punct de vedere istoric, de fiecare dată când s-a întâmplat, am avut parte de o catastrofă.

loading...

Inflația a atins targetul FED de 2% în Octombrie 2015. FED a mărit dobânda doar o dată de atunci, iar inflația este în continuă creștere, NU în scădere.

Sursa: US Bureau of Labor Statistics


De la jumătatea anului 2014 inflația este peste ținta FED de 2%.

Sursa: Federal Reserve Bank of Atlanta


Și totuși, dobânzile râmân la 0.5% cu o singură majorare a ratei în ultimul deceniu. Între timp, cotațiile mărfurilor și-au revenit după atingerea minimelor în 2015 și se află acum într-o mișcare ascendentă bine susținută.

Petrolul #WTI și Petrolul #BRENT sunt în creștere cu aproape 100% față de începutul anului.

petrol wti, crude oil chart, grafic petrol
Sursa: Admiral Markets MetaTrader 4 Supreme Edition

Ce se întâmplă cu inflația în aceste condiții? Ce se întâmplă atunci când prețurile din 2014 și 2015 nu mai sunt comparabile de la an la an și prețurile la energie cresc cu 10% anual?

#Aurul deja este influențat de acest aspect. Când se va finaliza mișcarea corectivă actuală, metalul prețios poate atinge 1500$ pe uncie.

gold chart

Sursa: Admiral Markets MetaTrader 4 Supreme Edition

Următorul val în evoluția prețului Aurului este pe cale să înceapă. Cei care își amintesc de ultimul trend crescător (bull) al Aurului din anii ’70, a fost cel de al doilea val ascendent al Aurului și care a adus cele mai multe câștiguri.

 

 

Admiral Markets

Declinarea responsabilității: Acest articol este strict cu caracter informativ și nu reprezintă o recomandare sau sfat de tranzacționare pentru nici un instrument. Nu există și nu este oferită nici o garanție că informațiile prezentate sunt complete sau exacte. Orice opinie exprimată este strict părerea subiectivă a persoanei care a emis acea opinie și nu reprezintă punctul de vedere oficial al Admiral Markets. Admiral Markets nu oferă nici o garanție că informațiile oferite sunt complete, corecte și precise, existand posibilitatea unei erori tehnice sau umane. Exceptand cazul în care este menționat expres, orice informație legată de prețuri sau cotații de tranzacționare ori instrumente financiare este strict informativă, ar putea să nu mai fie de actualitate și nu este o ofertă de vanzare, cumpărare sau cotare la un preț specificat.

Avertisment Risc: Tranzacționarea CFD/Forex in marjă implică un nivel ridicat de risc. Nu ar trebui să tranzacționați decât dacă înțelegeți deplin modalitatea de funcționare, cum se poate realiza profit, care este riscul la care vă expuneți și cât puteți pierde. Rețineți vă rog că pierderile pot fi teoretic nelimitate și nici o sumă plătită inițial nu va putea limita definitiv riscul. Trebuie să vă evaluați poziția financiară și să vă asigurați că tranzacționarea pe instrumente financiare derivate este pe placul Dvs. Există riscul să pierdeți toate sumele investite. Nu alimentați decât sumele pe care vă permiteți să le pierdeți

 

Sursa: admiralmarkets

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro