Atac al Ministrului Culturii – agentul Șoroșist , către Florin Zamfirescu: Sunteți agentul lui Putin

Distribuie!by loading... Fostul Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu pe care l-a numit “infantil”.   “Soros a infestat Europa și România”, a zis Florin Zamfirescu. Vlad Alexandrescu: “Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

florin_zamfirescu_42987000

loading...

Fostul Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, l-a jignit pe marele actor Florin Zamfirescu pe care l-a numit “infantil”.

 

“Soros a infestat Europa și România”, a zis Florin Zamfirescu.


Vlad Alexandrescu:Aveți o teorie infantilă cum că George Soros a infestat România. Această teorie vine de la Alianța Noastră, de la PRU. (…) În mod inconștient sunteți un agent al lui Putin”.

“Abia aștept să am ocazia să vă răspund la acest atac. Eu nu vă cunosc. Nici nu am auzit despre dumneavoastră până acum. Nu sunt infantil! Îmi puneți talpa în gură! Nu mă lăsați să spun ce vreau să spun. Nu Putin a adus dezastrul în Europa. Poate nu ați citit nicio carte sau poate nu aveți dioptriile bune”, a zis Florin Zamfirescu la Antena 3 în emisiunea “Sinteza Zilei”.


Ministrul Culturii a adăugat:Ați fost la Moscova? Văd că ridicați în slăvi învățământul de la Moscova”.

Florin Zamfirescu: “Nu! Domnule Alexandrescu, cine sunteți dumneavoastră? Ia prezentați-vă! Pe mine mă cunoaște o țară întreagă. Vai de studenții dumneavoastră! Ce-ați făcut pentru cultură… Dumnezeu știe!”.

Dialogul dintre cei doi a continuat în același ton, fără nicio concluzie.

 

Sursa: dcnews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DISPERAREA unei bătrâne de 85 de ani, în proces cu Iohannis: Vom ajunge la CEDO!
Omul care l-a turnat la DNA pe Adrian Năstase, moarte suspectă în Mexic
IOHANNIS MINTE! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale!
Europarlamentar austriac: Dacă Schweighofer ar lucra la noi ca în România, ar avea dosare grele
EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay
Iohannis doarme pe el la reuniunile NATO
Decizie controversată luată de Iohannis. Dan Mihalache, numit ambasador al României în Marea Britanie
Fost ofițer SRI, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: Cine a realizat partea tehnica a 'albirii' doamnei Kovesi
Cum ar fi aratat Romania in viziunea lui Nicu Ceausescu? Uitati-va la Dubai, Abu Dhabi, Singapore, Hong Kong!!!
Iliescu l-a decorat pe șeful Schweighofer Holzindustrie. Cum se lauda in 2013 Victor Ponta cu o investitie Holzindustrie: Firma austriaca, nominalizata intr-o lista scurta de investitii strategice.
95% din medicii din Irlanda refuză să facă avorturi
Video cu români NEmanipulati in 1990 imediat dupa Revolutie. Multi au stiut de atunci ca Iliescu va fi Moartea României. ” Păcat de sângele vărsat ”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro