Au inceput refugiatii sa faca scandal si la noi. Centrul Timisoarei e plin de refugiati. In zilele cu soare, auzi araba vorbindu-se mai mult decat romana.

Distribuie!by O tânără a fost stâlcită în bătaie, marţi, la orele prânzului, în zona centrală a oraşului, pe Bulevardul Revoluţiei, din municipiul Arad. loading... Potrivit primelor informaţii, a fost vorba despre un conflict izbucnit între un frate şi sora sa, de origine iraniană. Bărbatul a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O tânără a fost stâlcită în bătaie, marţi, la orele prânzului, în zona centrală a oraşului, pe Bulevardul Revoluţiei, din municipiul Arad.

loading...

Potrivit primelor informaţii, a fost vorba despre un conflict izbucnit între un frate şi sora sa, de origine iraniană. Bărbatul a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe femeie, care a fost salvată din mâinile sale de trecători.


La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Poliţiei Locale, care i-a dus la secţie pe cei doi fraţi. Potrivit primelor cercetări, scandalul ar fi izbucnit pe seama unei sume de bani.

Cei doi fraţi implicaţi sunt refugiaţi, înregistraţi în baza de date a autorităţilor române din judeţul Timiş. Cu această ocazie a reieşit faptul că aveau permisul de şedere expirat.


De remarcat că, în timpul altercaţiei, telefonul mobil al bărbatului a căzut pe jos, fiind luat de un cetăţean.

Sursa: newsar.ro

SURSA: https://renasterea.ro/foto-tanara-stalcita-bataie-centrul-orasului-sub-privirile-trecatorilor/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România, reacţie slugarnică în faţa Ucrainei după interdicţia privind şcolile în limba română
Noul clip de promovare a emisiunii X Factor din Marea Britanie prezinta controlul mintii de catre IIlluminati
Suedia: „Parada homosexualilor” la grădiniță
Investitia lui George Soros într-un laborator de biotehnologie și virusologie, WuXi PharmaTech Inc., localizat în Wuhan
Românca Ana Maria Nedelcu va fi extrădată în Canada
PRAPADUL INTERCEPTARILOR – Ascultarea celor 6 milioane de romani in perioada 2004-2016 ne-a costat 141 miliarde euro. Lumea Justitiei prezinta in premiera documentul din care rezulta costul exact al minutului de interceptare telefonica: 2,57 lei. Adica 780 euro pe zi. O zi de filaj costa 7.536 lei. Parchetele si SRI au tocat pe interceptari mai mult decat pretinsele prejudicii din dosare (Documente)
Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis este în război cu PSD, un președinte trebuie să aducă pacea, nu războiul
Iulian Vlad, fostul șef al Securității, iese din TĂCERE la aproape 26 de ani de la evenimentele din Decembrie 1989; CUPOLA ȘI MĂCELUL
Raportul exploziv al fostului șef MI6: Merkel a ordonat arestările din România
„Se pregăteşte o hoţie cu sute de mii de hectare de pădure”, se restituie inclusiv suprafeţele confiscate de la criminalii de război
"Poporul e pregătit pentru o dictatură. Și-o dorește chiar"
Ambasadorul Germaniei, trafic de influență în guvernul liberal Orban-Iohannis: „Pas cu pas” Germania va lua întreg aeroportul Otopeni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre