Asa cum elita masonica “FSN” l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)

Distribuie!by loading... FMI, BM si „Un grup mic de Bogati” au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugrea Romaniei dupa 1989 pana in prezent! Cu 1300 de fabrici si uzine, cu 7-8 milioane de angajati, cu bogatiile si pozitia excelenta între ORIENT si OCCIDENT, cu datoria externa platita, cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

sddefault

loading...

FMI, BM si „Un grup mic de Bogati” au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugrea Romaniei dupa 1989 pana in prezent!

Cu 1300 de fabrici si uzine, cu 7-8 milioane de angajati, cu bogatiile si pozitia excelenta între ORIENT si OCCIDENT, cu datoria externa platita, cu al treilea cel mai eficient serviciu de informatii din lume, cu un sistem de învatamânt extrem de performant si cu intentia lui CEAUSESCU de a crea o banca prin care sa intermedieze comertul cu petrol dinspre statele arabe catre Occident ROMÂNIA astazi ar fi aratat altfel.


România era o masina de facut bani, de facut valuta forte si nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul alogen Petre Roman.

În 1989 a avut loc o Lovitura de Stat care sa îl elimine din peisaj pe nationalistul Ceausescu si care sa distruga economia României, economie ce facea ravagii (prin competitie pe plan mondial) economiilor vestice si sa distruga în acelasi timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulata în mâinile câtorva BOGATI, în timp ce restul populatiei reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ANRP își bate joc de LEGE și de zeci de mii de ROMÂNI
Fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții” Citeşte întreaga ştire: Ambasadorul Emil Hurezeanu: ”Am crescut de la 25 la 80 de secții. Nemții ne-au spus că e ultima oară când putem vota în atâtea locuri. Turcii din Germania votează în 14-15 secții”
Senatorii au spus NU confiscării averilor infractorilor
Inventatorul smartphone-ului își cere iertare: „Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru răul pe care curiozitatea mea l-a provocat umanității. A distrus conversația dintre oameni și sănătatea copiilor”
Scrisoare către Carmen Iohannis: "D-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare."
Legea Big Brother, adoptată de Camera Deputaților. Care sunt noile prevederi
Minciuna Cenușiului Grindeanu "Un copil nevaccinat nu-și riscă doar sănătatea lui ci și sănătatea celor din jurul lui". Păi dacă cei din jurul lui sunt vaccinați nu le garantează Statul prin Vaccinuri că sunt IMUNI?
La 19 ani după: Apelul intelectualilor, în frunte cu Liiceanu, Patapievici și Tismăneanu, pentru susținerea bombardamentelor NATO asupra Serbiei, realizate fără acordul ONU
Cei zece care au ingropat Romania
O feminista a recitat un poem blasfemiator de ziua lui Eminescu, acestia sunt poetii generatiei rezist sorosito-tefeliste: `Îţi introduc penisul meu lung şi negru în pântec`
Dr. Smicală spune adevărul despre pericolele vaccinurilor desfiintându-l pe doctorașul Craiu cel sponsorizat de producătorii de vaccinuri
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro