Aşa a fost dat jos şi Ceausescu de forțele masonice oculte occidentale, la fel şi Venezuela este în pragul unui RĂZBOI CIVIL | Oamenii au ieşit în stradă, iar opoziţia din Parlament a făcut apel la armată și la populație să nu se mai supună puterii

Distribuie!by   loading... Situaţia în Venezuela este din ce în ce mai tensionată, iar statul sud-american a ajuns în pragul unui veritabil război civil, informează B1.ro. Forțele de securitate din Venezuela au folosit gaze lacrimogene pentru a bloca un marş al protestatarilor de opoziție care cer organizarea unui referendum pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

_88746127_031943864-1

loading...

Situaţia în Venezuela este din ce în ce mai tensionată, iar statul sud-american a ajuns în pragul unui veritabil război civil, informează B1.ro. Forțele de securitate din Venezuela au folosit gaze lacrimogene pentru a bloca un marş al protestatarilor de opoziție care cer organizarea unui referendum pentru destituirea președintelui Nicolas Maduro.

În acest al treilea marș în decurs de o săptămână, mii de demonstranți au ieșit în stradă în centrul capitalei Caracas, cu intenția de a porni spre sediul Comisiei Electorale Naționale.
Militari ai Gărzii Naționale și polițiști au înconjurat și blocat piața unde manifestanții intenționau să se adune, astfel că protestatarii s-au răspândit pe străzile din apropiere, unde au fluturat steaguri și au strigat sloganuri anti-Maduro. Forțele de securitate au folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa sutele de protestatari violenţi ce se aflau pe una dintre străzi.


Manifestanții au ieșit în stradă la apelul coaliției de opoziție, Masa Unității Democratice, majoritară în parlament. Jafurile, linșajele și protestele s-au înmulțit în Venezuela, unde electricitatea și accesul la serviciile publice sunt limitate şi se adaugă numeroasele nemulțumiri ale venezuelenilor, care deja trebuie să stea cu orele la cozi la magazine.
„Vreau un referendum pentru că îmi doresc ceva mai bun pentru mine şi pentru popor. Nimeni nu mai vrea să stea la coadă pentru mâncare. De ce nu am avea voie să mărşăluim dacă noi suntem poporul? Ne-am săturat de situaţia asta!”, a susţinut unul dintre manifestanţi.

Experții vorbesc despre riscul confruntărilor civile în aceasta ţară, în contextul în care șase venezueleni din zece dezaprobă felul în care președintele Nicolas Maduro administrează țara.
Noile manifestații vin după un duel între cele două tabere. Opoziția, majoritară în parlament, a făcut apel la armată și la populație să nu se mai supună puterii, în timp ce președintele Maduro a invocat riscul de „fraudă” pentru a exclude organizarea referendumului care i-ar pune poziția în pericol.
Washingtonul, care respinge acuzațiile că ar avea vreo implicare în desfășurarea evenimentelor din Venezuela, și-a exprimat din nou îngrijorarea privind situația din această țară din America Latină.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alexandru Cumpănașu - MARELE PLAN:Transilvania, independentă! Restul, România Federală
Din gândirea TeFeListă. Se cere arestarea medicului din Iași, Răzvan Constantinescu
Bye Bye Romania , regimul Cioloș-Iohhanis sparge tot ce-a mai rămas !
“ROMÂNIA SUB ASEDIU” – disparitia Romaniei prin VANZAREA PAMANTURILOR si PADURILOR (reportaj video “In Premiera”): “E un mare pericol! Ne pierdem incet teritoriul tarii!”; “Voi aveti padure ieftina si guvern la fel de ieftin”
Jumătate din pământul agricol al României a fost cumpărat de străini. TOATĂ producția merge la export
Sfarsitul capitalismului si nasterea statului politienesc global
AUTORITĂŢILE ROMÂNE AU MINŢIT | Sute de mii de tone de deşeuri periculoase din Italia pleacă luni spre România
Ghiță minte. Poliția Română a plătit aducerea în țară a lui Nicolae Popa
Locul din care s-au retras tiptil toate regulile. La 27 de ani de la revoluția din 1989, România este mai devastată decât oricând. Statisticile vorbesc despre patru milioane de români plecați din țară, adică cea mai mare populație dizlocată de pe meleagurile natale imediat după Siria, unde este oficial război.
Ministresa Justiţiei, Raluca Prună, autodenunţ: "Am minţit la CEDO în problema penitenciarelor"
Jurnalul Elenei Udrea cutremură din nou scena politică | Un nou fragment cu dezvăluiri incredibile despre SRI, Iohannis, Băsescu, Ghiţă
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro