Asa cum elita masonica “FSN” l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)

Distribuie!by loading... FMI, BM si „Un grup mic de Bogati” au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugrea Romaniei dupa 1989 pana in prezent! Cu 1300 de fabrici si uzine, cu 7-8 milioane de angajati, cu bogatiile si pozitia excelenta între ORIENT si OCCIDENT, cu datoria externa platita, cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

sddefault

loading...

FMI, BM si „Un grup mic de Bogati” au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugrea Romaniei dupa 1989 pana in prezent!

Cu 1300 de fabrici si uzine, cu 7-8 milioane de angajati, cu bogatiile si pozitia excelenta între ORIENT si OCCIDENT, cu datoria externa platita, cu al treilea cel mai eficient serviciu de informatii din lume, cu un sistem de învatamânt extrem de performant si cu intentia lui CEAUSESCU de a crea o banca prin care sa intermedieze comertul cu petrol dinspre statele arabe catre Occident ROMÂNIA astazi ar fi aratat altfel.


România era o masina de facut bani, de facut valuta forte si nicidecum un morman de fier vechi cum a afirmat agentul alogen Petre Roman.

În 1989 a avut loc o Lovitura de Stat care sa îl elimine din peisaj pe nationalistul Ceausescu si care sa distruga economia României, economie ce facea ravagii (prin competitie pe plan mondial) economiilor vestice si sa distruga în acelasi timp un sistem DIFERIT de capitalismul occidental, capitalism prin care averea era acumulata în mâinile câtorva BOGATI, în timp ce restul populatiei reprezenta masa de muncitori pentru “Elite”.

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Antologia ruşinii: Declaraţia de la Budapesta din 16 iunie 1989
Iohannis îşi exprimă susţinerea pentru controversatul acord comercial UE -SUA ( TTIP)
PROTOCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI - CONSPIRATIA FRANCMASONICA MONDIALA CARE VIZEAZA SUBMINAREA SI DISTRUGEREA CRESTINISMULUI
Guvernul PNL pregătește ”spulberarea” CFR și deschide calea pentru nemții de la DB și austriecii de la OBB
Jumătate din România s-a vândut la notariat. Ne oprim sau ne ia dracu
Pornografia in scoli, idee sustinuta de profesori si elevi!
REVOLTA STRAZII: O MANIPULARE DE PROPORTII SI SCOPUL EI FINAL
WIKILEAKS: Cristi Danileț TURNA la Ambasada SUA ce citise în DOSARELE SECRETE SIPA. ​Danileț la Ambasada SUA: Dosarele SIPA "conțin detalii despre relații sexuale ilicite ale unor judecători și procurori, și dosare cu judecătoarele care au făcut avorturi"
Petre Roman: Augustin Lazăr a fost procuror pe vremea comuniștilor și a chinuit deținuții politici
3000 EURO/ZI, FILAJUL SRI – Document exploziv al DNA care demonstreaza ca SRI a cheltuit in secret sume faraonice pe interceptari. 540.000 euro filajul unei persoane pe 6 luni. Cine a aprobat asemenea cheltuieli? Oficial, SRI a pus in operare 248.711 de mandate in perioada 2005-2014, ceea ce inseamna la o medie de 6 luni/persoana peste 134 miliarde euro. Cu banii astia aveam toate autostrazile si utilitatile nationale realizate (Document)
George Soros ar putea fi declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE
Carol I este campionul dărâmării de biserici şi mânăstiri. Nici tătarii, nici Cuza şi nici Ceauşescu nu l-au întrecut
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro