Atenţie! Stagiul militar voluntar, reintrodus de la 1 ianuarie!

Distribuie!by Statul român va introduce din prima zi a anului viitor stagiul militar pe bază de voluntariat, pentru băieți, precum și pentru fete. loading... Un deputat a depus pe 23 iunie un proiect de lege în Parlament privind reintroducerea stagiului militar pe bază de voluntariat. Astfel, tinerii între 20 și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statul român va introduce din prima zi a anului viitor stagiul militar pe bază de voluntariat, pentru băieți, precum și pentru fete.

loading...

Un deputat a depus pe 23 iunie un proiect de lege în Parlament privind reintroducerea stagiului militar pe bază de voluntariat.

Astfel, tinerii între 20 și 25 de ani s-ar putea înscrie în Armată, unde, timp de șase luni, pot învăța tehnici de luptă și vor căpăta apoi statut de rezerviști.

În perioada de pregătire, tinerii vor primi o soldă ca un salariu. Doritori par a fi în rândurile tinerilor care nu au alte șanse de angajare.

Primele încorporări pe bază de voluntariat ar putea avea loc începând chiar cu 1 ianuarie 2016, conform lexcafe.ro.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro