Atac al Ministrului Culturii – agentul Șoroșist , către Florin Zamfirescu: Sunteți agentul lui Putin

Distribuie!by loading... Fostul Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu pe care l-a numit “infantil”.   “Soros a infestat Europa și România”, a zis Florin Zamfirescu. Vlad Alexandrescu: “Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

florin_zamfirescu_42987000

loading...

Fostul Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu pe care l-a numit “infantil”.

 

“Soros a infestat Europa și România”, a zis Florin Zamfirescu.


Vlad Alexandrescu:Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. (…) În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin”.

“Abia aștept să am ocazia să vă răspund la acest atac. Eu nu vă cunosc. Nici nu am auzit despre dumneavoastră până acum. Nu sunt infantil! Îmi puneți talpa în gură! Nu mă lăsați să spun ce vreau să spun. Nu Putin a adus dezastrul în Europa. Poate nu ați citit nicio carte sau poate nu aveți dioptriile bune”, a zis Florin Zamfirescu la Antena 3 în emisiunea “Sinteza Zilei”.


Ministrul Culturii a adăugat:Ați fost la Moscova? Văd că ridicați în slăvi învățământul de la Moscova”.

Florin Zamfirescu: “Nu! Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă! Pe mine mă cunoaște o țară întreagă. Vai de studenții dumneavoastră! Ce-ați făcut pentru cultură… Dumnezeu știe!”.

Dialogul dintre cei doi a continuat în același ton, fără nicio concluzie.

 

Sursa: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro