Asa ar fi putut arata ARO-urile azi, dar tu ai vrut sa il impusti pe Ceausescu si sa dai fabrica pe un pachet de tigari

Distribuie!by Un pasionat de design a realizat un concept interesant de ARO. Chiar daca aceasta companie auto romaneasca nu mai exista de ani buni, fiind adusa la faliment de guvernul Nastase, pasionati si iubitori ai vehiculelor 4×4 autohtone sunt destui. Iar aceste desene 3D sunt un exemplu bun. loading... Pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ce parere ai despre noul ARO Carpatic Concept? Merita sa intre in productie?


Un pasionat de design a realizat un concept interesant de ARO. Chiar daca aceasta companie auto romaneasca nu mai exista de ani buni, fiind adusa la faliment de guvernul Nastase, pasionati si iubitori ai vehiculelor 4×4 autohtone sunt destui. Iar aceste desene 3D sunt un exemplu bun.

loading...

Pe pagina Trei DStudioMax Puiu de Facebook au aparut cateva poze cu un ARO virtual, numit simbolic Carpatic. O masina de teren, de dimensiuni mari, care se doreste a fi urmasa celebrului ARO din seria 240. Designerii au realizat atat o versiune civila, cat si una militara, ambele avand cateva trasaturi originale, dar si cateva imprumutate de la alte modele.


ARO Carpatic

ARO Carpatic

Desi la prima privire pare un fel de Range Rover, acest ARO Carpatic are totusi o imagine… interesanta. Capota ridicata, care aduce parca un omagiu vehicului model 240, este singurul element care ne duce cu gandul la o masina romaneasca. In rest, farurile minuscule par a fi de Touareg, iar stopurile continue, dintr-o parte in alta, ne duc cu gandul la Dodge Charger. Din laterale insa, masina nu seamana cu niciun alt SUV, poate doar cu un Land Cruiser, dar asa, de departe…

ARO Carpatic

Per total, designul este reusit. Pentru ca nu este atat de futurist incat sa ne faca sa visam cai verzi pe pereti, ci ne face sa speram ca, intr-o buna zi, vom vedea masina romaneasca renascuta din cenusa nepasarii. Iar acest design propus de cei de la Trei DStudioMax Puiu pare o varianta buna, pe care cineva care vrea sa resusciteze brandul romanesc de la Campulung ar putea sa-l ia in considerare.


Nu demult, cativa studenti de la Iasi au realizat proiectul iARO Camarad, o tentativa de a readuce la lumina masina de teren romaneasca.

Sursa: Facebook

ARO Carpatic

ARO Carpatic

ARO Carpatic

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

STATUL INCOMPETENT A AJUNS SA ATACE VICTIMELE – Scene revoltatoare in curtea familiei Melencu din Caracal, generate de faptul ca niste procurori DIICOT au vrut sa-si arate muschii cu mama indurerata. Procurorii au trimis o duba de jandarmi, s-o aduca cu mandat, cu autorizare de patrundere in domiciliu. Mama Luizei a lesinat la vederea jandarmilor. Bunicul a incercat sa-si dea foc (Galerie foto)
S-a inaugurat Scutul de la Deveselu: Sărbătoare națională la babuini!
Zilierul Mason Ponta s-a întâlnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, organizație considerată drept MASONICĂ. Ministrul Aurescu: Dezvoltarea colaborării cu Ordinul dvs este o PRIORITATE pentru România.. Adică România și "plantația de sclavi" trabuie să se spună ordinului și planului masonic demonic și ocult !
Un actor de la Hollywood despre avort: Să construiești un zid este imoral, dar să ucizi un copil nu?
Ambasada Rusiei ne învață ”istoria adevărată”
România se pregătește pentru migranți. Zeci de tabere mobile vor fi construite până în 2020
Familiile Dăncilă și Iohannis, problema copiilor orfani: cine a adoptat și cine a făcut comerț cu ei?
Ministrul Victor Negrescu, „căsătoria” homosexuală pe repede înainte
Semnificația tuturor semnalelor sau indicatoarelor luminoase de bord la automobil
Tragedie trasă la indigo în Spitalul Județean Constanța. Un bătrân a murit de pneumonie după ce a așteptat ore în șir la Urgență, iar medicii i-au reproșat că ”a venit degeaba”
Populația României a scăzut. Ne apropiem de nivelul anilor '60
Din 2017 va fi reintrodusa Armata pentru tineri liberi si frumuseide peste 18 ani, cu durata de 3 luni, intra in vigoare din 1 ianuarie!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro