Au murit peste sute de mii de romani in spitale, nu zeci dar Iohannis isi ia avion !!!

Distribuie!by Guvernul tehnocrat trece la măsuri concrete pentru țară: Îi cumpără avion lui Iohannis loading... Încă o realizare pe lista Guvernului tehnocrat. Cabinetul Cioloș îi cumpără președintelui României o aeronavă. Nu este doar o intenție. Decizia premierului de înfiinţare a unei Comisii speciale care se va ocupa de întreaga procedură […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Guvernul tehnocrat trece la măsuri concrete pentru țară: Îi cumpără avion lui Iohannis

loading...

achizitionarea-avionului-prezidential-a-primit-unda-verde-382671-696x453

Încă o realizare pe lista Guvernului tehnocrat. Cabinetul Cioloș îi cumpără președintelui României o aeronavă. Nu este doar o intenție. Decizia premierului de înfiinţare a unei Comisii speciale care se va ocupa de întreaga procedură a fost publicată în Monitorul Oficial. Până la sfârșitul anului, Iohannis va putea avea aeronava la dispoziție. Decizia vine în urma unor discuţii din martie, din cadrul CSAT, şi ar fi vorba despre o aeronavă cu un istoric de zbor de 3-4 ani.


ciolos1

„Comisia are ca atribuţii: promovarea, în condiţiile legii, a memorandumului prin care se supune aprobării CSAT formatul pentru constituirea, în mod etapizat, a capabilităţii aeriene destinate zborurilor speciale; elaborarea unui act normativ pentru asigurarea finanţării necesare achiziţiei unei aeronave în cursul anului 2016, care urmează a fi promovat, în condiţiile legii, de autoritatea contractantă; elaborarea normelor speciale de achiziţie (…) monitorizarea de către instituţiile implicate a demersurilor necesare pentru operaţionalizarea aeronavei, începând cu data de 1 ianuarie 2017, respectiv stabilirea costurilor de mentenanţă şi operare, precum şi formularea propunerilor de alocări bugetare necesare în proiectul bugetului de stat pe anul 2017”, se arată în documentul publicat în MO, potrivit Mediafax.

ciolos-arogant

Din comisie vor face parte şi reprezentanţi ai mai multor instituţii- cancelaria premierului, Administraţia Prezidenţială, Ministerul Finanţelor, MApN, MAE, SRI, SIE, STS, SPP, Agenţia Naţională de Achiziţii Publice, Autoritatea Patrimoniului de stat şi Autoritatea Aeronautică Civilă.


Acest text este protejat de drepturile de autor. Il puteti copia pe site-ul dumneavoastra doar cu citarea sursei si link activ.

sokant.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro