Atenţie, Putin! Putem doborî rachete de la Deveselu!

Distribuie!by Rusia e în stare de alertă maximă: sistemul de apărare antirachetă de la Deveselu devine activ. Putin a transmis un avertisment dur României! loading... Anunţul a fost făcut de John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat, la Radio România Actualităţi: sistemul de apărare antirachetă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusia e în stare de alertă maximă: sistemul de apărare antirachetă de la Deveselu devine activ. Putin a transmis un avertisment dur României!

loading...

Anunţul a fost făcut de John Heffern, adjunct al asistentului pentru afaceri europene al secretarului de stat, la Radio România Actualităţi: sistemul de apărare antirachetă de la Deveselu devine activ pe 18 decembrie.

„Sunt provocări de peste tot. Dinspre Est avem, desigur, probleme cu agresiunea Rusiei în Ucrina, avem probleme în sud, de asemenea, iar România este din perspectiva locaţiei sale geografice şi aceea a angajamentului politic, importantă pentru noi, pentru a putea face faţă acestor provocări. Încă odată mulţumim guvernului român şi poporului român”, au fost cuvintele lui Heffern.

Putin, răspuns pentru Deveselu: dezvoltăm sisteme de atac pentru distrugerea oricăror instalaţii antibalistice

„Alegerea amplasării acelui scut antirachetă aici este o alegere a României şi noi doar respectăm această alegere. Totuşi, eu nu cred că aceasta este alegerea poporului român”, a fost opinia lui Serghei Narîşkin, preşedintele Dumei de Stat a Federaţiei Ruse. Se vorbeşte că Rusia plănuieşte să construiască un submarin fără echipaj dotat cu rachete nucleare, ca să contracareze sistemele antirachetă de la Deveselu.

„Am spus de la început că vom dezvolta sisteme de atac pentru distrugerea oricăror instalaţii antibalistice. Forţele armate ruse au început să primească aceste sisteme de anul acesta”, sună anunţul preşedintelui rus Vladimir Putin.

Acesta susţine că sistemele antirachetă din Europa de Est nu ar viza ameninţările balistice din partea Iranului şi Coreei de Nord, ci ascund adevăratele intenţii ale SUA: ar dori supremaţia militară în vecinătatea Rusiei!

Americanii au testat, recent, în largul coastelor Marii Britanii, un test pentru interceptarea unei rachete balistice, cu sisteme de tip SM-3 maritim. Varianta terestră a acestuia este pregătită să doboare rachete în România, la Deveselu.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro