„Atunci când plagiază Ponta, sar toți propagandiștii pe el și când plagiază Kovesi, nu mai contează”

Distribuie!by “După ce cu o zi în urmă a depus la Parghetul General noi probe în cazul plagiatullui Laurei Codruța Kovesi, deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat miercuri dimineață la Curtea Supremă. Acesta spune că este vorba despre alte probe pe care procurorii le pot lua în considerare pentru a reconstitui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“După ce cu o zi în urmă a depus la Parghetul General noi probe în cazul plagiatullui Laurei Codruța Kovesi, deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat miercuri dimineață la Curtea Supremă. Acesta spune că este vorba despre alte probe pe care procurorii le pot lua în considerare pentru a reconstitui firul evenimentelor.

loading...

Rugat să comenteze faptul că, potrivit unor surse, ar fi depus la Parchet doar articole din ziare, Ghiță a răspuns: ”Vor să încerce să decredibilizeze demersul meu. Atunci când plagiază Ponta, sar toți propagandiștii pe el și îl desființează și când plagiază doamna Kovesi, nu mai contează, avem dublu standard”.


De asemenea, întrebat dacă ar fi dispus să prezinte în presă dovezile pe care le-a adus la Parchet, deputatul a spus: ”Când va fi momentul, da”. Referitor la cei care au semnat pentru raport, Ghiță a spus că ”nu erau fani doamna Kovesi pentru că dânsa juca în tabăra lui Traian Băsescu în vremurile acelea.

Acum doamna Kovesi joacă în tabăra lui Iohannis”. Săptămâna tercută, Sebastain Ghiță a depus la Parcehtul General un autodenunț în care susține că, în 2012, el și alți înalți funcționari ai statului au făcut parte dintr-o Comisie tehnică a Consiliului Național de Etică.


kovesi-ponta-plagiat-696x444

Aceasta trebuia să stabilească dacă șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a plagiat în teza de doctorat sau nu. Ghiță susține că, de fapt, Comisia nu s-a întrunit, iar raportul final prin care Kovesi a scăpat de suspiciunea de plagiat a fost ”scris în Guvernul României”.”[1]

SURSE

  1. http://sokant.ro/atunci-cand-plagiaza-ponta-sar-toti-propagandistii-pe-el-si-cand-plagiaza-kovesi-nu-mai-conteaza/
  2. Foto: sokant.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
Câte semnături a strâns petiția pentru autonomia Transilvaniei, prin care mii de români cer stabilirea capitalei la Cluj Peste 6.100 de români au semnat o petiție prin care cer autonomia Transilvaniei.
Pret pe capul lui Iohannis in servicii! Incepe decaderea sasului: cu ce il au la mana?
România, ţinta celei mai mari operaţiuni de spionaj economic din ultimii 40 de ani
Salariul minim din România, cel mai mic din UE, umflat electoral
Ungaria pregătește o „declarație de război“ față de România și alți vecini. Vrea refacerea „Ungariei Mari”
Cine sunt judecătoarele care l-au trimis pe liderul PSD la închisoare
Cum se intalează statul polițienesc : jandarmi și polițiști în fiecare autobuz...pe banii publici ? Pe motivul: "Nimeni nu mai urcă fără bilet " RATB anunță schimbări majore din 15 februarie:
Ion Cristoiu: Cînd ne pregăteam să-l vedem pe Victor Costache săltat de DNA, ne-am trezit cu reținerea lui Mircea Beuran, acuzat de o infracțiune comisă în 2018 și denunțată de delatorul de serviciu al lumii medicale, brancardierul Emanuel Ungureanu
SATANA și Globurile de Aur 2019. Actorul Christian Bale i-a mulțumit DIAVOLULUI chiar pe scenă
Un sas născut in România, fost membru SS, este acuzat si judecat la 95 de ani în Germania pentru "Cunostintă de toate metodele de ucidere"
Marea Defrișare - cifre și atât
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro