Aţi „belit-o” dacă tinerii frumoşi şi liberi află că i-aţi manipulat

Distribuie!by loading... Tineri frumosi şi liberi au ieşit în stradă fiind duşi de val şi manipulaţi de către cei care vor binele multinaţionalelor. Au fost hipnotizaţi de OUG 13/2017 si proiectul graţierii. Se pare că miza este cu totul alta şi anume obligarea de către Guvernul Grindeanu la plata impozitului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Tineri frumosi şi liberi au ieşit în stradă fiind duşi de val şi manipulaţi de către cei care vor binele multinaţionalelor. Au fost hipnotizaţi de OUG 13/2017 si proiectul graţierii. Se pare că miza este cu totul alta şi anume obligarea de către Guvernul Grindeanu la plata impozitului pe profit al multinaţionalelor.

Sa ne aducem aminte ca Ciolos a dat peste 140 milioane de euro multinationalelor in detrimentul firmelor autohtone iar acum multinationalele se vad in postura de a nu-si mai putea scoate profiturile in paradisurile fiscale fara sa plateasca impozite pe ele. În plus, trebuie sa plateasca si salarii mai mari si asta nu le convine… Nemulţumiţi sunt şi cei care isi primeau comisioanele de la multinaţionale ca sa inchida ochii la ilegalitatile comise…


Pe de altă parte, protestul atrage atenţia şi de la alte lucruri. Dacă mulţi ar fi citit cu atenţie OUG 13/2017 si proiectul graţierii şi ar fi coroborat deciziile CCR şi cerinţele CEDO ar fi descoperit anumite lucruri.
Iohannis ştie toate acestea. Ştie şi faptul că aceste acte legislative ale guvernului Grindeanu sunt perfect legale şi constituţionale dar el are un alt motiv pentru a menţine starea conflictuala din stradă, pe langa presiunile care le fac multinationalele asupra lui si asupra lui Kovesi.

De-a lungul timpului, presa a relatat mai multe situaţii ciudate în care au fost sau încă mai sunt implicate multe din personajele cu putere de decizie din România. Iată doar câteva dintre acestea.


Citeste si…  Esti confuza?

Daca PSD+ALDE reuşesc sa elimine ambiguităţile din legislaţia penala, atunci dosarele penale ale lui Iohannis vor trebui anchetate. Carmen Iohannis va putea fi anchetata pentru FALS si UZ DE FALS iar Klaus va fi facut complice. În prezent, „famiglia” Iohannis datoreaza peste 400 000 de euro statului roman. Neachitarea acestei sume constituie abuz de putere si, cum OUG 13/2017 stipuleaza ca la sume mai mari de 200 000 de euro esti penal, e mare bai pentru Iohannis. Inainte legea nu dadea aceste limite si era la latitudinea procurorilor si judecatorilor sa spuna daca e fapta penala sau contraventionala.

In ceea ce o priveşte pe Kovesi, aceasta va trebui sa scoată la vedere dosarele ascunse ale fratelui şi cumnatei ei şi va trebui sa le dea în ancheta. Astfel ca nu va mai putea sa le ţină ascunse până la prescrierea faptelor.

Procurorul general, Lazar, înainte de a fi numit in functie, avea dosar penal la DNA. Astfel că şi acesta se află în postura ca dosarul să fie pus, din nou, în anchetă.

Şefa CSM se află în aceeaşi situaţie, având dosar penal (momentan închis de DNA dar care poate fi deschis oricând daca nu se supune tridentului Iohannis-Kovesi-SRI) privind însuşirea ilegala a unei locuinţe…

De acum incolo trageti voi concluziile şi mare atenţie! Va fi belită rău situaţia dacă „românii tăi” află că au fost manipulaţi.

 

Sursa: expresspress.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro